Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam kochanką i nie czuję się winna.

Polecane posty

Gość gość
Te wszystkie wyzwolone są tak naprawde głupie. Nie umieją zbudowac fundamentów uczucia. Jak kochanek je rzuca to świat sie im wali. Sa tak naprawde bardziej uzależniona od faceta niż myślą. Są w końcu jego pieskiem. to samo można napisać o zonach, tęż im się świat wali jak misio zamoczy, też nie umieją niczego zbudować skoro misio szuka poza związkiem, a ile razy godzą się na wszystko byle misio został ?

Gość gość
Nie wyzywaj mnie bo zgosze do usuniecia, ja cię nie wyzywam. Mam rozum i mam kulturę, kultura nie zależy od tego czy śpałaś z żonatym czy nie. Nie wiem gdzie ci to ktoś wmówił. Masz wiernego meża tylkodlatego że nikt mu nie chce dać? Zdradził cię a tymisia przygarnęłaś że jesteś taka sfrustrowana. Zgłaszam twój post.

Gość gość
Właśnie, bo do tego trzeba dojść, że małżeństwo nie tak wspaniałym życiem jak myślimy. Że mąż nie kocha nas tak jak byśmy chciały. Że dzieci są niewdzięczne i podłe i nie kochają nas wcale. Że generalnie to jest jedna, wielka pomyłka. Że po drodze są jeszcze suki podstawiające jeszcze kłody pod nogi. Że najlepiej jest zabezpieczyć swój byt aż do późnej starości i robić to, na co masz ochotę.

Gość gość
Pochłoniete iluzjami haha mam 21 lat, d**e mam lepsza niż Ty, uważaj żebym Tobie na meza nie zapolowała, bo w łóżku jestem dośc perwersyjna :D

Gość gość
Te suczki naprawde kochają odpady. Co facet pół pensji oddaje żonie i dzieciom, dzieci rosną, robią sie wspaniałe a chłopczyk też kiedys staje sie mężczyną i żałuje, że z suczką jest a nie z kobieta

Gość gość
Męża sobie wytatuujcie. Obrączke może zdjąć a jak mu gębe wytapetujecie to może nikt nie dotknie i będziecie mieć wiernego męża bo jak widac niektóre wierność męża uzależniają od braku k******a u innych kobiet. A są jeszcze prostytutki, one mu na pewno dadzą bo taka praca, zawsze też może iść do zoo do małpy, ją tez zwyzywacie. Szurnięte baby.

Gość gość
Mi sie wydawało że to kobiety cześciej zdradzaja... Nie wiem jak głupia musisz być, ze myślisz, że zona może nie podniecać. Jesteś tylko efektem problemów małżeńskiech, problem i po problemie. A niewiele małżęństw męczy się z aż tak poważnymi problemami, że musi mąż po zdzirkę siegac.

Gość gość
Skoro nie czujesz się winna to po cholere sie tłumaczysz? Jesteś po części winna i dobrze o tym wiesz, więc nie wypisuj głupot tylko poszukaj se kolesia bez obrączki na palcu

Gość gość
To nie suki ci podkładają kłody pod nogi tylko tój super mężuś - bankomat tępa idiotko. Zmień męża. Albo pzred ołtarz ciąg każdą kobietę nich ci obiecuję ze na męża ci nie spojrzy. A puste przysięgi z mężem sobie daruj. Albo zamknij go w piwnicy ale wtedy nie bedzie zarabiał.

Gość gość
hmmmm, jakoś mam takie poczucie, że zadowolona ze swojego małżeństwa mężatka nie musi na forum wyzywać innych kobiet ze względu na to jak się prowadzą. Moje drogie- cała sprawa polega na tym, żeby wybrać faceta, który na tyle jest przyzwoity i zaangażowany , że sam z siebie wie, że nie chce i nie musi szukać na boku. Jeśli tego nie wie, to ani go nie upilnujecie, ani wyzywanie innych kobiet niczego wam nie zapewni. Wierność nie polega na tym, że facet jest wierny, bo żadna go nie chce, tylko na tym, że on nie szuka innej

Gość gość
A skad mam wiedzieć kto czesciej zdradza, mnie to nie interesuje. Napisałam gdzieś że zona może nie podniecać? Wmaiwaj sobie że przez kochankę macie problemy. Problemy macie ze swoimi łosiami. Ale jak można spojrzec prawdzie w oczy nie?

Gość gość
AUtorka posta ma jakies odrealnione pojecie o życiu. Małżeństwo wielu przypadkach to niezniszczalna instytucja. Wiele kobiet życje z małżonkiem i są DINKSami, z takich jak Ty sie śmieją. Tak samo jak planowane rodzicielswteo, facet kocha kobiete która daje mu dzieci bardziej. Być może jesteś samotną desperatką, ale naprawde nie wiem o co chodzi. Miałaś jakiegoś jednego i Twoim zdaniem każdy taki jest? Myslisz, że już wszystko wiesz o facetach? Bardzo mi przykro, że jesteś samotna i niechciana i musisz posuwać sie do desperackich czynow podbierania facetów. Szkoda że nie zauwazyłaś że niszczysz życie im , sobie i kobietom z którymi są.

Gość gość
Zawsze jestem ciekawa kto broni takie tępe kobiety które siegaja po cudzych mężow ,partnerow? Znacie odpowiedź ?

Gość gość
I żeby nie było, mam 21 lat i wielu adoratorów. Śmieszne sa takie desperatki, które uważają sie za wielkie panie kochanki. Wychodzą kompleksy i tyle. Jesteś brzydka to idź, zrób cos ze sobą.

Gość gość
Gość 23;14,ale kogo ty chcesz przekonać? Siebie? Mężowie niestety często SA z kobietami dla dzieci, a nie dlatego ,ze kochają. Nie chca rozwalac dzieciom domu,To wszystko.

Gość gość
uwaga otwieram podtemat tutaj dajemy synonimy tematu mój synonim: "byłam zdzirką i nadal się nią czuje" :d

Gość gość
Sięgają???? Zawsze mogą powiedzieć NIE...panienko..

Gość gość
23/14 ha ha a statystyki rozwodowe to niby ta nizniszczalna instytucja małżeństwa. Jezuu jakie rzeczy potrafi sobie wmówić jakaś żona z wypranym mózgiem.

Gość gość
ja bym dała "nikt mnie nie chce i nadal płacze ze złości"

Gość gość
Masz tylko 21 lat a jesteś zepsuta ja stara lampucera co z niejednego pieca chleb jadła.Nie wiem skąd takie przekonanie że kazdy facet chce miec kochankę? Po tatusiu tak sądzisz?

Gość gość
Zawsze jestem ciekawa kto broni takie tępe kobiety które siegaja po cudzych mężow ,partnerow? Znacie odpowiedź ? uświadom mnie , bo ja akurat uważam, że jest w tym sporo racji co ona pisze, a mam 40 lat, 20 lat małżeństwa z jednym facetem (zresztą jedynym w moim zyciu) i żadnych pokus w stosunku do obcych facetów- ani żonatych, ani wolnych. Naprawdę dziwna wydaje ci się teza, że wierność to nie brak okazji, tylko wewnętrzne przekonanie partnera?

Gość gość
Patrzcie jak to się jedna zaczęła bać - męża sobie wytatuujcie. Mąż swoją drogą. Zresztą ich nie trzeba tatuować. Nie ma takiej potrzeby, bo każdy ogląda się za dajką. Ciekawe tylko, jak takie były by zaznaczone na ryju, czy chętnie by się za nie brali, czy szukali "dziewic"... :) Może warto o tym pomyśleć.

Gość gość
Wszystkiee chore z zawiści zonki to wieloryby z dupa jak szafa, w starych gaciach bo na bieliźnie oszczedzaja albo robią sobie na szydelku

Gość gośćyefgbeu
czemu kochanki nie zostaja prostytutkami jak tak lubia sie roohać. Przeciez moga mieć z tego kase jak lubia byc kołkiem faceta. zawsze mnie to zastanawia. Za przyniesienie smyczy w lateksie odpali im dziad 5 stowek.

Gość gość
wełna za droga w lumpach kupuja albo na bazarku za 1 zł gacie rozmiary plandeki na tira

Gość gość
Maz kocha kobietę która mu dala dzieci hahahahahaha!!!!!! On po prostu nie chce wyjść na huja w oczach dzieci. I często nawet jak dojdzie do rozwodu to dzieci z tego małżeństwa traktuje jak bekarty

Gość gość
ojeju jak sie spasione żoneczki nakręciły. Az tak sie boicie? :) Jak wam to pozwoli lepiej spać to sobie wymyślajcie. Proponuje: mam taki wielki nochal że tylko zdesperowany zonaty poleci bo lepszy wielki nochal niż gruba żona z rozstępami i wielką piczą.

Gość gość
moze była prostytutka a pisze że była kochanka, żeby ładniej brzmiało :P

Gość gość
czemu kochanki nie zostaja prostytutkami jak tak lubia sie roohać a mówią ze żony to najdroższe prostytutki, a jeszcze nie lubią się ru.....

Gość gośćyefgbeu
fcet jak lubi kur/wy to czesto ma problemy psychiczne, wiadomo na ku/rwy chodza stare dziady co im żona umara a lbo z zona razem nie żyja. ale sa tez kobiety co korzystaja z panow.