Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat na luzie. Jakie znacie największe przykłady bezguścia?

Polecane posty

Gość 1ggggg
tak 30 to już nie młodość i nikomu w naszym wieku się na pewno nie podobamy tylko panom po 70tce :) a już młodszym to mowy nie ma :) Co zatem mamy nosić? co to znaczy stosownie do wieku dla 30stki? Każecie nie lecieć w skrajności no ale dla was szorty, spódnica przed kolano też nie jest dozwolona dla nas więc z przekorą napisałam o babcinych łachach. To wy pierwsze poszłyście w skrajności.

Gość gość
Nie pochlebiajcie sobie . Pisze pani że 24 latek jej kadził .Zrozumcie młody facet napalony myśli nie głową więc powie wszystko aby babę wychędożyć . Więc powie 40 tce że wygląda na 25 w nadziei kolacji ze śniadaniem . A wy to łapiecie ....

Gość gość
"Dres i skorzana kurtka" chyba kpisz.. to jest swietny gangsterski zestaw uwielbiam taka sportowa elegancje

Gość gość
Do tych wszystkich co pisza, ze 30- tki łapią się na pochlebstwa tylko starych niedowidzacych dziadkow- chyba jestescie nienormalni! To my juz w swoim wieku kobiet nie widzimy? Mam siostre grubo po 40- tce, a wyglada tak, że niejedna nastolatka chciałaby miec takie cialo i twarz! I nie ubiera się na "dzidzie- pierdzie" tylko fajnie i nowocześnie, nie chodzi w worku pokutnym tak jak powonna wg niektórych forumowiczów ;-)

jak dla mnie- 1.biale kozaczki ( nie same w sobie-ale w polaczeniu) ze spodniczka wielkosci znaczka pocztowego+ farbowane wlosy(albo czern albo prawie biel :P) + krotka blyszczaca kurteczka ... :O 2. make up, ktory (mam wrazenie) trzeba zeskrobywac szpachla poltorej godziny. I najlepsze- twarz brazowa-szyja biala :D

Gość gość
Nie tylko strój się liczy. Dla mnie każda paniusia wyperfumowana tak że cała okolica wie, kiedy ona właśnie tamtędy przechodzi, to szczyt bezguścia.

Gość gość
gość 16:32 To nie tak. starszy pan nie miał 78 lat lecz tak na oko był koło 60tki. I nie powiedział tego jako komplement lecz był bardzo zaskoczony, że to mój syn po prostu. Miałam wtedy jakoś 30 lat więc pewnie dla niego byłam bardzo młoda. Nie musiał nic przecież mówić, 30 lat to niewiele w końcu, a powiedział bo nie chciał uwierzyć że 16 latka ma takiego dużego synka. Dlatego to powiedział i był w szoku że tych 16 lat nie mam lecz zdecydowanie więcej. No cóż, nie chcę cię przekonywać, pewnie i tak wiesz swoje.

Gość gość
Wulgarność to bezguscie. Nie cierpie kobiet które pokazuja biust czy tyłek publicznie, to k******o

Gość gość
gość 17:49 Pewnie wiesz lepiej, no cóż. Nie będę cię przekonywała. Prawdą jest że wyglądam rzeczywiście dużo młodziej, jestem drobna i szczupła, mam proste ciemne włosy do ramion, chodzę w dżinsach i wyglądam w nich lepiej niż nie jedna nastolatka wychowana na Mcdonaldowym jedzeniu i chipsach. Do tego pracuję fizycznie więc jestem całkiem nieżle umięśniona. W sytuacji o której opowiedziałam byłam kilka dobrych lat młodsza, wyglądałam rzeczywiście młodo. na pewno nie dałabym sobie wtedy 24 lat ale nie mnie to oceniać. Już nie jeden raz spotykałam się z opinią, że wyglądam zupełnie nie na swój wiek. pewnie to dobre geny i tyle. Niektórzy bardzo długo wyglądają młodo, inni za to dużo poważniej niżby wskazywał ich wiek. na pociechę powiem ci, że u mężczyzn jest przecież tak samo. Mam kolegę, starszego ode mnie o rok, który wygląda do tej pory dosłownie na 20 kilka lat ! Autentycznie. Byliśmy z nim na wczasach, był wtedy jakoś po 30tce. Mieszkaliśmy u gospodarzy. I ten gospodarz cały czas mówił o nim per ,,Młody". No i tak mówił i mówił aż pewnego razu powiedzieliśmy ile ma lat, to gospodarz absolutnie nam nie uwierzył (pewnie nie wierzy do dziś) i upierał się że to niemożliwe, że ma 30 bo wygląda na nastolatka :) Tak że widzisz i u panów tacy młodo wyglądający się zdarzają. Ale to musi być genetyczne bo jego ojciec też bardzo długo dobrze wyglądał. Gdy miał 80 lat to wyglądał na jakieś 60. Prosto się trzymał, zawsze tak szybko i dziarsko chodził, no w życiu bym mu wtedy nie dała 80tki.

Gość gość
Tez mam drobna koleżankę ze świetna figura,z tylu wyglada jak nastka ale twarz mówi prawdę,tez wmawia wszystkim jak to młodo ona wyglada

Gość gość
Nikt tu nie napisał ze 30 ma chodzić w kieckach do ziemi,tylko ze powinna ubierać sie stosownie do wieku,mini za tyłek i szorty to juz przesada,tak jak typowy strój nastolatki,pytacie jakie ubrania są właściwe,sukienki,spódnice przed kolano,jeansy tez,eleganckie spodnie,koszule,masa jest fajnych eleganckich ubrań bez wywołania tyłka i cycków tez można być seksi

Gość gość
Ja mam zaledwie 21 lat i wcale nie twierdze, ze kobiety majace lat 30 i wiecej maja sie ograniczac w kwestii stroju... A i nazywacie wiele przykladow bezguscia wiocha, a prawda jest taka, ze tycza sie one w rownym stopniu ludzi ze wsi, co z miasta, wiec prosze nie obrazac ludzi z prowincji... Milej nocki

Gość gość
wiele zostało powiedziane, dodałabym jeszcze: - parasolki z logo - Czapki z pomponami dla pań powyżej 40 - a najbardziej mnie wkurza płacenie kartą kwot rzędu 5 złoty, ostatnio facet płacił kartą z pinem, nie zbliżeniowo, 6 złoty i trząsł się czy przeszło, żenada. - tabliczki w aucie z serii " tu jedzie Zdzichu" - Tabliczki z serii zły pies, dobry właściciel

Gość gość
Czapki z pomponami u dorosych kobiet to wg mnie też obciach... A ostatnio widziałam babke 30+ w kurtce o nwonowym oczojebnym żółtym kolorze... Raaany, drogowcy mniej się odznaczaja :D

Gość gość
23:13,odkąd mnie okradli to też płacę nawet rachunek dwuzłotowy kartą,bo nie mam zamiaru już nigdy nosić przy sobie gotówki.Aczkolwiek płacę dotykowo:)

Gość gość
Właśnie czapki, dla mnie bezguściem są wielkie czapki - kondomy zwisające z tyłu jak u smerfa. Kojarzą mi się z brudasami i flejtuchami bleeee. A taka moda na nie. W zyciu bym takiej nie ubrała. A i jeszcze kurtki parki teraz w każdym sklepie są... do lasu na wycieczkę jedynie się nadają...

Gość gość
Płacenie kartą to wiocha?? Wam już całkiem na mózg padło. Jak mam przy sobie kartę a gotówka mi się skończy to nie mogę małego rachunku kartą zapłacić bo to...bezguście? ha ha ha:D Ja wiedziałam, że na kafe to coraz więcej idiotek siedzi. Ale żeby aż takie okazy się trafiały????

gosciowi chodzilo o placeniu karta tak wielkiej kwoty jak 6 zl. ;)

Gość gość
Płacenie kartą nawet 5 złotych (złotych nie złoty!) nie jest żadnym obciachem. Obciachem jest zachowanie sprzedawców, którzy jęczą jak człowiek płaci np. banknotem 10 zł za zakupy powiedzmy na 6,30 - "Nie ma pani drobniej? A może końcówka?". No ludzie. Lepiej kartą, nie muszę słuchać tych jęków :P

Gość gość
Ja wiem o co gościowi chodziło. Ale po 1: na pewno nie można uznać tego za bezguście. Po 2: nawet za idiotyzm tego uznać nie można :D. Idiotyzmem byłoby w pośpiechu szukanie bankomatu koło sklepu, w którym można zapłacić kartą. Jeżeli nie mam przy sobie gotówki to płacę kartą- bez względu na to czy rachunek opiewa na 100 czy 10 zł. I nie uważam, żebym robiła coś nie tak.

Gość gość
Jestem fryzjerką, ale wczorajsze zdarzenie mogę w tym temacie napisać. Obciach jak cholera, czy bezguście? Trudno powiedzieć :-) może to gust tego faceta: wchodzi taki do salonu fryzjerskiego w długim czarnym płaszczu, spodnie czarne dzwony na kant! Szerokość nogawki dłuższa od czubatego długiego tak z 40cm buta, rozgląda się podejrzliwie, pytam czym mogę służyć? A on szeptem mi do ucha, że chce trwałą - baranka. Zatkało mnie, ale klient ma zawsze rację ;-) Po zdjęciu płaszcza przez niego nie wytrzymałam ze śmiechu, na jego czarnej koszulce był wielki wizerunek Kubusia Puchatka! Szok! Facet dobrze po czterdziestce!! Dziwny, jak z innej epoki

Gość gość
Płacenie karta to obciach? Nie wiedziałam, od lat nie nosze gotówki , mieszkam za granica i uważam ze właśnie płacenie gotówka to obciach i prawie nikt juz tak nie robi :)

Gość gość
A co powiecie o kobiecie 43 lata która nosi spodnie z krokiem przy kolanach i czapeczce bejsbolówce? Albo podkolanowki i spódniczka plisowane w kratę i goły brzuch? Nie nie wyglada jak laska bo ma grube uda zmarchy i ogólnie stara twarz. Ale uważa ze jest 18;)

Gość 24 od wczoraj
Najbardziej mnie śmieszą te wpisy, że młodości dużo więcej wolno i się więcej wybacza, bo to taki wdzięk i urok więc nawet kiczowato ubrana, solarkowa, biało-kozaczkowa lub otyła wielorybica w złotych leginsach z sadłem na wierchu ale dwudziestka jest dużo atrakcyjniejsza dla ogółu facetów niż zadbana, zgrabna i modnie ubrana 30stka :) bo jednak to 20 ma wyryte na czole i to takie apetyczne jest :) no już widzę tą która to pisała :P Mam 24 lata i nigdy nie ubierałam się kiczowato, wsiursko, bo to jest obleśne w każdym wieku i tu wybaczenia nie ma, co się zobaczyło, to się już nie od-zobaczy :P i nie opowiadajcie mi tu legend jak to 30stki wypadają z obiegu nawet przy paszczakach ze spalonymi ryjami i 30kg nadwagi tylko dlatego, że są już stare ;)

Gość gość
Mozna mieć i 55 i modnie sie ubierać ale trzeba mieć gust. Często i 18 wyglądają koszmarnie

Gość 24 od wczoraj
no dokładnie tak!

Gość gość
1. szpachla na twarzy 2. niechlujne, cienkie koki na czubku głowy 3. nieudane ombre 4. biodrówki i goły brzuch 5. krótka mini plus dekolt jednocześnie.. Dziewczyny.. albo mini, albo dekolt! nigdy obie rzeczy na raz, to żałosne 6. spodnie z krokiem w kolanach 7. i najwieksze bezguscie - kiedy kobieta na siłę się odmładza.. Zauważyłam też, że wszystkie młode dziewczyny ubierają się na 'jedno kopyto' - kok na czubku głowy, ombre, odrysowane brwi, do tego swetry/koszule do kolan, legginsy, parki (takie 'rybackie' kurtki :D ) i trampki.

Gość gościowagosciowa
Z tego co tu ogarnelam do trzeciej strony to juz dawno powinnam isc i nie wiem sie pochlastac czy cos... Dla Was ku#wa wszystko jest kiczem! Firanki, takie czy srakie paznokcie i co ku#wa macie do czarnych wlosow? Nie kazdemu jakis mysi blond albo ku#wsko-falszywo rudo-brazowy pasuje! Mam tatuaz tam gdzie i jaki chcialam-to tylko moja sprawa! Moja corcia nosi berety bo to jest dziewczece. Dupicie takie fleki,ze az mi Was zal! Ograniczone snoby!

Gość gość
snoby??? daj spokój tu co druga jak wsiura wygląda :) przetłuszczony łeb, szpachla na japie i szlug w japie :D więc się na zadbanych i gustownych babkach wyżywają :)

Gość gość
Ale gówniary tu szarpie, ja sam uznaję tylko kobiety eleganckie, inteligentne i ubrane jak chcą, jeansy, mini, czy wizytowo, lecz uwaga muszą wiedzieć w czym dobrze wyglądają, zależnie od figury, NIE OD WIEKU!!! Nie mogę patrzeć na małolaty ubrane jak tanie przydrożne szmaty, do tego tony pudru na pysku, obwieszone tandetną biżuterią i lansują się na gwiazdy:-) chyba do p****li? :-D Gdzie są ich rodzice??!!!