Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

zdrowe odzywianie i madre odchudzanie

Polecane posty

a u mnie odwotnie :-) kolezanka znow ma problem z lydkami nic w nich nie traci ale wydaje mi sie ze to od czlowieka zalezy x lucy czy ty stosujesz odzywke bialkowa?

Gość ja90
cześć dziewczyny wreszcie poczytałam forum, XXX Lusy masz piękne wyniki gratuluję tobie to chyba tylko zostało mięśnie wyrobić :) xxx w ogóle to podziwiam was za to skąd macie czas na ćwiczenia , siłownię i w ogóle mi zawsze doby brakuje praca dziecko , lekcje sprzątanie mama i tak dalej ble ble, brawo że tak twardo się trzymacie u mnie w tym tygodniu plus 82,5 a ostatnio już nawet 81,9 bywało no cóż za dużo jem ciągle niesystematycznie .

Gość ja90
izulek 1.01.2015.......69,4kg.........-0,7kg........68,2kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89,0........-0,40 kg.......... ..82,5kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......-0.2kg.......60.9 kg....... .. ....58kg

witajcie kobietki izulek 1.01.2015.......69,4kg.........-0,7kg........68,2kg.. . ......60kg Ja90 11.08.2014.........89,0........-0,40 kg.......... ..82,5kg .......70kg czarnula75 03.08.2014.........67,6kg......-0.7kg.......60.0 kg....... .. ....58kg Lusy, gratuluje wymiarow. Ja mam w udzie mniej ale za to pozostale wyniki sa gorsze. Kazdy ma jednak inne problemowe miejsce, u mnie najgorzej jest z brzuchem ale tak ponizej pempka. Ale z czasem spale to dziadostwo. ja90, w jakim wieku masz coreczke?

czanulka gatuluje spadku ;-) x ja90 pomalu do celu nie stresuj sie bardzo ;-) x ja wlasnie wrocilam z zakupow musialam kupic walizke i plecak na podreczny bo z dwoma walizkami.wozkiem i mieciem sama nie dam rady jutro ide znow na silke zakwasow juz prawie nie czuje :-)

🖐️ Dziewczyny dziekuje za mile slowa, ale naprawde wiele tutaj do zrobienia jeszcze. ja90, to nie tylko kwestia dorobienia miesni, ale przy okazji tez spalania nagromadzonego sadelka ;) Ale podchodze do rzeczy metodycznie i nie mam cisnienia, ze za 2 miesiace to juz wszystko musi byc tak, jak chce. Bo to raczej niemozliwe :D Wiec jestem uzbrojona w cierpliwosc, motywacje i samozaparcie. Ale nie w odzywki bialkowe :D Chociaz dzisiaj dla rozpoznania terenu odzywkowego, nabylam po katorżniczym treningu, za rada trenerki, napoj proteinowy o smaku truskawkowym, ktory w 330ml mial 27 czy 28g bialka, a kcal 160. Okazał się byc tak pozywnym, ze przez nastepne 4h nie odczuwalam w ogole glodu ;) Wiec byc moze rozwaze zakupienie odzywki proteinowej na stronie SFD. One sa w roznych smakach i fajnie taki koktajl sobie strzelic po treniu :classic_cool: XX A jutro Walentynki, i robimy sobie z moja polowica day off dieta :D

Lucy pomylka z mojej strony, zalecenie bialka mam 84-104g a ponylka wynikla z tego iz spisalam wtedy ze zlej rubryki :-)

jak dobrze polozyc sie po ciezkim dniu :D Dziewczyny moze zaczniemy znow pisac co jemy? Moze jakies nowe pomysly kulinarne mi sie objawia :D X Moje menu z dzisiaj: jajecznica z 2 jajek, 2 g masla, 2 wasy shake proteinowy ziemniaki 120g, tilapia 100g, kapusta kiszona 300g tuńczyk 50g, papryka czerwona, ogorek konserwowy, pomidor, 1 wasa warzywa na patelnię 200g, dorsz 100g X Izulek, dajesz jutro szczegolowa wypiske z silki? ;)

lucy nie znam nazw maszyn za bardzo heheh ale napisac cos tam moge;-) x moje menu z dzis 2parowki +2kromki slonecznikowego+ogorek 2kanapki z szyneczka morlinki (dla dzieci) golabek+dorsz w dyni a pozniej 3lyzki mleka w proszku nan3

Gość gość monia
A u mnie na plusie 0,5 kg zalamka. Nie je. wogole slodyczy bo nie lubie sniadan nie jem wcale obiad ok 14 czasami po i kolacje zjem raz na tydz. Z reguly jem jeden posilek dziennie i to mi starcza a waga alvo stoi albo idzie pol kilo w gore zeby na drugi dzien zejsc na ta sama

🖐️ X Iza, jak przyrządzasz dorsza? I pisz ile gram jesz - chyba ważysz??!! No i ile zjadasz białka w odżywki :) X gość Monia - widzę, że niezła jajcara z Ciebie :D :classic_cool: X moje menu na dzisiaj: płatki owsiane gorskie 35g na wodzie, rodzynki 10g, banan 50g banan 50g, kefir naturalny 150g dorsz 100g, pomidor, sałata lodowa, ogórek No i wybieramy się walentynkowo do restauracji. Pewnie bedzie tez winko, wiec dzisiaj nie do konca zdrowo :) X Dziewczyny, teraz szal w kinach z 50twarzami Grey`a :O Czy ktoras z Was czytala te ksiazki? Bo ja wiedziona owczym pedem, pozyczylam od kolezanki jakis czas temu i przebrnalem przez doslownie 70 stron tej grafomanii na poziomie uczennicy klasy 6 :O :O jak dla mnie ta ksiazka to totalna zenada i nie mam pojecia jak i dlaczego odniosla taki sukces. Ktoras wie i wyjasni ? :D

I do owsianki jeszcze 8 g orzechów włoskich :) wywaliłam z owsianki na dobre masło orzechowe, zbyt dużo ww i tłuszczu :)

W restauracji koniecznie musze zjesc jakiegos grillowanego kuraka,bo poki co poziom bialka strasznie niski :O

lucy nie zawsze waze,czasem jem na oko. co do odzywki jem 15-20g x niestety dorsza jadlam na miescie wiec nie powiem jak go robie hihi zreszta dietetycznych ryb za bardzo robic to ja nie umiem x co do twarzy graya mam ksiazke ale jeszcze nie zaczelam czytac wiec ciezko powiedziec ale trailer filmu mi sie podoba

Zalezy jaka odzywka sa z dodatkiem wegli i tluszczu, ja mam czysto proteinowa, 97g/100g

Ja zamówię sobie odżywkę truskawkową SFD, ale będę piła ten koktajl tylko wtedy, gdy z normalnego jedzenia wyjdzie mi niedobór białka.

A pijesz odzywke na wodzie jesli tak to jakiej czy na mleku i jakim?

Ale to był kupiony,przecież pisałam :D jednorazowo. Napisałam przecież jaką miał kaloryczność, więc chyba nie założyłaś, że był na wodzie ? :)

Ale jeśli pragniesz wiedzieć, to jeśli już zamówię truskawkową odżywkę z SFD to będę ją piła na wodzie pewnie, bo za dużo nabiału to samo zło :D Czytałam gdzieś, że ludzie lubiący mleko robią na chudym, bo na tłustym odżywki za bardzo się pienią :D

Gość gośćmonia
czy ja wiem czy taka jajcara przy dziecku nie mam kiedy zjesc sniadania to tylko obiad ale tez nie za duzo i waga spada ale po malu ale od poniedzialku chcem biegac mam nadzieje ze wytrwam

Ze względu na dziecko nie masz czasu jeść, a będziesz miała czas biegać? No chyba, że za dzieckiem :P Nice :classic_cool:

Dziewczęta, ja zaraz wychodzę świętować Valentine`s Day :) ❤️ 🌻 ❤️, a zatem udanego weekendu, duuużo miłości i do poniedziałku 🖐️ 👄

hej kobietki :) Wczoraj "potanczylam " 19 min zumby I robilam trudniejsza wersje callaneticsu. Jak chcecie to moge I ja pisac co jadlam ale ja niczego nie waze, na dodatek jem to co I moi faceci. Wiec jak by nie bylo wyjdzie tylko co jadlam a nie ile ;) Nie wiele wam to pomoze. Milego swienotwania dla kazdej :)

Gość gośćmonia
Biegac chce po poludniu jak dziecko spi to zostanie z babcia.