Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Witajcie w pochmurna srode :) takie były upały, ze laptop mi się grzał i ciężko bylo do Was zajrzeć ale widzę ,że na posternku tylko Deep się ostał :) pozdrawiam wszystkich bycze się jest superosko :)

Gość agatka1214
Hej ja od jutra weekend jedziemy do karpacza powiedzcie mi czy w nielaczeniu mozna kanapke z serem bialym bo nie jestem pewna

Witam sie i ja. U nas tez sie ochlodzilo, moze i dobrze, bo mozg mi sie przestal lasowac :) Dobrze, ze wszyscy dobrze sie maja! Wypoczywaj Pitko, a ty, Deep, zapodaj jakies zdjecia ze swoich wspinaczek!

Witajcie urlopowo już u mnie ,piekna Sobota ,jade za chwile coś pokręcić bo od jutra pełna laba,chociaż z racji że bede nad morzem wybieram się na wyspę Bornholm w Danii a tam mnóstwo szlaków rowerowych więć coś też pojeżdżę,jeszcze wieczorem się odezwe udanej Soboty życzę

Gość YOLANTA555
Witam, a tu na Mazurach dalej pochmurnie jedzenie czereśni tylko pozostało he he Warmia Mazury pozdrawia :)

Gość YOLANTA555
Ja już po urlopie przytyłam 3 kilo !!! a tu nikogo nie ma dalej...

Witajcie,wczoraj wieczorem wróciłem z Ustki,wczasy nad morzem udane pogoda idealna była,ale jeszcze cały tydzień urlopu więc nie jest żle, tydzień folgi z jedzeniem,mało ruchu i na efekty nie trzeba było długo czekać 2,5 kg mi przybyło,chociaż nie wiem czy to nie spadnie mi bo czuje sie cały opuchnięty i woda w organizmie sie mi zatrzymała. Yolanta to teraz razem będziemy zrzucać zbędne kg :)

Gość YOLANTA555
Witam w deszczowy poniedziałek ,tak Deep ja też opuchnięta :) ale ja 3 kg muszę zrzucić ... od dziś 0 kolacji i mam nadzieje, że się unormuje :)

Gość emil695
Polecam konsultacje u specjalistów z http://hh-life.pl/uslugi/ doradzają z zakresu zmiany nawyków żywieniowych, treningów, jak również robią sesje relaksacyjne i uczą medytacji.

Gość Susan07
Hej hej! Zazdroszcze Mazur, uwielbiam! Ja tez mam pare kilo do zrzucenia (nadal!) a jeszcze jestem przed wyjazdem wakacyjnym, nie wiem, co to bedzie. Lece jutro, wiec trzymajcie kciuki za bezpieczny lot bez przygod. Pakowania jeszcze nie zaczelam, ale to mi raczej szybko pojdzie.

Susan no to udanej podroży życzę,a ja dzisaj zaraz sie zbieam udaje sie w Beskid Śląski a dokładnie na Szyndzielnię i Klimczok ,a jutro to dopiero będzie się działo ale o tym wieczorem

Melduje sie juz z Francji. Podroz byla bez przygod, co mnie bardzo cieszy. Kapiel w basenie juz zaliczona, zaraz sie zbieramy na zakupy. Uzyje wszystkich mocy umyslowych, zeby nie kupic za duzo serow :D Beskid Slaski jest piekny! Jak sie miewasz Pitko?

Mialam dziś tomograf na głowe z kontrastem to mi jakoś dziwnie ,mam pic dużo wody to piję ,piję i piję a,ze gorąco to też pije :) niedługo będę specjalistka od badań hehe susana no ja nie mogę jeść serów to mam z głowy hehe pozdrawiam wszystkich :D

To tak na szybkiego w skrócie na nogach 12 godzin ,przeszedłem chyba ok 40 pare km, Morskie Oko Szpiglasowa Przełęcz Szpiglasowy Wierch Zejście do Doliny 5 stawów i dalej do auta na Palenicę Białczyńską Trasa mega w jeden dzień,a widoki lepiej nie pytajcie Mega czad jednym słowem to mało powiedziane Jednyny minus to tak prażyło słońce że nie dało sie iśc miejscami ok 40 C musiało być ,dopiero po 16 coś sie ochłodziło,ale warto bylo ,ide sie ogarnąć bo jak narazie to nóg nie czuje

Witam w zalały czwartek lało całą noc i leje nadal. Jestem spuchnięta po tym kontraście jak bania 0_0 No Deep podziw podziw i jeszcze raz podziw 40 km !!! Ja przejde 4 i jestem dumna hehe no ale jestem też dumna, że rezonans głowy przezyłam z moją klaustrofobią ! cały czas mówiłam pacierz przez 30 minut ! A jak tam u Was pogoda? Deep nogi czujesz? susana i agatka co u Was? Ja dziś cały dzień na wodzie i soku z ogórków z mojego ogródka :)

Bonjour :) Piekny dzien u nas, wszedzie zielono, basen czysciutki, czeka na chetnych do plywania, zyc nie umierac! Zaraz ide na spacer z synusiem, a potem sie troche pokrece po gospodarstwie. Na obiad rybka i szpinak, mniam. Deep, 40 km po gorach, to zaszalales ty nasz wyczynowcu. Najwiecej przeszlam 25 km po gorach i ledwo po tym chodzilam. Agatka cos nam zanikla. Milego dnia kochani.

witm u nas dziś tez pieknie :) pozdrawiam sisi zerwala wiazadlo w tylnej lapce i jest klopot albo operacja z rekonstrukcą albo gips wyograżacie sobie yorka kilo dwadziścia z 2 kg gipsem? ja nie i nie zgodziłam się narazie dostala sterydy zobaczymy co dalej :( jutro jadę na rynek po wiśniei czarną porzeczkę i będę przerabiać a mowilam wam, że w internecie zamowiła w zeszlym roku 2 czarne porzeczki i co? jedna jest biała druga czerwona kuwa no! heh

Dzien dobry! Kolejny piekny dzien czas zaczac. Deep, tu bys u nas poszalal (mamy dom u podnoza Pirenejow). Wokol pelno pielgrzymow, biegnie kolo nas trasa pielgrzymki, takiej ponad 1000 km, ktora wlasnie biegnie przez Pireneje. Widoki cudowne, gory, pagorki, zielen, zwierzeta, cudnie jest tutaj. A tubylcy czesto jezdza po gorach na rowerach, lub po bardziej plaskich terenach konno. No i, oczywiscie, przejezdzaja kolo nas uczestnicy Tour de France :D Zreszta, sami popatrzcie: https://www.google.fr/search?q=pau&biw=1680&bih=925&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIvemHjtX1xgIVSFoUCh3v5QBU

O, widze, ze przyszla kryska i na Pitke z przetworami :) Strasznie smiesznie z ta porzeczka :)

Witam tak bardzo smieszne z tą porzeczką wrrr kuwa ja pisałam,że sie wezmę za przetwory ale po truskawkach , robilam z miodem i ksylitolem 0 cukru :) dzis strasznie boli mnie glowa ale chyba pogoda w nocy burza za burzą a dziś straszny wiatr ... ale susana masz z***biśie :D

hehe Pogoda: 28 °C, wiatr zach., 18 km/h, wilgotność 45% taką susana ma pogode w Pau dziś niedziela 15.25 super ! :) a u mnie huragan :(

Tu popatrz kochana: https://www.google.fr/search?q=pau+pictures&biw=1680&bih=925&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB0QsARqFQoTCKqq2ej9-sYCFSoj2wodWBkDJg&dpr=1 Co prawda my nie mieszkamy w Pau, tylko w okolicach, w takiej wiosce, gdzie wszedzie pagorki, pastwiska, pola i krowy :D Uwielbiam! :)