Gość sallii Napisano Sierpień 13, 2019 A znacie te kanadyjskie karmy 1st Choice? To dopiero dobre karmy, najlepsze składniki, dużo mięsa. Dla swojego psiaka kupujemy od nich karme z jagnięcina i rybą, nie ma w składzie drobiu, a mamy psa uczulonego więc tylko taka karma wchodzi w grę https://genus.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mashhaa Napisano Październik 25, 2019 A gdzie kupujecie karmy Bozity? macie jakis sklep w Warszawie godny polecenia z duzym wyborem ich karm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gotfryd de bouillon Napisano Październik 25, 2019 4 minuty temu, Gość mashhaa napisał: A gdzie kupujecie karmy Bozity? macie jakis sklep w Warszawie godny polecenia z duzym wyborem ich karm? zooplus.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -Anonim- Napisano Listopad 29, 2019 u mnie super sprawdza sie bozita. szwedzka marka, sprawdzona jakosc. maja dobre ceny a produkty sa wartosciowe i zgodne z opisem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakko 0 Napisano Wrzesień 3, 2022 U nas kociak na karmie z Josery, tak nam polecił hodowca i w sumie juz na Joserze jest. W chwili obecnej podajmy karmę z kaczka Crispy duck ale sa tez inne karmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pioter777 0 Napisano Wrzesień 20, 2022 Bozita jest super. Bardzo zdrowa, nie ma żadnych zbędnych dodatków. No i mojemu kotu smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Marzec 5, 2023 a josere znasz? dobra tania i aromatyczna ma i suche i mokre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 355 Napisano Marzec 14, 2023 Ja mam miejsce gdzie kupuje bardzo tanie pożywienie dla swoich kotów. Ale zapewne nie mieszkacie w moich okolicach to nic Wam to nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Marzec 17, 2023 Tania i dobra to chyba niemożliwe. Jeśli tania to kiepski skład. A jeśli kiepski skład to kot nie będzie dobrze odżywaiony. Jakiś balans trzeba zachować i szukać karm z dużą ilością mięsa, bo koty to mięsożercy. Ja swoje karmię podrobami kurzymi oraz karmą empirę gdyż ona ma w składzie b. dużo mięska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Kwiecień 4, 2023 Dobra jest ta mokra karma Josera Filet, nasz kot ją uwielbia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maszaś 0 Napisano Kwiecień 5, 2023 nasz też tą karmą sie zajada nie wiem co ma w sobie ale kot od miski nie chce odejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Grudzień 5, 2023 u nas josera sie sprawdza najlepiej, kot je z przyjemnoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Styczeń 10, 2024 GUSSTO (jagnięcina) Love Cat (indyk), Applaws z krewetkami w rosole (ta rzadziej) . Te dwie pierwsze wspaniale składy , ostatnia tez niezły , kot ją kocha , ale to karma uzupełniająca . Suchych nie je, ale jak miała to suszone mięso 100% Z uwagi na ceny warto jset zamawiać karmę w sieci:https://www.czterylapki.pl/dla-kota/karma-dla-kota Od siebie polecam sklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach