Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely me

sobota a ja nigdzie nie wychodze, nie mam z kim

Polecane posty

Gość gość
bylam tam tylko rok i tez sprzatalam, potem jzu mialam dosyc tej biedy odlozylam na bilet i wrocilam i wstyd mi bylo ze wracam po roku bez oszczednosci, w sezon jeszcze zarobek byl w miare ze udalo mi sie cos wyslac do pl , potem po sezonie to czasem na jedzenie brakowalo, nie ma co sie tam wybierac, chyba ze na wakacje , a Ty co teraz zamierzasz?

Pracuję, zrobiłam prawo jazdy lol!:)uczę się zaocznie chciałabym w tym kierunku zrobić coś dla siebie i na dłuższą metę nic nie planuję nie chce już wyjeżdżać znowu zaczynać od nowa i wogóle zresztą bałabym się sama jechać. Tak do Grecji to już nie ma po co co najwyżej na wakacje:)

Gość gość
no i co dziewczyny Kardula i inne , warto było się włóczyć po europie za pieniądzem ? , mam zawód , mam prace , jestem u siebie

Gość gość
pewnie widziałyście sporo więcej niż ja ale .....

Gość gość
nie warto bo i tak tych pieniedzy nie przywiozłam, tylko zranione serduszko, przez pewnego greka ehhh tylko rozkochac potrafią ;/

Gość gość
a Ty co widziales?

Wyjeżdżając nie planowałam zostać tam tyle lat! Myślałam ,że będę kilka miesięcy góra rok coś zarobie dla siebie pomogę rodzicom ,którzy mieli trudną sytuację i wrócę . Niestety to nie takie łatwe. W naszych stronach nie ma za dużo możliwości ,a jak już miałam stałą prace dobre zarobki to do czego miałam wracać? Do rodziców ,którzy sami ledwo wiążą koniec z końcem?Poza tym to był czas kiedy bardzo dużo osób wyjeżdżało jak tylko mieli taką okazję więc stwierdziłam ,że to bezsensu znowu wracać do tej bidusi. Mogę żałować tylko tego ,że w Grecji nie poszłam do szkoły ale cóż było minęło ponoszę teraz konsekwencję swoich wyborów.

Gość lonely me
ja to mało widziałam bo najczesciej w domu siedze :( juz za chwile trzeba bedzie klasc sie lulu ;) wy tez??? :)

Gość gość
tam niby sie dobrze zarabialo przed kryzysem, ja pojechalam wlasnie w czasie tego kryzysu, to sobie wyobraz ;-/ nawet mnie ktos zapytal czemu tam przyjechalam jak teraz tam jest biedniej niz w pl

Gość gość
na wczasach we Włoszech Rzym i ładne morze , plaże , Alpy przejazdem ... ale nic nie może się równać z przepięknie rozpoczynającym się koncertem pewnego wieczoru w Pradze w 2012r.https://www.youtube.com/watch?v=1cJTdhdiXiw

Gość gość
taaaak ! i jestem zadowolony tak w ogóle

Gość gość
dorywczo, jako opiekunka do dzieci wiekszosc chyba jednak mialo gdzie wyjsc i z kim wyjsc bo mało kto pisze

To dobrze ,że mieli jednak z kim wyjść fajnie ,że chociaż komuś się układa..:)

Gość gość
zalosne bo nam sie nie uklada ;-/ a kolega to czemu tutaj przesiaduje? z jakich powodow?

Gość gość
28 skonczylam LO a Ty do jakiej szkoly chodzisz?

Jestem w trakcie LO:) nie myślałaś żeby pójść do jakiejś szkoły zaocznej? Czy na jakieś kursy czy coś?

Gość gość
powód ? żaden ot tak poprostu

Chyba pora spaciu;) kolorowych snów wszystkim życzę! Może jeszcze pogadamy kiedyś..?:)

Gość gość
myslalam ale jak narzie nie mam na to pieniedzy, tez juz ide spac, dobranoc ;) rano tu zajrze

Gość gość
Kordula , bądz tutaj jutro a najlepiej przed południem

Nie wiem czy będę miała czas przed południem bo muszę do Wawy jechać ale na pewno zajrzę;)

Gość gość
cześć - nie potrafię logicznie wytłumaczyć czemu o... się nie pojawiło - nr.referencyjny jest , potwierdzenie jest - daj może TY

Dzień dobry;) wysłałam i jest wyraźnie napisane ,że do momentu wyświetlenia może upłynąć 240 godzin!!

Gość gośćiówa z wawy
hej ja mam 29 lat ! tez czasem chce gdzies wyjsc z domu a nie ma z kim .Kazdy do okola dzieciaty .Szukam kumpeli zeby czasem gdzies wyskoczyc na kawke ,sklepu czy nawet glupi spacer albo ot tak poplotkowac .Jest ktos z wawy ?? chetny ?? chetnie poznam ;)