Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

kobieta jako przyjaciel mężczyzny

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

to idealne i wyjątkowe połączenie różnica płci , charakterów , emocji i niektórych zainteresowań może doskonale uzupełniać braki jednego i dawać przyjemność drugiemu

Gość gość
co sie tak dajesz we znaki ?:) wiadomo od wieków

Gość kabel do wtyczki
od wieków też wiadomo , jak trudno to osiągnąć

Gość gość
Tak wspaniale sie uzupelniaja -on ma kabel ona gniazdko. Z takich przyjazni zazwyczaj nic nie wycodzi.

Gość gość
On ma rozum ona ciało

Gość gość
Coś bzykać trzeba najłatwiej przyjaciółki, proste.

Gość gość
Maz mial przyjaciolke w pracy i umawial sie z nia na kawe pozniej teatr no i wyladowali w lozku ona obiecywala sobie wiecej ze z nia bedzie na stale trwalo okolo 4miesiecy ona przeciwienstwo mnie ja gospodarna mila pelna milosci a ona egoistka tylko poezjie w glowie brak zinteresowania rodzina syna pozocila bylemu mezowi w wieku 12lat syn pod wplywem dlgo trwalego stresu dostal epilepsje dzis dorosly i tak dalej mieszka u ojca a ona zajmuje sie poezjami i szukaniem facetow co beda ja utrzymywac na fejsie fotografuje sie tylko z postaciami znanymi Gajosem i innymi.

''od wieków też wiadomo , jak trudno to osiągnąć'' W koncu ktos, kto zdaje sie rozumiec popularne powiedzonka, zamiast je bezmyslnie powtarzac :) Mnie sie wydaje ze to zalezy od osobosci, znam osoby, ktore preferuja przyjaciol tej samej plci, jak i twierdzacych jak ty. Pewnie zalezy to od tego, czego szukamy u przyjaciela, moze nawet w prostych kategoriach podobienstwa lub przeciwienstwa do samego siebie, choc watpie, bo to zbyt latwe ;)