Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpxoxo

czy mogę być w ciąży czy to jakaś choroba?

Polecane posty

Gość helpxoxo

Witam, wszystko było ok do momentu kiedy 22 listpoada (dzień miesiączki) dostałam zamiast okresu brązowego plamienia które trwało 12 dni, plamienie ustało, od dwóch dni mam ataki biegunki. Pełnoletnia jeszcze nie jestem, więc sama do lekarza iść nie mogę, a nie chcę niepokoić rodziców. Trzy testy wyszły ujemne. Nic więcej z objawów mnie nie dotyczy - czasem jedynie pobolewa podbrzusze jak przed okresem. Dodam, że z partnerem się zabezpieczamy, nic nie pękło więc ciąża jest bardzo mało prawdopodobna. Czy może to być jakaś bakteria albo infekcja? Dziękuję z góry i licze na odpowiedzi osób które przeszły coś podobnego a nie "idź do lekarza" ♥

Gość gość
pewnie jakis wirus....w ciazy napewno nie jestes....

Gość gość
Kiedyś miałam takie 11 dniowe plamienie zamiast okresu. Biegunki nie miałam, ale to może być zupełnie osobna sprawa. Potem następną miesiączkę dostałam dopiero w 34 dniu cyklu. Później już wszystko był jak dalej. Po prostu organizm potrzebował jakiegoś przestawienia się.

Gość gość
* później wszystko było jak przed tą anomalią :) Przepraszam za błąd stylistyczny.

Gość gość
jeśli testy wyszły negatywne po terminie miesiączki to najpewniej możesz ją wykluczyć.Co do biegunki to pewnie wirusowa, najlepiej kup sobie orsalit plus smectyn.Nawadnia i osłania jelita. do tego lekka dieta i powinno pomóc...