Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatkaB

Kobieta skrytykowała ubiór mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość
sruścmy, a nie przypuścmy, samo to, ze skrytykowała świadczy o tym, ze to jakaś posrana damulka. nigdy nie spotkałam się z tym żeby kobieta krytykowała na głos styl ubioru jakiegoś dziecka... żałosna damulka.

Gość gość
Bo na małe dziecko takie do 5 lat nie opłaca się wydawać pieniędzy i kupowac nowych ciuchów, a juz takie malutkie co jeszcze nie chodzi to juz w ogole strata kasy, i tak nie wie w czym lezy czy to modne czy nie. a jak urosnie no to juz trudno raz na miesiac cos kupic trzeba, aja na takie male dzieci bym tylko w lumpach kupowala, sama jestem chrzestna rocznego dziecka i nic nowego jeszcze mu nie kupila bo po co? on nie widzi roznicy, a ja za to wole sobie cos kupic. szkoda kasy stroi male dzieci, one nie sa siwadome wyglada, wystracza ciuszki z lumpka i jakies stare po rodzenstwie.

Gość gość
oczywiście zakładaj mu tez peluchy tetrowe bo przecież nie oplaca się kupować pampersow i wyrzucać skoro można tetrowe wyprać o mieć na lata, i później jeszcze nimi dziecko buzie wycierać. masakra. lozeczka tez nie kupujcie bo przecież do 3 lat i wyrośnie, i wozka tez nie bo zaraz zacznie samo chodzic. tragedia.w ogole po co wam dzieci jak zaraz się wyprowadza z domu?

Gość gość
Szkoda pieniędzy na nowe ubrania dla dzieci, w lumpach też idzie fajne kupić za pół ceny więc po co stroić nieświadome bachory? Im nie są potrzebne markowe łachy bo nawet nie wiedzą co to jest.

Gość gość
nie przejmuj się autorko, gdyby tej matce przyszło utrzymywać się samej, też by musiała zacisnąć pasa :) Wszystkie mądre, bo utrzymują je ich mężowie, znam takie, co to tylko leżą i pachną, a ich hobby to zakupy za pieniądze mężusia, ani zainteresowanie domem ani dzieciakiem, to straszne, jak tak można żyć w ogóle ?

Gość gość
Nie każda kobieta wisi na mężu, niektóre dobrze zarabiają i nie muszą liczyć na faceta. Ty natomiast nawet na męża nie możesz liczyć skoro tyle jadu w Tobie. W sumie to smutne, że jesteś tak zgorzkniała.

Gość gość
uważam, że dziecko musi być ubrane schludnie i porządnie. Ciuchy, które mają ze dwadzieścia lat raczej do takich nie należą ;) z drugiej strony kulturalni ludzie biedy nie powinni krytykować...