Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką i nie czuję się winna.

Polecane posty

Gość gość
Ty 21 latko.Wystarczy że zepsuje ci sie tarczyca i bedziesz wielorybem.Albo jakaś wsciekla zonka poleje ci twarzyczke kwasem bo i takie rzeczy sie zdarzają i spokorniejesz migusiem:-P

Gość gość
Wszystkiee chore z zawiści zonki to wieloryby z d**a jak szafa, w starych gaciach bo na bieliźnie oszczedzaja albo robią sobie na szydelku Jooo, kochana, nawet nie wiesz co napisałaś.. Na szydełku najlepsza bielizna z Krosna wychodzi. Wiesz gdzie to jest i ile takie stringi na szydełku kosztują? Niejeden by zbaraniał widząc przez oczka włóczki co nieco.. :O To raczej nie oszczędzają, tylko pokazują mało-wiele. To co lubią tygryski. A ty nie wiesz co one lubią boś głupia gąska i tyle.

Gość gość
zły argument zony..., jeśli autorka jest brzydka, to raczej działa to na niekorzyść i żon i mężów, bo co też musi być w domu skoro facet cokolwiek zaliczy, byle tylko jakaś odmiana była.

Gość gość
No pewnie meża nie musisz tatuować. Mąż czy ***** sie z kochanką, małpą, kozą to maż nie, przyjmiesz na łono nie? Bo co ci innego pozostanie. :D Ale jesteś załosna.

Gość gość
każdy zna jakas puszczalska, która do końca życia twierdzi że jest boginią seksu. Podchodzi do niej kazik z laweczki pod sklepikiem a ona sie czuje jakby christian grey do niej podszedł. Na kafe w wiekszosc***isze taka patologia. A potem sie szczyci "byłam kochanka". haha pomyślcie tylko, taki gościu z serialu ranczo i taka wieśniaczka w białych kozaczkach "byłam Kochanką" przez wielkie K haha

Gość gość
bielizna z Krosna ? chyba z Koniakowa. Z Krosna to raczej szkło

Gość gość
Ty 21 latko.Wystarczy że zepsuje ci sie tarczyca i bedziesz wielorybem.Albo jakaś wsciekla zonka poleje ci twarzyczke kwasem bo i takie rzeczy sie zdarzają i spokorniejesz migusiem:-P

Gość gość
Może i z Koniakowa ale żaden facet nie poleci na majtki z wloczki nawet najlepsze hahahaha

Gość gość
gość dziś No własnie gadke ma takiej wiejskiej kobiety. Wcale mnie by to nie zdziwiło jakby to zdradzanie odbywało się na libacjach alkoholowych w szopie. Toż to rzeczywiscie kochanka na medal.

Gość gość
Wściekła zonka poleje kwasem????żałosne. Jesteście zonki śmieszne.

Gość gość
Czytając to wstyd mi, że jestem kobietą. Jakby to jakiś facet zaczął czytać to by się śmiał i śmiał... Żona vs Kochanka :D no kabaret. Laski nawet nie wiecie jakie idiotki z siebie robicie

Gość gość
jak się ma z******tą figurę to majtek z koronki nie trzeba.Ale spasiona żono kup obrus pseudokoronkowy o średnicy 2 metrów, wytnij dwie dziury , wszyj gumę i będziesz podniecać misia.Może nawet mu wmówisz , że jesteś seksy

Gość gość
23.26 Brawa !!! Na stare lata zniszczona nie tylko twarz ale i psychika wykrzywiona na maksa.

Gość gość
gość dziś ludzie jak slysza kochanka, to sobie wyobrazaja jakis film amerykanski, a w polsce takie czeste zdrady sa tylko w patologii co zyje na zasilkach. takie sa nasze realia. tam tylko seks i wodka. prymitywne ludzie maja bardzo prymitywne potrzeby :P a przecietny kowalski sam rady w lozku nie daje taki zmeczony po charowie.

Gość gość
Facet lubi wszystko co piękne. A jak wazysz 80 kg, pierdzisz mu pod nosem, zrzedzisz, gotujesz nie dobre obiady to sama widzisz, kiepska zachęta. Perfum pewnie tez nie uzywasz tylko tanie wody smierdzace jak kostka toaletowa

Gość gość
23:29 prawda. Zony i kochanki się będą wyzywać i za kudły tarmosić, a misio pójdzie do 3 o której obie nie wiedzą

Gość gość
Poczytałam dwie ostatnie strony i az oczom nie wierze. Opanujcie się. Ile wy macie lat? Mam męża i dwoje dzieci. Na razie jest fajnie nic mi nie wiadomo żeby coś szukał na boku. Ale mój pierwszy mąż to była masakra. Zdradzał mnie z każdą gdzie sie dało. i co ja miałam do każdej leciec i ją obrażać, oskarżać, wyzywać a może prosić? rodzina z kolei chciała abym udawała że nic nie widze bo dziecko. A wiecie co ja zrobiłam? Kopnęłam w dupę. Po dwóch latach poznałam w szpitalu wspaniałego mężczyznę i chyba każdej podziekowałabym za to cudowne życie jakie mam. gdyby nie to nie wiedziałabym z jakim śmieciem żyje.A jeszcze jedno dziecko z nim i koniec mojej autonomii i utknęłabym w tym chorym związku. Jemu też bardzo dziekuje ze zdradzał mnie 2 lata po ślube. Stracone 2 lata to nic..

Gość gość
gość dziś Tak patologia lubi myśleć tyłkami i prąciem. I przede wszystkim lubi sie tak prymitywnie tutaj upubliczniać. Ile to razy jakaś mądra dodaje swoje zdjęcie do oceny, a w tle meblościanka odzieciczona jeszcze po dziadkach XXD

Gość gość
kwasem polejesz :d groźby są karalne.A jesli musisz oblewać kwasem kobiety ,żeby misio nie kopnął cię w spasiony zad, to dużo twój misio musi być wart.Za gruba jesteś i za brzydka , a przede wszystkim nieco nienormalna skoro grozisz kwasem.Misio juz wie , że ożenił się z wariatką?

Gość gość
Jestem żoną i mam z******tą figurę a Ty jesteś głupia jak but uwazając że wszystkie meżatki to wieloryby hahahahhah.Wyśmiałam sie za wszystkie czasy dzieki tobie misspolonia która musi czerpac radośc z bycia z cudzym facetem hahahaha

Gość gość
OO, teraz sobie potworki powmawiały że tylko patologia a one takie świtowe na poziomie ich to nie dotyczy ha ha. Telenowele wam już mózgi wyprały.

Gość gość
Idź się umyj jedna z druga zonko, na siłownię się zapisz , kup bieliznę i perfuma a nie pitol o wartościach małżeńskich.

Gość gość
gość dziś Trafiłaś na kur/wiarza. I dobrze, że go w d**e kopnełas bo miejsce kur/wiarza jest u kur/ew takich jak autorka postu. Szkoda, że coraz ciężej trafić na pradziewgo, uczciwego człowieka. Też kiedyś sie bałam zdradzania itd, ale trafiłam na wspaniałego człowieka i jakoś nawet nie mam czasu pomyśleć o zdradzie. Nawet wiecej, cały czas posuwamy sie do przodu :D A to ja się bałam, że bede zdradzać, bo już raz tak zrobiłam. Głupia byłam, bardzo młoda i niedojrzała. Teraz uwielbiam swój związek i czuje sie wolna psychicznie.

Gość gość
223,33 nauczyć sie czytać kroliczku bo tu nikt nie groził nikomu.Jesteś do tyłu z polskim.Nic dziwnego że musisz obłapiac takich ktorzy szukają babki do wykorzystania.Zalosna jestes ze wierzysz że zonke dla Ciebie opuści.Nie opuści bo żonka potrafi czytac ze zrozumieniem.:-P :-P :-P

Gość gość
I tak w większości wracają do żon. Więc gońcie się.

Gość gość
Nie obrażam innych ludzi. Wybacz ale ja nigdy się nie interesowałam z kim mnie zdadzał i czy ona wiedziała czy nie. Ona, one mnie nie insteresowały bo co miałabym im powiedzieć? Myslisz ze jakby do mnie przyszły i powiedziały ze Mój ex szukał u nich okazji a one mu nie dały czułabym się mniej zdradzona?? Ze miałabym wiernego męża? Fizycznie może i tak ale. No właśnie. wybacz zdradziłaś będąc w związku i czujesz się lepsza od autorki. Ona była i chyba jest wolna. A ty? Dla mnie jesteś gorsza. Brzydzę sie zdradą w zwiazku.

Gość gość
Siedzą z wami bo sie boja 10 letniego cyrku w sadzie i targania za włosy. Z litości i z obowiązku, zabieracie im tlen do zycia, życie im przecieka, ciągle tylko robota, zrzedzenie.

Gość gość
Boże ludzie jacy Wy jesteście żalośni jesli uwazacie ze nie ma dobrgch ,szczesliwych małzeństw.Współczuję.

Gość gość
niedojrzała kobieta była z niedojrzałym facetem i tyle ja tutaj widze w temacie :) nie ma tutaj co dyskutować bo to sie mija z celem

Gość gość
a kto ci króliczku powiedział ,że mam kochanka.Nie dość ,że jesteś głupia pewnie kwasu to się nawąchałaś, a po drugie wystarczy się rozejrzeć na ulicy jak wygląda typowa mężatka.Tak masz z pewnościa rozmiar s, zero celulitu i ujadasz jak biedny pinczer.Równie głupia jak i twój mąż od kwasu:) ,że się z taką wątłą intelektualnie i niezrównoważoną ożenił.A czytam zaplute jadem mężatki dla beki.Już ci oczka bielmem zaszły? Usteczka zaciśnię te w grymasie czarownicy? Już kwasu na allegro szukasz wariatko?:D