Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Ale mi powiedzialas :) Dzien dobry! Dzis z synem lece do okulisty, potem do kosmetyczki a po poludniu robota, nie dam rady dzisiaj pocwiczyc, Deep, zalicz mi to jako ten jeden dzien odpoczynku, ktory sie nalezy. Od jutra powracam do cwiczen.

Witam, już czwartek :) u mnie brzydko ja już byłam w ośrodku zarejestrowałam się się na 13 do lekarza po zaświadczenie o stanie zdrowia do PFRON-u i w szpitalu byłam zarejestrowali mnie na 23 marca na rehabilitację dzienną.A dziś po południu borowina i w końcu zdjęcie szwów !!! dobrze że jest tak brzydko to nie żal, że na kije nie mam czasu ...

hejka wam,u mnie coraz lepsza pogoda. Susan ok spoko,ja też dzień bez ćwiczeń,wiesz nie można też ćwiczyć codziennie organizm też musi sie zregenerować,ale jutro już od nowa zaprawa. Gerda to w końcu będziesz miała spokój jak ci dzisiaj usuną szwy :)

jednak poleciałem na górkę na pół godziny chociaż, no nie wysiedzę w domu normalnie jak mam małe okno czasowe :D :D :D :D

U mnie popoludniowa praca odwolana, ale nie moge cwiczyc, bo mam na twarzy taka specjalna maske, ktora sie trzyma przez 7 godzin. Nie moge cwiczyc, bo mi splynie :)

Gość gerda1966
susana Ty to masz kombinację alpejską z ta maską ale irytuje mnie to napisz chociaż jak sie nazywa to obie pokombinuje hehe

zdjeli mi szwy !!! Deep tak z wszami mam spokój :D o reszcie nie chcę rozmawiać ale wypłaty nie dostałam :(

no Pitko napisz co to za maska ja sama mieszam kremy,balsamy,maski bo alergiczna jestem nie moge nic z chemią więc może sobie coś takiego wykombinuję :)

Gość Susan07
Dzien dobry! GErda, hura, chociaz sobie zjesz i pogadasz bez problemu! Ta maska to u kosmetyczki kochana, retix C sie nazywa, takze sobie w domu nie zrobisz. Skora po niej schodzi jak z weza, ale efekty sa naprawde swietne.Maski, maseczki kocham! Dopiero sie budze, wiec narazie napisze tylko tyle, potem sie zglosze. W kazdym razie, Deep, dzisiaj bedzie moc i pot!

Gość gerda1966
Witajcie w zapracowany piątek :) susana napisz jak wrócisz co z tym Twoim uchem ja dziś mam na obiad zupę ogórkową z kaszą jaglaną ,ziemniakami i marchewką w/g 5 przemian pyszna jest .Teraz wcinam gruszke konferencje z biedry też pyszna :)

Bardzo dobre wiesci, infekcja juz prawie znikla, jeszcze pare dni kropli i bedzie git. Strasznie sie ciesze! Nawet sobie nie wyobrazacie, jakie to upierdliwe nie slyszec.

Hej w Piątek jak to dobrze że coraz bliżej wekeend ;) No to jednym słowem dziewczyny macie obie spokój,ja zaraz jade po moje spodnie odebrać od krawcowej (bo te nowe musiałem skrócić ,a jutro testy :) U mnie nasypało trochę przez noc ale ponoć to ostatnie podrygi zimy i wiosna.A na obiad makaron durum z tuńczykiem a później godzinka biegania i ławeczka pod wieczór. :D

Ja tez dzialam, Deep, a wlasnie sie dowiedzialam, ze meza nie bedzie kolejne 5 tygodni, co oczywiscie wcale nie jest fajne, ale jak kazda rzecz ma swoje dobre strony- zostane chyba mistrzynia fitnessu :D Poza tym maz dostal awans w robocie, co mnie ogromnie cieszy, choc wcale nie dziwi, bo jest mega specjalista. No i wszystko jakos idzie w dobrym kierunku. Ja dzisiaj zjadlam mnostwo szpinaku, mniam mniam, z jogurtem greckim i czosnkiem pysznosci. Gerda, Pitko, czy czytalas ksiazke "Ukryte terapie" Jerzego Zieby? Jesli nie, to koniecznie musisz przeczytac. A poza tym u mnie w weekend ma byc 17 stopni, cos nieprawdopodobnego, jak tak dalej pojdzie to w przyszly weekend bede balkon malowac, a co! Czas sie przygotowac do balkonowania. Czy ktores z Was ma doswiadczenie w hodowli kwiatow na balkonie? Bo jak macie to doradzcie, jakie kupic. To bedzie moj pierwszy rok z balkonem, takze wiadomo, zapal jest :)

Susan pierwszą cześć oglądnąłem chłop dobrze prawi,wciągło mnie z czasem ogarnę wszystkie części

susana ja tyle czytam, że nie pamiętam czy czytałam ale jak luknę to Ci powiem :) dzięki za linka to mój temat ,od paru dni chodzi mi po glowie pomysl żeby wrazie co otworzyć nawiedzony sklep czyli ze zdrową żywnością ale nie mam przygotowania medycznego a to jest potrzebne, zeby ludzi nie truć heh.Po pierwsze Pitko najważniejsza sprawa z balkonem to od której strony go masz bo to jest podstawowa sprawa ja mam taras i balkon i do póki nie kupiłam domku nad jeziorem ( nie miał kto podlewać :( wszystko miałam na balkonie najwdzięczniejsze są truskawki i poziomki i pomidorki koktajlowe możesz też mieć ziola ale oczywiście i kwiatki :) u mnie leje i leje koszmar jakiś wrrr

już wiem,że nie czytałam tej książki !!! dzięki dzięki Pitko! teraz już wiem, że słusznie robię że nie biorę statyn!!! na obniżenie cholesterolu!!!

Pitko, musisz sie w ksiazke zaopatrzyc, nie ma bata! Na balkonie slonce mam po poludniu, to tak w ramach stron swiata :) Czyli chyba od zachodu, tak? Kupilam w lidlu taka mini szklarnie z pomidorami koktailowymi. A truskawki jak? I to pewnie smieszne ilosci, to nie jest duzy balkon. Hm. I jakie kwiaty? Zalezy mi, zeby byly malo klopotliwe, bo jak wyjade do Fr na wakacje, to kuzynka bedzie podlewac. A w ogole to dzien dobry :)

Pitko, mysle, ze jesli chodzi o sklep ze zdrowa zywnoscia, to raczej nie potrzebujesz przygotowania medycznego. Zreszta, zapewne, wiesz wiecej o zdrowym zywieniu niz nie jeden lekarz!

Witam w ponurą sobotę .Pitko potrzebuję chociaż jakiś kurs medyczny cokolwiek wiem bo czytam ogłoszenia i potrzebują sprzedawcy do takiego sklepu i jednym z warunków zatrudnienia jest własnie to.Z Ziębą siedziałam do 2giej w nocy super jest powiedzmy są momenty ,że się z nim nie zgadzam np chleb ze smalcem ale co tam jest to dla mnie GOŚCIU hehe

tak tak o to mi chodziło Pitko z tym balkonem masz stronę zachodnią hmm ale słońce tam masz o 15 czy o 17 bo to wielka różnica . Aj Pito jak mogłas jakieś chemiczne pomidorki kupić? jedziesz w kwietniu na rynek kupujesz sadzonki pomidorków koktajlowych odmiana koralik ja przetestowałam już chyba wszystkie i ta odmiana na balkon jest najlepsza w/g mnie a tak do poczytania o odmianach pomiorków i które na balkon poczytaj sobie tu :) http://www.wymarzonyogrod.pl/zakladanie-ogrodu/owoce-i-warzywa-w-ogrodzie/pomidory-koktajlowe-10-najpopularniejszych-odmian-pomidorow-koktajlowych,29_2112.html

Pitko, to byly nasionka, jaka chemia? Dobra, poszukam sadzonek :) Slonce mam od, powiedzmy 13, takze spoko. Ale cie zalatwilam z tym Zieba, hihi :) Ja za nim przepadam, naprawde.

Bardzo Ci dziekuje za rady, bede pytac jak przystapie do dziela! Dzisiaj ide do lidla. GErda, a zakwaszasz sobie zoladek? Zieba o tym mowil.