Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką i nie czuję się winna.

Polecane posty

Gość gość
Te wszystkie wyzwolone z kilkoma kochankami na koncie siedzą na stare lata same w domu w towarzystwie kotow bo tylko one kochają bezwarunkowo za troche zarcia. Znam taka jedną.Ostatniego kochanka miala kilka lat temu ,teraz nikt nawet nie zastuka zeby sprawdzic czy zyje.Zadne z piatki dzieci. Wy kochanice zawsze tracicie.Zawsze.Los nie rychliwy ale sprawiedliwy,i dobrze.

To właśnie o to chodzi, że k******o to jest poniekąd charakter, a słowa seks to jest tylko czynność. Do jutra. Dobranoc

Gość gość
Po pierwsze...Wcale nie plujesz.. a gdzie tam wypunktować ci dyskretne oblegi, które w ogole nie są adekwatne do sytaucji bo żeby je wygłaszać musiałbyś znać człowieka. Prostytutka, k******o. Prostytutka - osoba ododajca ciało ZA PIENIĄDZE. Jakim wiec prawem mnie tak nazywasz? Nie znasz znaczenia słów których używasz. Że o innych nieszczęsciach, moim życiorysie ułożonym pzrez ciebie, mojej przyszłosci ułożonej przez ciebie nie wspomnę! Po drugie nie mów o czym piszemy bo to jest mój wątek i ja decyduje o czym piszemy a piszemy o zdradzie, zdradzajacym facecie, kochance i żonie. Ale ty widzisz tylko jedno jak każda zacietzrewiona zagrożona zdradą pani z pokrętną logiką. Po trzecie nie pisz do mnie jakobym każdy post pisała JA. Nie napsiałam tego postu na który odpowiedasz. Ale ponieważ tak myślałaś i kierowałaś odp do mnie postanowiłam napisać JA. A kim ty jesteś aby cokolwiek bronić? Bronisz wartości czyli co bronisz? Faceta zdradzajacego? No bo oskarżajac i wyzywając tylko mnie bronisz wartości ale jaka tu jest wartośc? Facet który szuka na boku to nie wartość. A on jest dorosłym świadomym siebie człowiekiem i sam decyduje i jak nie ta, to tamta no i? Wiec co ty tu bronisz? Bronisz rodziny w której facet chodzi i szuka na bokach? Zyczysz jakiejś żonie takie męża? Ale kim ty jesteś aby decydowac co mi dodaje skrzydeł? Czemu ciągle mi coś wmawiasz? Nie wiem lubisz to? Jakie masz na to dowody prócz swojej chorej wyobraźni? Jest to enta rzecz, którą mi wpawiasz i nie rozumiem po co? Lepiej sie czujesz jak mi to wymyślisz? Lepiej ci sie obrazek składa. Szkoda tylko ze to dość żałosne.

Gość gość
A co to jest to k....bo ja nigdzie tego słowa nie widzę. I gdzie pisze że to charakter. Mamy ci na słowo uwerzyć bo ty tak myslisz.

Gość gość
przykro mi to pisac ale..... zgadzam sie z autorka

Gość gość
Sorry autorko, ale jeśli wiesz, że on jest żonaty to jesteś tak samo winna jak on. A z tego co piszesz to masz k***wski charakterek, a do tego zakompleksiona na maksa. No trzeba sobie jakoś udowodnić, że się jest atrakcyjnym, a najlepiej robiąc za wór na spermę dla "starych capów". A czego jestem winna? No czego? Czy ja kłamałam? Obiecywałam? Blondyna 2. Co to jest k***wski charakterek? Kompleksy a jakie? Serio powiedz mi w końcu litery na kafe to takie fajne źródło wiedzy..serio oświeć mnie. A ty kim jesteś jak nie worem na spermę. Twój się różami spuszcza? Co to za argument typowej spoconej żonki.

Gość gość
Weżcie sobie do glowy kochanice że to Wy jesteście współwinne zdrady.Porządna babka wyslałaby takiego chłoptasia do domu do zony a n ie włazila do wyra! Nie biora Was siłą,same wlazicie im do wyra.Same prowokujecie faceta do romansu.Owijacie sobie wokól palca. Pomyślcie baby jedna z drugą ,kiedyś bedziecie miały dzieci i jakas panna zbałamuci waszego zięcia.Nie bedziecie miały pretensji do kochanicy ziecia ?! Obłudnice pewnie zaraz odpowiedzą ze nie ...juz wierzę.

Gość gość
A gdzie masz jakieś dowody na to ze zostają z kotami? Tak sobie wymyśliłaś zeby łatwiej ci sie żyło? Aha znasz taką jedną...no patrz. A ile znasz zdradzonych żon? Patrz i wiesz czy miała kochanka, jak długo..szok. Może to twój maż był co? Aha los sprawiedliwy ale że co ja sama z soba ten seks miałam i ja bede ukarana a twój maż co? Do serduszka tak? Smieszna jesteś.

Gość gość
Współwinne? A czego? Jak twój pójdzie do kozy to koza będzie współwinna? ha ha. Aha i ty się łudzisz że twój mąż będzie ci wierny tylko DLATEGO że inne kobiety będą go wywalać za drzwi..i byłabyś z kimś takim? Za grosz dumy nie masz? Ja też nkie biorę twojego misia siłą. A korzystam bo jestem wolna.. Ojeju facet to takie zwierzątko któe się prowokuje, no może zamknij go w piwnicy a brń boże wyłącz mu tv, tam M jak MaGDA TAK PROWKUJE - jeszcze się podnieci i pójdzie na miasto albo do zoo. :D Proponuje zamaist męża pzred ołtarz ciągnąć każdą kobieta w zasięgu wzroku, niech przysięgają ze nie dotkną waszego męża. :D

Gość gość
To Ty jestes śmieszna bo zapewne nastolatka ktora nie zna życia.Ta od kotow to moja sasiadka.Pamietam jak wystawiała dzieci za drzwi jak przychodził kochaś... Co Ty tam wiesz o zyciu ...co Ty w zyciu widziałas.

Gość gość
Wystarczy zapodać temat o żonatym mężczyźnie a już stado żon, chyba trzęsących portkami rzucają się na dziewczynę. Nie ważne czy wiedziała czy nie, czy jest wolna czy chce się tylko zabawić jest winna, tylko faktycznie czego jest winna? Same sobie wybieracie mężów. W życiu to tak bywa że kazdy sam podejmuje decyzje, odpowiada za siebie i ponosi tego konsekwencje. Żony natomiast szukaja winnych w każdym dookoła. W sumie większośc nawet rozumiem bo 99% zosatje z tymi szumowinami i jak mają świadomie przyznac że on jest zły, że jest głupi, ze je zdradził. No trochę gupie. Wygodniej sobie wmówić że go uwidła, omamiła bo gdyby nie to to on byłby taki wierny, taki cudowny :) Seryjny morderca też byłby taki uroczy gdyby mu głupia ofiara pod rękę nie podeszła :) Drogie żoneczki jesteście zabawne :)

Gość gość
Moj mąz na takie zdziery nawet nie łypnie okiem .Ma wszystko w domu,nie musi szukac w innych wyrach. Bierzesz się za zonatych bo wolni mają Ciebie gdzies.No i nic dziwnego ,z taka opinią ...

Gość gość
Ty od kotów. bedziesz mi wiek zmyślać zeby ci znów lepiej na serduszku ci sie zrobiło? Może zajmiij sie dewoto swoim życiem a nie życiem sasiadki. Co wylegitymował ci się ten jej facet. Przyszedł i powiedział: Cześć Jadzia, spotykam się z twoją sąsiadką, mam żonę i 5 dzieci. PA. Tak? widziałaś sąsiadkę z facetem i wiesz wszystko o życiu o litości.

Gość gość
Twoj maż nie łypnie bo tak ci wygodniej uważać. Spisz spokojniej ha ha

Gość gość
Pracuję w dużym korpo.Takie jak ty obmacują się z żonatymi bo nikt inny nie ma ochoty z nimi się zadawać.Zonaty wykorzysta i potem rzuci jak wyżetą ścierkę.Hahaha.Następnie taka bierze się za następnego.Cel i dopada.Potem deprecha bo i ten drugi kopnął w tyłek.Nie macie przyszłości.Chyba że traficie na desperata.Powodzenia,żal mi Was.

Gość gość
A ciebie nie chcą obmacywać? Boli cię to? Ja się z kazdym nie macam. Uważasz że mi dowalasz pisząc że nikt mnie nie chce? Przecież tego nie wiesz. A ja wiem czy chce czy nie. Wiec o co chodzi. Dobrze ci się robi że cos takiego napiszesz nie ważne czy prawda czy też nie? ?Od kiedy depresja dopda tylko kochanki. Wiesz coś o te chorobie. Zal mi ciebie.

Gość gość
Ty 22.36 może naucz sie czytać ze zrozumieniem najpierw a potem łap cudzych facetow desperatko :-P

Gość gość
Te wszystkie wyzwolone są tak naprawde głupie. Nie umieją zbudowac fundamentów uczucia. Jak kochanek je rzuca to świat sie im wali. Sa tak naprawde bardziej uzależniona od faceta niż myślą. Są w końcu jego pieskiem.

Gość gość
Ale sie kochaneczka oburzyła, ze wszyscy ją bluzgają :D a co dziewko myślałas, że pogadasz z kimś? Rób kochaneczko wypad :D

Gość gość
Bo ty jesteś szmata ostatniego sortu i nie ma się nad czym zastanawiać. Jak byś miała rozum i kulturę osobistą, to w życiu byś się nie wzięła za zajętego faceta. Ale z ciebie właśnie taka kurew co to wyłącznie tacy ją rajcują i tak się tłumaczysz żeś niby niewinna. Jemu uciąć fiuta a tobie wytatuować cipę na ryju suko, żeby wszyscy wiedzieli coś za jedna.

Gość gość
Kiedyś takiego co wyszedł z więzienia można było poznać po zgolonym łbie. Teraz, kiedy wszyscy się golą, bo taką modę z więzienia przejęli i tym się chełpią, to nie rozróżnisz kryminalisty od durnego pozera. Zdało by się jakieś znamię piętnujące takie szmaty by każdy wiedział z kim ma do czynienia nie wchodząc do burdelu.

Gość gość
Gdzie wy kochanki macie godność kobiety?!?!?!?! Wstyd mi za was.

Gość gość
umiem czytać prawda zabolała?

Gość gość
Te wszystkie wyzwolone są tak naprawde głupie. Nie umieją zbudowac fundamentów uczucia. Jak kochanek je rzuca to świat sie im wali. Sa tak naprawde bardziej uzależniona od faceta niż myślą. Są w końcu jego pieskiem. Nie jestem wyzwolona. Nie wiem czemu musze być, bo nie mam ochoty na ślub? Widziałaś żeby napisała że mnie ktoś rzucił i że się załamałam. A zona to niby nie jest uzalezniona? Nie jest pieskiem? Nie wali jej sie świat? Wiec o czym ty piszesz.

Gość gość
One nie mają żadnej godności, a już na pewno nie godności kobiety! "One" by się nie wyrażać za wiele, to mają c**y zamiast godności. I uważają się za kogoś innego heh.

Gość gość
Bo to taka moda zeby zrzucac całą winę na faceta.One niewinne,one tylko załatwiają swoje potrzeby. Świat nie zapomina takich rzeczy.Całe zycie będzie tą która brała się za cudzych mężow.

Gość gość
Te wszystkie wyzwolone z kilkoma kochankami na koncie siedzą na stare lata same w domu w towarzystwie kotow bo tylko one kochają bezwarunkowo za troche zarcia. no cóz,pracuję w pomocy społecznej i a znam masę wdów w takiej sytuacji, rozwódek i kilka starych panien co cnotę trzymały zawzięcie. I znam sporo osób , których własne dzieci nie odwiedzają. I trzeba im dom opieki załatwiać, albo pomoc w najprostszych sprawach. Małżeństwo i posiadanie dzieci niczego nie gwarantuje

Gość gość
wszyscy, przeciez na tym forum 99% to zacietrzewione mężatki, dlatego ten apel. Ale wy jesteście tak pochłonięte swoimi iluzjami ze do was nic nie dociera. O czym z wami gadać? O pokrętnej logice? Typowy standard:D

Gość gość
Umiesz czytac ?! Wyraznie napisałam ze to ona wystawiała dzieci za drzwi!!!!!Dzieci ktorym ja dawałam schronienie jak ich matka się lajdaczyła.Jaka prawda zabolała dziewczynko? Wróc do szkoły.

Gość gość
skarbie od zacietrzewionych mezatek podobno w rodzinie maz jest glowa a kobieta szyja a skoro glowa takie standardy narzuca rodzinie to nie pozostaje nam kobietom nic innego JAK SIE DO NICH DOSTOSOWAC ergo - chciales tomasz