Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna102938

silne duszności w nocy i mocny kaszel

Polecane posty

Gość bezsenna102938

Pomocy. Od kilku dni meczy mnie straszny kaszel, duszności, bol gardla oraz bol klatki piersiowej, występuje to dopiero gdy kładę się spać, przez wszystkie te ostatnie noce zasypialam może po 2 godzinach, ale teraz nie mogę zasnąć nawet na 5 minut, minęły już może z 4 godz od kiedy próbuje zasnąć i nic. Kiedy czuje ze zasypiam, nagle zrywam się na równe nogi z panicznym lekiem, ponieważ zdaje mi się, że coś złego mi się dzieje, serce zaczyna bardzo szybko bić. Co to może być???

Gość gość123454321
To mi trochę pasuje do objawów np nerwicy lękowej.poczytaj na ten temat. Nie bierzesz czasem jakis umilaczy czasu;p?

Gość gość
a co to jest umilacz czasu?

Gość gość
pierwsze slysze by kaszel byl objawem nerwicy lekowej

Gość gość
sam koszel moze nie, ale jak poczytasz o nerwicy lekowej bedziesz wiedzial o co chodzi.

Gość bezsenna102938
Lekarz jakiś czas temu stwierdził u mnie nerwice, ale nigdy tak się ona nie objawiala aż ... Ale zanim zaczęły się te duszności i kaszel, może z 3, 4 dni przed nimi juz dokuczalo mi gardło, tyle że przez cały dzień, z rana ledwo mówiłam, no a jak to się skończyło zaczęło się właśnie te nocne duszenie, dziś zasnęłam w miarę szybko, ale cóż kaszel i duszności postanowiły mnie i tak wybudzić, znów zerwałam się na równe nogi ze strachem, także ze spania znów nici póki mi nie przejdzie..nie wiem już coo o tym myslec.

Gość bezsenna102938
I nie biorę żadnych umilaczy czasu :p