Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

aha co do diety 1000kcal to tylko mogę potrzymać (i to podwójnie ) wpis Susany największa głupota moim zdaniem dośc co człowiek sie katuje takimi dietami,to po przerwaniu jo-jo murowane z jeszcze większą siłą~!!!

susana nie przesadzaj co do mnie no jak mi agatka wyjechala z tym serkiem topionym to mi kopara opadła no ale dziewczyna sie uczy :) jak juz się uparła na ten twaróg to riccotte sama używam jak już mi coś odbije :P dziś będę grzebać w aminokwasach i enzymach :)

gerda u mnie też zimno ale jeszcze coś tam można było podziałać hehe akurat wiatr w normie u mnie

no serki topione to masakra kcal mega ,to już wole dobry jakościowo ser żółty

kto używa sos sojowy z Was? i który? bo ja lubię ale nie używam od dawna ze względu na dużą zawartość soli ale może juz coś sie zmieniło?

no cóż nie ma nikogo to nie idę do Leclerca po ten sos pójde jak mi napiszecie :) ide robić soki i gotować rosół wege :)

gerda ja ci nie za bardzo pomogę nigdy nie maiłem styczności z sosami sojowymi,jedynie używałem jeszcze z 3 miesiące temu mleka w proszku sojowego do kawy

ja sie chce przekonać teraz do kapusty kiszonej co nigdy ie lubiałem do obiadów a ona ma przecież same plusy w diecie Gerda używasz kapusty kiszonej do obiadów,znaczy u mnie jest w domu prawie cały czas żona lubi bardzo a do ryby to zjem a tak hmm,muszę się przerzucić zawsze lubiłem gotowe sałatki porowe,wiosenne no wiadomo ,a tam w nich ...majonez niestety

sama robię kapustę kiszoną w sloiku tak: poł kilo kapusty szatkujemy do tego można dać marchewkę ,2 szklanki wody z 1/2 do 1 łyżeczki soli ,możesz dać troszki kminku jak lubisz wszystko do wyparzonego słoja i zakręcamy. Nie odkręcamy i nie grzebiemy po 72 godzinach pijemy sok !!! i robimy surowkę reszta do lodówki na następny raz lub na kapuśniak :D mam nadzieję, że się przydałam ;)

gotowe surówki ??? wstyd ;) już za to agatka dostała na dzien dobry jak sobie zapodała gotowe buraczki zasmażane 0_0

gerda dzięki,napewno sie twój przepis przyda ale hola hola z tymi surówkami gotowymi to było kiedyś jak jeszcze nie miałem za dużo pojęcia ....

Gość agatka1214
Gerda to nie jest topiony. Wpisz ser wedzony lidl

Deep, faktycznie masz moc! Brawo! Mozesz mi juz zaliczyc, nic a nic dzisiaj smrodliwego nie mialam w paszczy :)

Gość agatka1214
Susan zobacz liquid pozeczka lub jagoda dobre sa

Twaróg wędzony - Pilos 221kcal ,17% tłuszczu ( to bardzo dużo,jeżeli chodzi do kanapki,agatka szukaj do 150kcal Najlepszą opcją są serki Turek,serki Bieluch,President,Delikate

Gość agatka1214
W kawalku jest to jest bialy ser tylko wedzony

a ja zrobilam 1 sok: granat,pomarancze,mandarynki, grejfruty ,cytryna,limonka 2 sok: jabłko,burak,marchewka dla męża 3 sok: marchew,burak,seler naciowy i salata rzymska i do czwartku spox z sokami :)

Gość agatka1214
Deep ja nie moge takich serkow na kanapki

aga to się dogadaliśmy trzeba bylo od razu, że to biały ser tzn twaróg u nas się mówi :)

Mam czarna porzeczke :) I cafe latte, i zielone jabluszko (tych ostatnich nie probowalam). Porzeczka faktycznie niczego sobie, ale wole smak papierosa po prostu, smakowe to tak od czasu do czasu, dla odmiany. Moja inwestycja w epapierosy szybko sie zwraca, to chyba jedyny plus tego, ze tak duzo palilam :) Po miesiacu bede je juz miala jakby "za darmo" ;) Z kazdym dniem jest lepiej, powoli przestaje juz szukac popielniczki, myslec " a moze by tak zapalic"- trzymajac efajke w rekach itd. Czyli odruchy juz mi sie zmieniaja. Takze jestem bardzo zadowolona.

agatka no ale dlaczego nie możesz jeść tych serków ? bo nie rozumiem

Susan zobaczysz po miesiącu zalety nie palenia hehe,to dopiero będziesz uradowana _)