Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hh29 Ty masz jakies kompleksy

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem Twojego zaangazowania w tametach o sprzątaczkach. Piszesz i piszesz, co Ty chcesz udowodnić ? Mnie tematy t einteresuja, z reszta ja załozyłam pierwszy z nich, troche popisalam i zapomnialam. Ale widze, ze od paru dni tematów przybyło i wszędzie TY wypisujesz te swoje wyody, dowartosciowujesz sie ale po co ? nie masz nic lepszego do powiedzenia w innym temacie ? dlaczego akurat temat sprz ątaczek spędzi Ci sen z powiek?

Gość gość
moze nie ma nabozenstwa do sprzatania...

Gość gość
a ty bys nie miala jakby twoja matka takie bzdury o tobie opowiadala jak o niej. Chociaz cholera cie wie moze to i prawda ale tak czy siak matke ma zdrowo j******a

Gość gość
nie wiem co jej matka o niej mowi i nie wierze, ze ktokolwiek na forum wie. Pytam konkretnie hh29 , dlaczego zajmuje ja tak ten temat sprzatnia ?

Gość gość
Może hh29 ma taki syf w domu, że żadna sprzątaczka jej za 5 zł tego nie sprzątnie?

Gość hh29
temat jak temat, bardziej mnie interesuje niz temat w stylu: czy wybrac cc czy sn albo czy macie luzna pochwe po sn albo moje dziecko placze, dlaczego? ;).

hh29 zauważ że to forum o macierzyństwie.Sama założyłaś temat o kobietach po poronieniu więc nie rozumiem skąd Twoje oburzenie o tematy sn cc i inne...ale twój bulwers odnośnie sprzątaczek da się zauważyć, dobre pytanie zadała autorka.Ja myślę że trafiła w samo sedno.Próbujesz tu leczyć swoje kompleksy, sama sobie odpowiedz na pytanie JAKIE?mnie to nie interesuje, wystarczy że ty sobie to uświadomisz, bo na pewno coś jest na rzeczy.

czeskowa, nie bulwersuja mnie te tematy, tylko nie interesuja. jest roznica, nie sadzisz? mam wyrobione zdanie i nie onchodzi mnie, czy niunki z kafe uwazaja, ze lepsze jest kp od mm czy odwrotnie. a jaki ty leczysz kompleks, skoro piszesz w tym temacie? ani to temat o tobie ani do ciebie i z macierzynstwem ma zero wspolnego.

Gość gość
hh bardziej Cie interesuje temat o sprzataczkach niz o macierzynstwie ? na forum o macierzyństwie ??

zalezy, jaki temat oacierzynstwie. wiele mnie juz nie interesuje, bo dotyczy niemowlat, ciazy lub porodu.

Gość gość
po prostu przyznaj sie, ze sama byłas sprztaczka lub nawet nadal jestes. Albo za chwile bedziesz i dlatego tak piszesz w tym temcie. To tak jak z gejami, najwiekszymi homofobami sa zawyczaj stuprocentowi geje:)

Gość gość
to co znalazlam o słynnej hh29:D gość 2014.11.04 niech ona lepiej swojej matce powie zeby rpzestala klapac dziobem i nie mowila jak to sie martwi o wnuczke, bo ona nie mowipechowiec.gif I przy tym dodaje, ze to wina Aśki bo pewnie do malej nie mowi. Tak samo teraz opowiadala ze Asiula do Polski z mala przyjezdzac niby jakies biznesy zalatwiac i budowy pilnowac, a pewnie ziec sie wkurzyl i chce miec spokoj. Ladnie mamusia na coreczke nadaje, faktycznie te relacje sa niezle zaburzone. A teraz Aska domysl sie komu twoja mamusia takie rewelacje opowiadapechowiec.gif wiem, ze sie tu wyprzesz ale moze troche ukroc to jej klapanie.

Gość gość
hh29 kolejna patologiczna laska z zaburzonymi relacjami w rodzinie :o która to już z kolei? I czemu mnie to nie dziwi?

nawet nie skomentuje rewelacji o asce, czyli rzekomo sobie ;).

Gość gość
Każda niebieska ma coś z deklem.Teraz widać jakiego pokroju osoby logują się na kafe:O

a ja tak zapytam czysto retorycznie (bo nie oczekuje sensownej odpowiedzi): jakom trzeba byc debilem, zeby wierzyc w bzdety o rozszyfrowaniu itp.? wyjatkiem jest oczywiscie tawredna, bo przyznala sie, ze to jej dane, ale poza tym? zadnych konkretow, tylko jakies imie, jakis zawod, jakies p*****ly.

Gość gość
"jakom"???:O opisywana Aśka to jakaś nierozgarnięta dziewucha i ty tylko potwierdzasz, że ci blisko do takich osób. Twoje kilka błędów z ostatnich dni to "z obdukcji" zamiast z autopsji, "chołota", "se" teraz "jakom". I ty śmiesz pisać o ludziach wykształconych? przecież tobie daleko do matury nie wspominając o wykształceniu wyższym:O

o tak, coz za blad! jakom zamiast jakim. no wybacz, u mnie na telefonie o i i sa obok siebie. chyba oczywiste, ze chodzilo o to jakim trzeba byc debilem, a nie jaka trzeba byc debilem, nie?

Gość gość
Idź naucz córkę mówić i przestań tu w końcu ujadać jak suka z cieczką.

Gość gość
jakom zamiast jakim? a może jakąąąąąą pani wykształcona inaczej?:D

no nie: jakim trzeba być debilem, a nie jaka trzeba być debilem :(. no chyba, ze jaka trzeba byc debilka, ale nie to napisalam.

Gość gość
nie czytalam wpisow tej h29 ale tu sie wyraznie czepiacie literowki, przeciez wiadomo, ze chodzilo o "jakim"

Gość gość
co nie zmienia faktu, że to debilka 💤

Gość gość
jakom :D:D:D:D:D

Gość gość
chołata, obdukcja i se to tez wina telefonu? jestes po prostu glupia i zadne wyksztalcenie ci nie pomoze. Mozesz sie jedynie dowartosciowac w swiecie wirtualnym, bo w realnym jestes zwyklym glabem w dodatku tak bardzo tutaj kozaczysz, ze pewnie jestes zwykla zahukana kurka domowa, ktora jest cicha spokojna i z pokora przyjmuje to co jej zycie niesie.

Gość gość
to co przyniesie nasienie :D

hh jeszcze raz powtarzam ci NIE INTERESUJE MNIE Twoja uboga intelektualnie osoba to raz:) a teraz przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisalam ci wcześniej a Twoją odpowiedź na mojego posta.Skup się, pomyśl i zrozum, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Więc gdzie to Twoje wykształcenie wyższe?wątpliwa sprawa. PS w przeciwieństwie do ciebie nie leczę żadnych kompleksów, to nie ja siedzę non stop na forum i udzielam sie w tematach o sobie (czyt. próbuję zwrócić na siebie uwagę) Tylko Ty:) przykro mi strasznie, że nie masz przyjaciół a kafeteria to Twoja jedyna rozrywka:classic_cool:

czeskowa, to ty masz chyba spory klopot z czytaniem. zarzucasz komus, ze sam leczy kompleksy siedzac na forum, a sama na nim suedzisz. i to na temacie, ktory nic cie obchodzic nie powinien. zastanow sie, jakim trzeba byyc frustratem, zeby wiedziec dokladnie, jakie bledy ortograficzne zrobil niebieski nick w ubieglym tygodniu na wszystkich watkach, w ktorych pisal. takze zajmij sie czeskiem, a nie mna, moze cos ci to pomoze.

Gość gość
Yyyy hh29, nie mam nic do ciebie, ale ktos alusznie zauwazyl ze ciezko wejsc na kafe i nie spotkac cie.

serio? dziwne. mysle, ze duzo czesciej sa tu ludzie, ktorzy wiedza, wcktorym temacie zrobilam jaki blad ortograficzny :D.