Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką i nie czuję się winna.

Polecane posty

Gość gość
Wp*****la kielbase w łożu małżeńskim i kupuje kolejny zestaw bielizny wyszczuplajacej żeby ukryć bandzioch.

Gość gość
gość dziś Właśnie ja widze te kochanki jako takie attention sluts, a facetów, którzy zdradzaja za takich niedo/je/banych chłopców za 4 grosze. Z takimi ludźmi nie można stworzyć związku. Gdzies dziś przeczytałam, ze ze znalezieniem partnera jest problem, bo niewałściwi ludzie nauczyli się mówić własciwe rzeczy.

Gość gość
Skafander wyszczuplajacy facetów nie kreci

Gość gość
Haha moim zdaniem tutaj pisze małolata, która myśli, że po porodzie kobieta jest brzydka. Ja nie chce mieć dzieci, ale nie twierdze, żeby kobieta była jakoś mnie atrakcyjna. Te co nie maja dzieci, też potrafia jak mamuty wygladać może tatuś jej ciumciał prostytutki, że ona teraz tak świad postrzega. I tutaj nie jestem złośliwa, ale to jest zaburzenie psychicze i z tym trudno życ!! Bo potem znajdziesz męża i bedziesz chorobliwie zazdrosna!!!

Gość gość
własnie :) znikam więc stąd. szukam tych co sie nie przyznają :D

Gość gość12341234
Napisała do mnie kiedyś pewna żona, że ona wie, że jej mąż jest dla mnie bardzo miły, dżentelmen itp i że mam go zostawić w spokoju... pytanie tylko dlaczego mężowi nie kazała zostawić mnie... skoro tak bardzo jej przeszkadzało, że jest on dla mnie miły...

Gość gość
Nie wszystkie żony są takie zaniedbane. Niektóre, mają się jak pączki w maśle utrzymywane przez mężów. Nie zawsze wygląd czy seks jest powodem zdrady. Kochanka myśli, że jak zapewni kochankowi swój w jej przekonaniu dobry wygląd to już wszystko. Niestety nie, zostają bardzo często na lodzie np z powodu swojej głupoty. Dla faceta, który jest naście lat w związku kochanka to tylko krótki epizod. A wam się wydaje, że to coś znaczącego. Bawią się wami.

Gość nie kochanka ani nie mezatka
hehe czytam wasze klotnie i mnie rechot ogarnia Zarowno kochanka moze byc raszpla co brzydka facjata i obwislym cielskiem straszy jak i mezatka co urobiona jest przy dzieciaku i zapuscila sie na cacy ze juz zapomniala, ze jest tez kobieta. Nie rozumiem tylko po co ceniaca sobie wolnosc i brak zobowiazan kobieta wdaje sie w romans z zonatym ciapusiem? Mowa o sytuacjach w ktorych kobieta wie, ze facet ma zone. Na mnie fakt posiadania przez kogos rodziny dzialalby jak odstraszacz i jakos tacy mezczyzni nie sa pociagajacy dla mnie - ot takie borsuczki brzuchate i karmione puree ziemniaczanym przez te swoje zoneczki, bleehh

Gość gość
autorko jesteś zwykłą ku...ą nazwijmy rzeczy otwarcie po imieniu. Możesz się starać dorabiać jakakolwiek ideologię do swojego obleśnego postępowania a le prawda dla wszystkich zdroworozsądkowych ludzi jest jedna - jesteś wywłoką.

Gość gość
Nie rozumiem argumentu ze nie działają na ciebie żonaci. To jakiś absurd. Często jest to miłość najzwyklejsza na świecie na drodze której stoją przeszkody. Miłości nie sposob stlamsic racjonalnym myśleniem. Niestety spotkało i mnie to. Od wielu lat kocham inna a mam zone. Ona mi dala do zrozumienia ze nie interesuje jej rozwalanie mojego zwiazku. Ale w miarę upływu czasu mam coraz większe poczucie straty. Żałuje ze nie odszedlem jak byłem młody.

Gość gość
To jeszcze mało widziałaś.

Gość gość
Normalne ze za zonatych biorą się te ktorych nikt inny nie chce albo lecą na kase.Kobieta która siebie szanuje nie podepcze swojej godnosci lajdacząc sie z kims kto ma ją za zrobienia sobie dobrze. W nocnych klubach takie typy oddaja sie za drina.Potem idą jak gdyby nic do roboty.Przeciez nic sie nie stało.Upadają obyczaje a świat schodzi na psy.Sodoma i Gomora. Takie pytanie autorko,tatus też zdradzał mamusię z panienkami ? Jesli tak to powiedz mamusi że i ty teraz robisz to samo tylko z innej strony.Pewnie bedzie happy:-)

Gość gość
Lepiej ci się zrobiło jak mni zwyzywałaś żałosna istoto/

Gość gość
Cos ty taka drazliwa ?! Jak łajdaczysz sie z zonatymi to pomyśl o ich dzieciach.Moze wtedy zaczniesz myślec glową a nie doooopą.

Gość gość
A skad to wiesz że za żonatych biora się brzydkie? Albo nikt ich nie chce, tak sobie wmówiłaś żeby poczuć się lepiej? Kobieta która się szanuje nie będzie z facetem który szuka okazji tylko brak chętnych. A zona to do czego służy jak nie do seksu? gdyby facet nie chciał się żenić dla seksu to by sobie koleżankę wziął na matkę swojego dziecka. Taaa bo kiedyś nie bylo zdrad nie? Zdrada to w 21 wieku się pojawiła.. Nie wiem czy tatuś zdradzał mamusię. to jej sprawa nie moja. Co to ma do rzeczy, ty tez mamusi mówisz jak się bzykasz z mężem czy przygodnym kochankiem? Bez żony.

Gość gość
Już nie oceniając moralnie intencji autorki (bo ocena jest oczywiście jednoznaczna - to człowiek pozbawionych hamulców etycznych)w temacie można generalnie dostrzec jedną wielka obłudę kobiet - wielka trwoga gdy jej mężczyzna ja zdradza, ale gdy zdradza ona to zwala to na winę partnera,męża:) i udaje przed całym światem wielce poszkodowaną i poniżoną ofiarę (!) która zdradziła bo nie miała wyjścia. Ktoś kiedyś słusznie zauważył że mężczyźni i kobiety kłamia i oszukują jednakowo,kobiety jedynie robią to bardziej subtelnie i starają się to usprawiedliwić jak założycielka topicu. Aż sie niedobrze robi.

Gość gość
A czemu kochanka ma myśleć o cudzych dzieciach skoro ich rodzony ojciec o nich nie mysli? Wyjaśnisz mi to? To jej dzieci czy jak? Mamy wszyscy cale polskie społeczeństwo polnować moralności jakiegoś faceta, który ma gdzieś swoją rodzinę?

Gość gość
No fajny temat, też miałem kochankę. Tylko akurat ja postanowiłem ratować małżeństwo. W międzyczasie zrobiłem sieczkę w głowie takiej jednej. Zachciało jej się miłości. Wqrwiło mnie jej gadanie o miłości, kiedy nie ma o niej pojęcia i trochę się wyżyłem na jej zakłamanych emocjach. Też nie czuję się winny. Żony nie zdradziłem bo już od dawna nie byliśmy razem. Ale jednak udało się, szkoda tylko że kochance nie dokopałem bardziej hehe.

Gość gość
Tak zonko, tak idź się p*****lnij w pusty sagan a nie podszywaj się pod faceta

Gość gość
Mamusia wie ze się gzdzisz z zonatymi ? A co bdz jak kiedys sie dowie? Jaka ty jesteś wyuzdana kobieto,szkoda na ciebie czasu ,rob co chcesz i czekaj końca.Kiedys twoj maz bedzie cb zdradzal bo karma powraca. Żal mi twojej matki jak sie kiedys dowie a dowie sie wczesniej czy pózniej ,tak jak twoj przyszly mąż i twoje dzieci.W tym swiecie nic nie jest tajemnicą.Wielki brat patrzy.Szkoda mi ciebie ,naprawdę zal...

Gość gość
od razu widac że to baba pisała :D

Gość gość
N ikt sie nie podszywa bo po co ?! Nie mozesz znieść tego ze facet napisał zle o kochance ...haha no tak oni tylko sie Toba bawią a ty haha myślisz ze co haha twoja uroda ich zniewala ? Dobre :-D

Gość gość
A twoja mamusia wie, ze uprawiasz seks z tym czy tamtym? Ja jestem dorosła i nie muszę o takich rzeczach mówić mojej mamie tak jak i ona nie mówi mi kiedy i z kim przez całe swoje życie. A co ma zrobić jak się dowie? Rozstrzela mnie. Poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja wiem że cięzko w tych emocjach. Napisałam BYŁAM kochanką. Liczba pojedyncza, czas przeszły. A jak karma poróci do żonatego? Szantażujesz mnie rodziną? Co za żal. Co dzieciom mam powiedzieć w przedszkolu czy poczekać do 15 r,ż.rozumiem że twoja matka opowiedziała ci całe swoje życie seksualne. Ot taki powszechny zwyczaj.

Gość gość
Nikt się nie podszywa. Daj spokój. Przecież to trzeba mić wasze szare komórki w liczbie 3 może żeby tego nie zauwazyć. Lepiej się maskuj. I wcale nie zdradził żony...a jakże. Cudowny wpis. 0-0

Gość gość
Po co się podszywac pod faceta który zdradza ale nie zdradza i wyśmiewa kochanki? hmm może po to żeby poprzeć swoje chore tezy?

Gość gość
To że źle potraktowała kochankę to ja. Jestem facetem. Ale idę, spać mi się chce. Może jutro, pa. Tak w ogóle to wina jest wszystkich po trochu. A po wszystkim to nie ma co się wzajemnie obwiniać tylko żyć dalej, szkoda czasu.

Gość gość
Miało być potraktowałem.

Gość gość
ale beznadziejny podszyw ha ha. masakra. idę, spać mi sie chce :D

Gość gość
też jestem facetem i uważam że kochanka to ostatnia życiowa ofiara losu - na 99 proc. kretynko jedna facet nie zostawi żony i dzieci, wiesz czym się wiąże rozwód kretynko? Choćby z podziałem majatku niektórzy za cholerę nie poświęcą tego dla jakiejś ladacznicy bo nie warto. Gdybym miał kochankę traktowałbym ją tylko jako tymczasowy worek na spermę,nic ponadto.

Gość gość
To zapytaj modki czy to podszyw ,one to wiedzą. Teraz ktos Ciebie szantazuje ?! Weż ty idz do psychologa bo Ci na mózg się rzuca.Ten byly kochanek nieżle ci z pewnością dał popalic. Mam w pracy dwóch kolegów.Przystojni po 30 dobrze zarabiający na pytanie czemu się nie żenią ,odpowiadają że każda im wlazi do wyra na pierwszej randce ....