Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany a ciąża

Polecane posty

Gość gość
biore 3 miesiac Qlaire

Gość gość
ja tez sie stresuje czasem ale wszystko jest ok. Biore rok i nie zamienilabym na gumki chociaz tez stosuje czasem. Najpierw bralam syndi-35 ze wzgledu na tradzik a teraz madinette.

Gość gość
a ja sie stresuje co miesiac

Gość gość
jakie tabletki bierzecie i jak dlugo?

Gość gość
pisalam wczesniej 3 miesiac Qlaira

Gość gość
z miesiaca na miesiac bedzie lepiej ;) a jak sie tak boisz to stosuj jeszcze gumki i wtedy masz juz pewnosc 100 %

Gość polinkama
oj drugi raz zadalam to samo pytanie ups ach ja bralam 3 lata i odstawilam miesiac temu... tak troche nie wiem co dalej robic. Czy wasze to sa dwuskladnikowe? chociaz bierzecie nie tak dlugo to macie jakies skutki uboczne?

Gość gość
bol piersi i tyle u mnie

Gość gość
nie mam skutkow ubocznych, biore rok. Nie zamierzam odstawiac przez najblizsze lata no chyba ze wyniki bede miala kiepskie

biorac tabletki stresowalam sie tylko jak mialam mdlosci ale to zawsze byl skutek brania tabletek po odstawieniu tez je mialam, cykl po odstawieniu byl bardziej stresujacy

Gość gość
mam dwuskladnikowe

Gość gość
przeraza mnie mysl ze pigulki moga nie zadzialac i moge byc w ciazy , chyba zrezygnuje z sexu bo nie wyrobie nerwowo

to trzymam kciuki daj znac jak wychodzi abstynencja :-) a czesto do tej pory mialyscie zblizenia ze tak zapytam niedyskretnie :-)

Gość gość
nie mialam badan, czemu nie zmienialas i nie probowalas innych jak mialas skutki uboczne? w trakcie brania mialas badania? moze po prostu zle sie odzywiasz albo z tych nerwow az Cie mdli?

Gość gość
najwiecej kilka razy dziennie, najmniej raz na 2 miesiace bo facet w delegacji byl

Gość gość
polinkama ok dam znac ha ha

ja moglam tylko brac jednoskladnikowe wiec nie bardzo mialam na co zamieniac badania mialam ale nie na watrobe ale tych mdlosci nie bylo tak czesto pozniej juz zanikly gosc czekam na info haha :-) co na to twoj facet?

Gość malwa2222
ja dziewczyny dostałam dziś z rana okres:)

przestraszylam sie jak mnie lydka zaczela bolec myslalam ze to zakrzep ale badania nic nie wykazaly poza tym libido prawie zerowe takze na razie odstawilam, no nic i tak trzeba sie wybrac do gin

Gość malwa2222
tez brałam kiedyś Qlaire, ale źle się czułam po nich i brałam inne co do tabletek to właśnie ja tez przestałam z tego względu ze czułam dziwne uczuce w jednej nodze, jakby coś ciągnłęo nie wiem jak to nazwac ale następnego miesiąca już przestałam brac i ból również odszedł i od tamtego czasu nie biore a to już z 6 miesięcy. poza tym jestem zadowolona z prezerwatyw tylko wlasnie teraz był moment ze nie wiedziałam co się stało ale okres już mam wiec yuppie:)

Gość malwa2222
tez tak miałam z tym libido, zero libido

malwa ciesze sie :-) u mnie trwa juz 3 dzien i na razie abstynencja :-) a jak rozpoznajesz owulacje?

po odstawieniu mialam dzien z mega podwyzszonym libido, ale slyszalam ze to moze byc takze objaw owulacji takze nie za dobrze ze w te plodne dni chce sie najbardziej no ale tak to juz jest

Gość malwa2222
polinkama no ja nie biore już tabletek anty dni płodne badam po sluzie a owulacje czuje, jak pęcherzyk grafa mi peka to mam charakterystyczny ból w prawym jajniku najczesciej po tabletkach faktycznie libido wzrosło ale u mnie to jest roznie i w dni płodne mam wysokie i dni niepłodne tez-hehe brzuch boliiii ale wole by bolał:)

Gość malwa2222
ciekawe jak gość ona pewnie tez się stresuje ale jak zrobiła wyniki to już chyba trochę przeszło

Hej dziewczynki ;) ja brałam najpierw cilest, ale dostałam po nich strasznego trądziku! Zmieniłam na lesine, po których czułam się rewelacyjnie, ale musiałam odstawić, bo okazało sie, że mam dwa guzy w prawej piersi. I od czerwca b.r. nie biorę. Były to gruczolakowłókniaki, które nie są złośliwe, ale powstają od hormonów. Moje tabletki to akurat dwuskładnikowe. Ubolewam nad tym, że nie mogę ich brać, bo to była straszna wygoda! A @ nadal nie dostałam...8 dzień się spóźnia;/

Ada robilas test? ja tez mam gruczolakowlokniaki ale bralam jednoskladnikowe przy nich, lekarze nie zwrocili mi uwagi, mialam 1usuwanego miesiac temu, dlatego tez m.in. odstawilam sama chociaz sa opinie ze jednoskladnikowe mozna brac przy nich nie wiem

Gość malwa2222
AdaAdelajda zrob test