Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość rozmowa niekontrolowana

W blasku nie znającego zachodu Słońca

Polecane posty

Gość gość
pod koniec tego filmu siostry mówią o tym jakie uczucia ma Jezus w sakramencie ołtarza dla tych co go nawiedzają . Zawsze myślałem , że Pan patrzy na nas przychodzących do Niego jako sędzia na winowajców , a tu koleina odsłona , prawdy . Ile jeszcze tajemnic oddziela nas jeszcze od Boga ?

https://www.youtube.com/watch?v=_87ylHnlCcA&t=434s Kochani, proszę posłuchajcie tego. Mnie osobiście bardzo zawstydziła ta konferencja i uświadomiła, jak łatwo przychodzi nam oceniać innych i ulegać manipulacji mediom, które są w większości przeciw Kościołowi a także wilkom w owczych skórach, które masowo pojawiają się podając za charyzmatyków i ,widzących'. Rzecz dotyczy papieża Franciszka. Czy wiedzieliście, że ten rzekomo ,modernistyczny, papież ma przy łóżku wodę święconą, że modli się w nocy i wodą święconą żegna, bo tak bardzo wielką duchową walkę toczy i tak bardzo jest atakowany?

Ja sama po wysłuchaniu tego uderzyłam się w piersi, że pozwoliłam tylu podejrzeniom narodzić się w moim sercu. Dostałam odpowiedź na pytanie, dlaczego papież w milczeniu znosi ten czarny PR na swój temat, dlaczego nie dementuje niczego, nie broni się. On każdą decyzję poprzedza refleksją "co w tej sytuacji zrobiłby Jezus?" . A co robił Jezus? Jezus nie zasłonił twarzy przed bijącymi Go i rwącymi Mu brodę, ale milczał jak owca niema wobec strzygących ją. Módlcie się za papieża, on bardzo tego potrzebuje. Błogosławionego wieczoru. P.S. Na koniec coś cudownego i w melodii i w tekście. Ucieszcie uszy i serca. https://www.youtube.com/watch?v=q7NSpDxKego&feature=share

Gość gość
czyżby rozmowa zapragnęła rozmowy ? osoba pierworodna o wielu ukrytych i jawnych nieprzeciętnych zdolnościach , umiejąca przenikać mistyczne bariery rozmowy z Jezusem . W swej miejscowości znana i ulubiona , widoczna na uroczystościach odpustowych ale bojąca się współczesnego świata . Drżąca przed przejawami ateizmu , które rani jej święte serce . Bojąca się wstąpić na ścieżki chrześcijańskiego feminizmu , którymi szło z wiarą wiele dzielnych niewiast z różnych wieków .

Gość gość
papież Franciszek jest miedzy młotem a kowadłem , ma bardzo wielu ukrytych wrogów z pewnej sekty , która chce przejąć władzę nad światem . Wielu dostojników w Watykanie to fałszywi kapłani którzy poszli do seminarium nie zrywając więzi z sektą mas ..oń ..ką , co jakiś czas jadą oni w tajemnicy po cywilnemu aby tam składać raporty w niszczeniu kościoła od środka. Matka Boża w orędziach w Olivetto Citra prosi , aby nie gorszyć się tym jeśli Watykan wkrótce upadnie . Aby nie porzucać wiary z tego powodu ale raczej wzmóc wierność i modlitwy . Zapewnia , że wszystkie kościoły wierne ewangelii Jezusa , przetrwają bo będą pod opieką Boga .

Gość gość
😍 Patrz na Mnie, a na problemy tylko zerkaj - oto tajemnica życiowego spełnienia. - cytat z książki pt. J'E'Z'U'S JEST BLISKO 😍

Gość gość
😍 😍 Ja jestem Panem twojej przyszłości i przygotowałem dla ciebie mnóstwo dobra, którym cię obdarzę. - cytat z książki pt. J'E'Z'U'S JEST BLISKO 😍 😍

Gość gość
😍 😍 😍 Jednym z najlepszych sposobów, by czerpać ze Mnie siłę, jest śpiewanie pieśni ku Mojej chwale. - cytat z książki pt. J'E'Z'U'S JEST BLISKO 😍 😍 😍

Gość anialon
Jeżeli pożądasz mądrości, chowaj przykazania, a Pan cię nią obdarzy. z ksiegi Madrosci Syracha Kochani, niesamowite jest to, jak Pan mnie prowadzi, mimo tego, ze zyje w grzechu ciezkim, i jestem szalenie glodna bliskosci z Nim, czujac sie okrutnie samotna, opuszczona i nieszczesliwa, ciagle sie narazam na puapki New Age, bo ciagle pojawiaja sie nowi zwodziciele, coraz lepsi (!!!) trzeba naprawde bardzo uwazac. Jego Milosc do mnie jest tak wielka, ze pokazuje mi, ze mimo mojego zycia, On daje mi swoja madrosc. Prosze Go o to, by zyc w zyciu w lasce uswiecajacej. Wiem, ze dla mnie jest to sprawa szalenie istotna i odbija sie na mojej duchowosci bardzo. Psychiczna pustka i samotnosc ktora probuje wypelnic szukajac Go i biegnac do Niego majac wrazenie ze jest oddalony ode mnie wiele mil, ciagle mnie chroni przed kolejnymi niebezpieczenistwami. Wpadlam ostatnio na pewna kobiete, autorke kisazek Lorny Byrne, ktora daje tyle nadzieji i pokoju, a jednak w jej ksiazkach jest wiele nauk ktore odbiegaja od nauk krk. Jej ksiazki to bestsellery, ona nazywana jest ambasadorem pokoju, a jednak w jej ksiazkach sa tresci wprowadzajace zagubienie i zamet . Takze uwazajcie jesli sie na nia natkniecie, a najlepiej tych ksiazek wogole nie czytac. W Polsce nikt jeszcze prze jej ksiazkami nie przestrzega, choc na swiecie jest wielki Booom na jej temat.

Gość gość
Ofiaruj swe dzieci i siebie Niepokalanemu Sercu Maryi (własnymi słowami) a wówczas wszystkie twe sprawy poprawią się i zyskasz pokój w sercu . Maria radzi : jeżeli zabiegasz o ważne sprawy wobec innych ludzi i kończysz z nimi rozmowę , mów na głos : " a teraz polecam Tobie tę sprawę lub te osoby - Maryjo ty się tym zajmij , ty ich prowadź ...". Matka Boża mówi , że wówczas może więcej zdziałać .

Gość gość
Dzisiaj czytalam wypowiedzi ludzi co sądzą n.t. zniesienia celibatu. Opinie wołają o pomstę do nieba! Że ludzie się nie wstydzą tego co mòwią! Swojego braku miłości i modlitwy za kapłanòw. Straszne jest dzisiejsze zaciemnienie ludzkich umysłów grzechem! Mało jest wiary w ludziach lub wogòle jej nie ma. Wstyd przed Bogiem za te publiczne obelgi w strone księży!

Gość gość
W rzeczy samej jak to sie ma do paruzji, Maryja powiedziała, że jej Niepokalane serce zatryumfuje. Czemu więc dzisiaj nie poświęcić pod Jej ochronę swego życia

Gość gość
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiemy". JPII

Gość gość
P.apież Franciszek oskarżony o herezje. List podpisało 62 k.apłanów i uczonych x Sygnatariusze zwracają uwagę przede wszystkim na zapis a.dhortacji mówiący o tym, że wierni trwający obiektywnie w stanie gr.zechu mogą korzystać z pomocy S.akramentów, by wejść na drogę łaski B.ożej. Część komentatorów odebrała to jako zgodę na udzielanie K.omunii rozwodnikom. Wątpliwości nadawców listu budzi także pozostawienie przez Franciszka bez odpowiedzi dubia - czyli pytań skierowanych przez czterech k.ardynałów, którzy prosili o potwierdzenie, że a.dhortacja nie znosi zasad w.iary k.atolickiej. xx Jak sami piszą, sygnatariusze nie mają żadnej mocy, by wywrzeć na Franciszku presję. Chodzi im o to, by ustrzec p.apieża przed dalszym powielaniem doktryn noszących znamiona h.erezji. xxx Pod listem podpisało się 62 k.apłanów i t.eologów, w tym profesor Arkadiusz Robaczewski, były naukowiec KUL. Ostatnią taką korektę do p.apieża wysłano w średniowieczu. Jej adresatem był p.apież Jan XXII źródło: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/papiez-franciszek-oskarzony-o-herezje-list-podpisalo-62-kaplanow-i-uczonych/0gz9tl7

Gość gość
Nie wie co robi? Przyjmowanie komunii w stanie grzechu ciężkiego może doprowadzić do zniewolenia duchowego. Temat bardzo niebezpieczny. Czyżby Franciszek nie znał podstaw wiary katolickiej? Przecież był katolickim duchownym przed wstąpieniem na tron piotrowy...

Gość anialon
Umiłowany, nie naśladuj zła, lecz dobro! Kto czyni dobrze, jest z Boga Lecz kto czyni źle, Boga nie widział. 3list Jana

Gość gość
wiele komentarzy papieża Franciszka są przez media zmanipulowane po prostacku . Mało kto czyta u źródła jak było na prawdę powiedziane lub napisane. Rozwodnicy mogą przyjmować spowiedź jeśli wybrali życie w samotności i żyją bez grzechu .

Gość gość
gość dziś wiele komentarzy papieża Franciszka są przez media zmanipulowane po prostacku . x Które... wg Ciebie? 🌻 Mało kto czyta u źródła jak było na prawdę powiedziane lub napisane. x Też tak uważam. I dlatego właśnie, że mało kto czyta źródła to wielu wielu prawdziwie wierzących daje się zwodzić, że Borgolio tego a tego nie mógł powiedzieć. A jednak prawa jest SZOKUJĄCA 🌻 Rozwodnicy mogą przyjmować spowiedź jeśli wybrali życie w samotności i żyją bez grzechu . x Tak było i jest do tej pory. Zapytaj się księdza. Każdy ksiądz Ci to powie.Tylko no niestety... Zgodnie z apokaliptycznymi przepopowiedniami ma to się zmienić... Niestety Borgolio małymi kroczkami przygotowuje wiernych do akceptacji grrzechu na wielu jego poziomach. Tym samym profanując Najśswiętszą Euccharystię. A to dopiero początek... Czytajcie Pismo Św. Objawienia Daniela i apokaliptyczne Objawienia Jana. Ochyda spustoszenia musi nadejść przed powtórnym Nadejściem Jesusa. Proroctwa te z Pisma Św. to tłumaczą i też Księga Prawdy. Księga Prawdy, która w objawieniu Daniela została zapowiedziana. Czytajcie też objaawienia Piotr Żywy Płomień, które dotyczą Polski i naszych ducchownych. Objawienia Marii z Irlandii i te obecne w Polsce: Piotr Żywy Płomień nawzajem się uzupełniają. Księga Prawdy daje globalne, światowe proroctwa na czasy ostateczne. A Piotr Żywy Płomień na naszym Polskim obszarze.

Gość gość
gość 2017.11.07 Nie wie co robi? x Niestety nas wierzących to szokuje... Ale wie co robi i taka prawda nas boli... 🌻 Przyjmowanie komunii w stanie grzechu ciężkiego może doprowadzić do zniewolenia duchowego. Temat bardzo niebezpieczny. x Niestety masz tutaj rację. 100% prawdy. O tym mówią egzorcyści i wielu kapłanów. Oczywiście Ci prawdziwi egzorcyści i prawdziwi kapłani. A nie Ci, którzy mają zasiać "ohydę spustoszenia" w KK aby unicestwić prawdziwy Świięty Apostolski Koościół gdzie Eucharystia jest Jego Sercem i stanowi Centrum. A nie udogodnienia dla grzeszności człowieka, które stopniowo wprowadza Borgolio. 🌻 Czyżby Franciszek nie znał podstaw wiary katolickiej? x Doskonale zna. I dlatego je zmienia. I wszycy widzą komu służy. 🌻 Przecież był katolickim duchownym przed wstąpieniem na tron piotrowy... x Nie wszyscy kapłani są z "naszego" ducha mimo, że wyszli z KK... Przykładem tego np. jest "wielki reformator" Luter. I wielu za nim poszło...

Gość gość
klękanie kapłanów nie jest konieczna wg objawienia , ale nie klękanie wiernych przed przyjęciem komunii św. jest z kolei bardzo wielkim przewinieniem. Ja gdy przyjmuję komunię (raz w miesiącu ) to jedyny klękam z całej rzeszy wiernych .

Gość gość
gość dziś klękanie kapłanów nie jest konieczna wg objawienia x Napisz proszę wg jakiego objawienia... Chętnie się z takowym zapoznam i rozeznam czy jest wg Pisma Św. czy nie. Wiele znam i w żadnym nigdy nie pisało, że "klękanie kapłanów nie jest konieczne" przed Najświiętszym Sakrramentem. Ani objawienia współczesne ani z przed setek lat... Sprzed jeszcze 30 lat wstecz nikomu by do głowy nie przyszło żeby nie pokłonić się w ten sposób samemu Jesusowi w Najświiętszym Skrramencie. Widać tutaj massonskie działania w korytarzach KK kiedy w II soborze waatykanskim zniesiono balaski i Pana Jesusa przyjmuje się na stojąco... I o tym współczesne objaawieniia mówią, że to jest działanie szatańskie zmnieszenie czci dla Najwyższego w Postaci Euccharystycznej. Kto się z tego cieszy? Nie szatan przypadkiem?

Gość gość
to , że nie jest konieczne to nie znaczy że jest niepotrzebne i akurat kapłani w mniejszych miejscowościach podczas mszy św. klękają przyjmując sakrament . Jednak przyjmowanie komunii na stojąco było już za Jana Pawła II . Jest to wielki upadek wiernych , gdyż nie klękanie przed Bogiem sięga czasów stworzenia Aniołów , kiedy to część z nich nie chciała się szczerze Bogu pokłonić zaraz po stworzeniu . Co było później to wiecie . Objawienia o którym wspomniałem były w tym roku ( ale trwają już od wielu lat) . To ci wystarczy by znaleźć link.

Odm.awiam obecnie noweenne pomppejannsskka za grze.sznikow całego świata oraz za du.sze cie.rpiące w czyś.ćcu. Kończę ją 26Listopada w święto Chry.stu.sa Kròla Wszechświata.. przypadek? Ależ skąd....

Kontaktowałam się ostatnio ks Sk.warzy.ńskim i za Jego prośbą mo.dlit.wy jakby wpadłam na to by taka była moja intencja wraz z int.encją z serca

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się