Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

bry :) a wlasciwie niebry.... tel mi sie psuje i internetu nie ma .... nagle tak duzo wolnego czasu w pracy jest :P :D

Łooo Koci to dramat prawie:-D i jeszcze wolne w pracy;-)jak żyć...:-D No właśnie Lubię mi nawet w ulubionych nie wyświetliło. Co więcej przy pierwszym "szukaniu" otrzymałam komunikat, że podana strona nie istnieje:-P no przecież to nie prima aprilis:-D

Widocznie tez Ci się psuje net :P ;) A tak serio, to to jest naprawdę dramat, że brak netu odczuwam boleśnie :O Co mi przypomina, że muszę zapłacić rachunek :D Kotko, może czas wymienić telefon? :)

No tak, przyszedł Lemur i popsuł :P Ja Ci dam wielokrotne nastolatki :D Znowu muszę powtórzyć: "chyba Ty" :P ;)

Gość kotka poes
naprawilam neta na telefonie :) :P

No brawo dziewczyny! :) My się z moim nowym telefonem jeszcze poznajemy ale całkiem nieźle nam idzie ;) Jak się nauczy nie przerywać rozmowy przy dotknięciu uchem to będzie pełny sukces :D ;)

No własnie dzwoni! Tylko lubi moje uszko :D A ja bym wolała by do mnie mówił a nie tak zaborczo pragnął go tylko dla siebie :P x Uczy się. Pogodę już mi pokazuje codziennie aktualną :D

Taaa bardzo :P Czekam tylko na to, by któraś z Was napisała, że widocznie z nieodpowiednimi osobami rozmawiam :D

Ech :) Jak ja was lubię :D Dbacie o mnie bardziej niż ja o siebie (do spółki z moim telefonem). Utopie zdrajce w wc ;)

Racja. I jeszcze pewnie wypłynie. Dziad. A mówili, weź Nokie... może kobieta inaczej by spojrzała na sprawę.

Kiedyś się bawiłam Nokiami. W wielkich ilościach ;) Może dlatego do mnie nie przemawiają :D A lubię pierogi... nooo to idę zjeść :) Miłego popołudnia

Gość Smof
dok przelozona to byla siostra w szpitalu i to niejednokrotnie :D:D a nasze piekne panie 18 skonczyly ... a , ze jakis czas temu?? :P:P:P na to , to juz nawet puszysty cudotworca nic nie poradzi :D he he, no i sobie nagrabilem przy czwartku :):)

Po weekendzie to ja będę baaardzo zmęczona i nie będę mieć czasu na takie rzeczy dziś-najpóźniej jutro to nastąpi:-P Lubię i zakneblujemy:-) Aha...i chociaż udawaj, że to straszna kara :-P

No dooobra :D Całym cyckiem :D A właściwie czterema (chociaż mam cichą nadzieję, że Kotka się przyłączy i będzie sześcioma :P ;). Z wrażenia aż internet spsułam i musiałam się bawić w kablowego :D