Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość wieczornaa
Yolanta dziękuję :) Na kudzu juz czekam tydzień bo jeszcze nie doszło jutro tam napisze maila czy wysłali. Dzisiaj tez bez alkoholu. Mam coraz czesciej dość tego kaca rano no ale zobaczymy jak mi pójdzie. A właśnie też myślałam co tam u reszty :) No a Samsonka pewnie już nie wróci :( Idę spać. Dobranoc wszystkim!

Witam w poniedziałek :) no właśnie wieczorna u mnie tak samo było wkurzał mnie kac rano! i a tak wstaję rybka :D choć z poczatku tak nie bylo ,pamiętam jak przestałam pić to kaca mialam jeszcze pare dni i piekły mnie strasznie oczy o potach i koszmarach nocnych nie wspomnę ...już nigdy bym tego przeżyć nie chciała ! U mnie dalej poszukiwanie pracy. Kupiłam wczoraj w biedrze z przeceny po 0.99 cebulki i bulwy kwiatów ,zamoczyłam na noc bo strasznie zasuszone były i dziś je wysadzę .A Sonia przetestowałam na twarz wodę utlenioną przez miesiąc i mogę powiedzieć,że pomogła mi na naczynka ! także możesz stosować, nie wiem jak u Ciebie ze zmarszczkami bo ona na nie miała być ale ja nie miałam zmarszczek to nie wiem jak działa ale chodzi mi o to,że spokojnie nic się nie dzieje a się bałam więc nie pisalam o tym zastosowaniu wody :)

Gość Sonia 1
Witajcie w pochmurny poniedziałek.Zaraz wypróbuję wodę.Czyszczę te okna.Już pięć jest za mną.

Hejka kochani Ja dopiero po pracy.zaczynam tydzien bez alko.bede z wami odliczala dni. Więc pierwszy dzień zaliczony ;) Tez juz dosc mam tych porannych kacy i bóli żołądka.czekaja mnie ciezkie dni ;) Deep śliczne fotki naprawde cudo. Pozdrawiam

Strona strasznie sie Jolcia blokuje.Ja tez martwie sie o susan. Sonia ja myłam okna 2 tyg temu i strasznie tej czynnosci nie znosze ;)

Gość gość
O jakie mądre ja ostatnio to musiałam szpachlować ,szlifować i malować ramy okienne ! a mycie okien nie jest takie nagorsze dla mnie jak prasowanie malinko hehe

Gość YOLANTA555
malinka sama sobie zaliczyłaś dzien bez alko??? czyli to wczorajszy był pierwszy? czy dzisiajejszy dopiero będzie ? hmmm a strona się zacina przy przewracaniu jak się napisze post i go nie widać tzn. że koniec strony i trzeba przerzucic,czyli pisać ,pisać ,pisać aż nastepna strona a się pokaże i przeważnie trafia na mnie ale i na Sonię też :D

Gość Sonia 1
Malina!Brawo!Taka decyzja to jest coś! Jestem z Ciebie dumna! Też kiedyś skrobałm i malowałam okna ale teraz mam nowe.Do dobrego człowiek się przyzwyczaja i chociaż ja zwykle nie narzekam to jednak w tym roku chorowałam i dużo czasu spędziłam w przychodniach.Stąd powstały mi tyły i w domu i zagrodzie.

Gość Agatka1214
Hej trzymam mocno kciuki malina dasz radę. Dostałam kredyt teraz formalności miesiąc dwa i się może wprowadzimy ;) u naswczoraj cały dzień padał deszcz to dobrze bo moje grzadki rosną nie chwalili się ale mój pierwszy ogródek jest pomidory cukinia kabarety marchew seler fasolka buraki ogórki rzodkiewki czekam na plony;) Jutro idę do neurologa z bólem kręgosłupa zobaczymy co powie miłego dnia

Hej wszystkim. Jolcia wczoraj byl pierwszy bez nawet jednego piwa,nawet lyczka nie zwielam.mozesz mi kochana zaliczac te dni.dzisiaj jest drugi. Agatka super ze dostalas kredyt ;)wiedzialam ze tak bedzie

Gość Sonia 1
Witajcie! Agatka gratuluję!!!Pozdrawiam wszystkich! Ja za chwilę niestety na pogrzeb.

Witam Malin,to ja się dołączam i będę ci kibicować i zaliczać dni bez alko,z każdym dniem będzie coraz lepiej,pamiętaj bo to bardzo ważne nie pijesz tylko dzisiaj, a rano budząc sie mówisz sobie że tylko dzisiaj nie pijesz,nigdy ale to przenigdy nie stawiaj sobie że np nie wypije tam z góry z tydzień ,miesiąc czy nawet rok,pamiętaj liczy sie tylko dziś.

Agatka Gratuluje że dostałaś kredyt,będzie mniej stresu a to również wiąże sie na plus z dietą.

Witajcie w ponury wtorek ,dziś u mnie nie pada. Agatka super! cieszę sie razem z Tobą :D Malinka tak trzymaj !!! jesteśmy z Tobą :) W jakiej cenie macie czereśnie? bo mi się wydaje, ze 13,50 to jakoś drogo jak na tę porę hmmm Soniu kogo pochowałaś? :(

A ja kochani po pracy ogładam sobie meczyk ;) chociaz za pilkanie przepadam to staram sie mecze naszych ogladac w miare mozliwosci.Mysle ze mozecie mi zaliczyc 2 dzien bez alko bo nawet w domu nic nie mam i nie zmierzam pic na pewno ;) A u mnie Jolcia czeresnie sa po 16 zł!!o zgrozo,drogie jak cholera a ja tez je uwielbiam ;)

Gość Mmalina
Witam Co tu taka cisza ?? ;)

Gość Sonia 1
Dzisiaj czereśnie u nas po 8 zł. Malina gratuluję. Deep ma rację, tylko dzisiaj. A jak będzie chciało Ci się pić to trzeba dużo wody. Pochowałam krewną krewnych. A ja właśnie zabieram się za zaprawianie czereśni. Trzecie drzewo owocuje. Mam jeszcze trzy małe. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej.

Witam w przepiekną środę :) Malina też oglądałam mecz na trzezwo ,więc byly nas dwie :D no to już masz dwa dni i to chyba te najgorsze fizycznie a napisz jak się czujesz ? jak noce? oczywiście trzymaj się postanowienia !

Soniu ,ciesz się, że nie mieszkamy bliżej bo byśmy Ci wszystkie czereśnie pożarły! hehe a dziś robię sobie czereśniowy dzień ,czyli jem tylko czereśnie :D