Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany a ciąża

Polecane posty

no nie wiem dziewczyny czy prawde piszecie ja dostalam od ginekologa na betahcg i co ciekawe pierwszy wynik byl 19 dzwonie do gin ta mowi ze ciaza za kilka dni znow beta tez na skierowanie wynik mniej jak 1 i ciazy nie ma... a prywatnie 24zl

Gość malwa2222
no ja mam nadzieje ze wyjdzie ze nie ma, bo takiego mam stresa ze nie daje rady

Gość malwa2222
ja już wiem!!!! mam <0,100 !!!a norma jest od 0-4!! pytam się kobiety przy odbierabiu wyników czy skoro termin na miesiączke wd normy mam od jutra do niedzieli bo dziś mam 27dc a normalnie dostaje 28-30 to czy wynik jest wiarygodny. ona mowi ze już nie powinien wzrosnąć, wiec mysle ze nie mam czym się już bac? gość,czekam na ciebie jak tam? powodzenia

Gość polinkama
niepotrzebnie sie denerwowalas

Gość malwa2222
noooo,a stres był ogromny!!

Gość gość
malwa w twojej sytuacji to tylko szkoda kasy na testy , bo sama się nakręciłaś w histerii

Gość malwa2222
polin, a kiedy masz dostać okres? gość, wiesz wole wydać kase a być spokojnieszja chociaż z tą spokojnieszością to tez różnie gość daj znac jak u ciebie?

w sumie to nie wiem bo jestem po odstawieniu tabletek liczac od pierwszego plamienia po odstawieniu to jestem tak jakby w 20dc

Gość gość
hej malwa i u mnie wynik ok ,moze sie dzis wyspie spokojnie

Gość malwa2222
gość, ciesze się, ale chyba jesteś zmęczona.? pewnie tym zamartwianiem się? super ze poszło po naszej myli,...teraz to tylko czekać do okresu gość, za ile powinnas dostać, bo ja od jutra oczekuje bo jutro 28dc a dostaje miedzy 28 a 30

Gość malwa2222
polinkama to tez jeszcze trochę do okres

Gość gość
tak malwa bardzo zmeczona jestem ,u mnie jeszcze z 13 dni do okresu

Gość gość
gość jak u ciebie 13 dni do okresu to ty na dniach masz teraz dni płodne , wiec po co wy szalejecie z tymi testami jak tyle do okresu jeszcze macie czasu?

Gość gość
Mój gin powiedział ,ze skierowanie na bete hcg daje się TYLKO kobietom w zdiagnozowanej ciązy, aby kontrolowaly przyrost hcg Skierowanie na bete nie daje się kobietom, które nie mają jeszcze ciąży stwierdzonej

Gość gość
23,25 biore pigulki anty , ostatnio bylam chora i bralam gripex balam sie ze mogl oslabic dzialanie pigulek i spanikowalam

moja gin mi dala skierowanie i nie bylam w ciazy takze pewnie to zalezy od lekarza ej ale 13 dni do okresu to nie za wczesnie zeby robic bete?

Gość malwa2222
gość, biedna to jeszcze się nastresujesz ja czekam bo od dziś mogę już dostać, choć częściej dostaje w 30dc czyli to będzie niedziela gość 2 co do przeziębienia to przeziębienie tez przesuwa okres, nawet zmiana pogody może przesunąć-czasami i tak jest

Gość malwa2222
gripex nie osłabia działania tabletek kiedyś dawno jak tez brałam tabletki anty to lekarz mi powiedział ze niektóre antybiotyki i zioła (dziurawiec) osłabiają działanie tabletek przy każdym antybiotyku w ulotce pisze czy ma wpływ na stosowanie tabletek....więc gość spokojnie....nie masz czego się obawiać

Gość malwa2222
polinkama wiem....hehe

Gość malwa2222
polinkama wiesz, brałam pare lat tabletki. ale doszłam do wniosku ze one szkodzą....i od jakiegoś czasu tylko prezerwatywa. ale zwracamy uwagę czy pekła czy nie. nigdy jeszcze nam się nie zdarzyło by pekła prezewatywa a teraz była taka panika:).....

Gość malwa2222
nie, już nie. a co? no wiesz, mam nadzieje ze wynik już wiarygodny ze nie mam się już czym martwic.

Gość polinkama
nie no tak tylko pytam z ciekawosci, spokojnie na pewno wiarygodny, na dniach pewnie @ przyjdzie