Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką i nie czuję się winna.

Polecane posty

Gość gość
21:11 Bo sobie pobzykałam jako wolna osoba to jestem bez koścca? A kim w takiej sytaucji byłby twój maż. Biednym misiem? Dobrze że ty akceptujesz małżeństwo w którym twój biedny mis lata na boki i go przyjmujesz z otwartymi ramionami bo złe kobiety dookoła bez kośca. Zapodaj mi badania naukowe że to typowe dla idiotek i puszczalskich. Czekam.

Gość gość
Znaczy że jesteś stara...bo ty z takim jesteś? Normalna kobieta rzuca takie stare flaki i bierze nowe ciacha?

Gość gość
Normalna kobieta układa sobie życie jak należy. Tylko niedoje/bana desperatka berze sobie surowiec wtórny, który swoje uczucia zostawia w domu jak idzie ją roochać :D

Gość gość
Daj mi naukowe dowody że kobieta normalna ukłąda sobie życie jak należy. Co to w ogóle znaczy jak należy. W sumie większość w 21 wieku to towar wtórny ty zapewne też. I skad wiesz że zanim twój z tobą nie traktował cię jak rurę? I nadal tak nie traktuje? Nie daj mu z miesiac to sie dowiesz.

Gość gość
Połykałaś mu czy nie chciał tego?

Gość gość
eee tam ja tam nie chcialabym takiego zonatego farfocla. Zonaci faceci sa nudni, po kiego se zone brac do zycia? Tylko wypierdziane kapciochy biora sluby. Poromansujesz z takim, ten sie zakocha albo zona sie dowie i rozwod, on bedzie chcial z toba zostac a potem masz na glowie rozwodnika dzieciatego i jego bachor was odwiedza raz na jakis czas, kiepska wizja.

Gość gość
Hmm chcesz powiedziec że normalna kobieta, któa ma życie jak nalezy to taka któa siedziw domu z prawowitym mężem, który idzie na boki? To jest to zycie jak nalezy normalnej kobiety?

Ja cię nie chcę martwić, ale nauka nie zajmuje się k*******m . Szczekaj sobie dalej , tyle ci pozostało na samotne wieczory. Przyzwyczajaj się, bo raczej żaden wartościowy facet nie poświęci ci więcej niż chwili na szybki numerek z narzędziem slużącym tylko do kopulacji. Wybacz , ze nie skomentuje twojego prostackiego i dziecinnego upodobania do kolorów, bo to nie mój poziom.

Gość gość
Ja również byłam kochanką, tylko, że o tym nie wiedziałam. I co prawił mi słodkie komplementy, rozmawiał o życiowych sprawach, udowadniał miłość i co? Żona się dowiedziała, ja się dowiedziałam i pomimo tego, że skończyło się to rozwodem, tak zaczął żałować, ze już więcej się do mnie nie odezwał. I doszłam do wniosku, ze oni tacy kochani, bo żony o nas nie wiedzą. A jak się żony dowiadują, to staja się naszymi wrogami, jesteśmy dla nich zwykłe barachło z odchyloną nóżką.

Gość gość
Ty teraz się bedziesz wypierać, że on woli Ciebie, że żona go nudzi, itd. Doprawdy? Zaproponuj jemu, by sie rozwiódł. Zmyje temat szybciej niż tsunami Tajlandie. Zaproponuj mu to drugi raz i nagle poczujesz jak się oddalacie. Zaproponuj mu to trzeci raz a powie Ci, że być razem nie możecie.

Gość gość
Wybacz , ze nie skomentuje twojego prostackiego i dziecinnego upodobania do kolorów, bo to nie mój poziom Blondyna serio, nauka się nie zajmuje seksem? To kolejny dowód na to ze jesteś niedouczona. Są badania naukowe o zdradzajacych facetach, o ilośc***artnerów..itd, itd ale to trzeba cos czytać no i myśleć. :D ojej jaki wróżbitka, normalnie Wróżbita Maciej w Spodnicy ha ha. Nie wiem lepiej ci jak mi przyszość wywróżysz? Narzędziem to jest młotek np. Szkoła podsatwowa. Miałam już kilku wartościowych no i? Dobrze że ty masz z takim IQ..

Gość gość
Blondi nie pluj,tylko przywiaz starego sznurkiem,albo łańcuchem, to ci nie ucieknie. Bron biedaka,przed zakusami wrednych szmat.hahahahaha..Ależ wy głupie, a wasi faceci beznadziejnie,bezwolni ..

Gość gość
Ja mam żonatego, wcale nie chce zeby się rozwiódł.Mam juz meza i dobrze mi tak .

Gość gość
Kobieto jeśli szukasz tu poklasku to go nie znajdziesz. Nagle gadaszo IQ... myślisz że komuś tym dopieczesz? Naprawde? Mam nadzieje, że wiesz ile jest aspektów inteligencji i pięknie nam wymienisz, którego dokładnie nam brakuje. Nie wiesz? Ojej, no tak, toniesz i już nie wiesz co pisać to piszesz głupoty. WITAJCIE NA KAFATERII

Gość gość
21:38 Ale co mam wypierać? Potrafisz czytać. Wyraźnie napisałam BYŁAM. To już nieaktualne wiec jak mogę napisac że wol mnie czy żona go nudzi? Mnie to nawet nie interesowała czy on ma ta żoną bo ja nie jestem detektyw MONK. Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż szukanie żon, partnerek, dziewczyn itp.

Nie pochlebiaj sobie- jesteś tylko narzędziem. Owszem nauka zajmuje się seksem, ale nie kurestwem. Naprawdę nie widzisz różnicy? Nie chcę cofać cię do szkoły, ale odrobina logicznego myślenia głową nie dupą jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

Gość gość
Kochani to tępe hipokrytki i tyle w temacie. A co do badań, to właśnie takie kochanki często na parnera wybieraja sobie macho co zdradza i je. Kiedyś nawet na kafe był o tym artykuł. Po prostu chyba biorą sobie za ideał tego co miał żone.

Gość gość
Ojej blondi się zdenerwowała na IQ. I nawet się nie zalgowała. To nie moja wina że ośmieszasz sie kiepską wiedzą a zgrywasz taką mądrą. Ja nie szukam poklasku bo wśród takich zacietrzewionych żoneczek o jakieś pokrętnej logice to jest wręcz misja niewykonalna. A ty myślisz że mi dopieczesz oblegami?Ja nic nie wymieniam ja bronię się przed twoimi pseudooskarżeniami. Juz mi całą przeszłośc i przyszłość ułożyłaś pod siebie.

Blondi nie pluj,tylko przywiaz starego sznurkiem,albo łańcuchem, to ci nie ucieknie. Bron biedaka,przed zakusami wrednych szmat.hahahahaha..Ależ wy głupie, a wasi faceci beznadziejnie,bezwolni .. Nie moje metody- niestety. Puszczam go luźno i nic:) Sprawdził się ileś lat mimo tego, że miał warunki i okazje.

Gość gość
Kochanka wybiera macho co miał żonę a ta żona to nie była jego kochanka bo inaczej dlaczego by go wybrała ? Co to za badania inteligentne

Gość gość
No patrzcie blondyna puszcza luzem starego i wie co robił w każdej sekundzie. No wróżbitka..ha ha czyli w sumie jak nie jedna zdradza żona. Ona nawet jak szminkę widzi to nie widzi bo to taki dobry człowiek ha ha

Gość gość
Ty chyba za tą inteligencją bardzo tęsknisz, bo tego słowa często używasz... A czytać ze zrozumieniem nie umiesz

Gość gość
Dobrze że ty nie tęskinisz i jak za grosz nie masz.

Ojej blondi się zdenerwowała na IQ. I nawet się nie zalgowała. To nie moja wina że ośmieszasz sie kiepską wiedzą a zgrywasz taką mądrą. Ja nie szukam poklasku bo wśród takich zacietrzewionych żoneczek o jakieś pokrętnej logice to jest wręcz misja niewykonalna. A ty myślisz że mi dopieczesz oblegami?Ja nic nie wymieniam ja bronię się przed twoimi pseudooskarżeniami. Juz mi całą przeszłośc i przyszłość ułożyłaś pod siebie. Pisze tutaj nie z powodu zacietrzewienia tylko dlatego, ,że jesteś przezabawna. Ale w jednym przyznam ci rację z zakresu kurestwa nie mam wiedzy praktycznej. Tyle tylko, ze życie to nie tylko chwile i albo ma się w nim jakieś wartości, albo zostaje się na zawsze wybrakiem społecznym. Jeśli na twoim poziomie jest być bankiem na spermę bez żadnych perspektyw na przyszłość to ok, ale minie trochę czasu i żaden sprawny seksualnie mąż nawet nie popatrzy na takie zużyte ścierwo. Ale to twój biznes

Gość gość
****""A juz myslalam, ze jakas ponetna mloda 30-stka prowadza sie z fajnymi rownolatkami a tu takie spaskudzenie, normalnie jakby mi ktos koncowke filmu opowiedzial zanim go obejrzalam. Wszystko mi popsulas! W moim wyobrazeniu bylas piekna i namietna kobieta, ktora romansuje z zonatym rownie pieknym, mlodym i namietnym - no wiesz kradzione chwile, pocalunki pelne rozgoraczkowanej pasji i tesknoty a tu taka lipa.. 23 latka co to dostaje spust nieswiezego twarogu z kapucyna starego pryka o kwasnym oddechu. Pewnie jestes rownie nieswieza 23 latka jak te stare buhaje ktorych ujezdzasz. I zeby nie bylo: rajcuja mnie grzeszne historie z romansem w tle ale twoja historia jest zwyczajnie.. brzydka. Jak nieswieze wieprzowe podroby i konskie lajno.*** Nobla jej Nobla!!!

Gość gość
Blondi ,no i swietnie,to dowodzi tego,ze mężczyzna jak nie będzie chciał to nie zdradzi,nawet jak okazja będzie. Wiesz wiec ,ze to od mężczyzny zależy. Dlaczego wiec tak zajadle plujesz na kochanki,?prawdziwy mezczyzna odmówi nawet jak kobieta gołym tylkiem mu zaswieci,albo do łóżka wejdzie.

Gość gość
Aha bo k******o to nie ma z seksem nic wspólnego. A o badaniach na temat tej swojej prostytucji pewnie też nie słyszała. Ze już nie wspomnę o tym że słowo, któego używasz jest nieobecne :D W żadnym słowniku. Wiec nie wiem gdzie ty widzisz różnicę między seksem a nieobecnym słowem. Na polski chodziłaś kiedyś? Może tak zastosuj się do swoich rad bo się ośmieszasz swoją niewiedzą..

Po 1 - ja nie pluję Po -2 piszemy o tobie Ty uważasz, że ja bronie tych mężów. Czytaj ze zrozumieniem. Na początku napisałam, że jak się takim k****arzem urodził to i takim zdechnie. Nie bronię nikogo nawet zdradzanych żon. Ja bronie tylko godności i wartości bez których życia uczciwie i szczęśliwie się nie przeżyje. Pominę fakt, że niejako taka postawa dodaje ci skrzydeł. Ale cóż , jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Gość gość
Noble za wpis na forum i to nawet nie O MNIE, autorce? Wiesz w ogóle co to jest NOBEL i za co się go daje?

Gość gość
Sorry autorko, ale jeśli wiesz, że on jest żonaty to jesteś tak samo winna jak on. A z tego co piszesz to masz k***wski charakterek, a do tego zakompleksiona na maksa. No trzeba sobie jakoś udowodnić, że się jest atrakcyjnym, a najlepiej robiąc za wór na spermę dla "starych capów".