Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlachetna paczka dla mnie kazde powinien pomagac

Polecane posty

Gość gość

Szkoda mi biednych dzieci, dlatego wlozylam tam wszystkie starsze zabawki po dzieciach. Mam nadzieje, ze wywolaja usmiech na twarzach dzieci. Dołozylam tez troche zupej chinskich i słodyczy. A wy co przakazujecie?

Gość gość
Ja dałam buty i bieliznę, w których już nie chodzę

Gość gość
Ja oddałam ,garnki,patelnie szklanki i figurki mi niepotrzebne a ktoś będzie skakał z radośći,niech ma

wstyd i chańba dawać stare rzeczy i zupki chińskie to trucizna ciekawe czy ty byś chciała to dostać w szp??????????

Gość gość
korniszony robilam w lipcu to dorzucilam 2 słoiki

Gość gość
a co tablet mial dac? bieda niech nie wybrzydza

Gość gość
jak sie nie podoba bidoki to do roboty i do szkoly wtedy sobie kupicie to co wam sie podoba jak sie wam nie chce to morda w kubel i grzecznie przyjmowac dary od waszych panow i wladcow to dla was zaszczyt nosic obsrane uzywane majty po elicie wazcie slowa bo mozecie nic nie dostac :classic_cool:

Gość gość
autorka niech s*******a z tym swoim pomysłem już nie wytrzymuje co to jakiś obowiazek mnie nikt nigdy nic nie dał cięzko na wszystko pracuje i nie dam złamanego grosza na patologię, wiem jak to wygląda bo pracuje w opiece społecznej ilu osobom pomogłam to nawet dzień dobry nie umieją powiedzieć jak widzę te osoby na mieście, same roszczenia i wyciągania łap po kasę mam takie klientki co to cały rok nie przepracują a potem przychodzą i się wykłócają o kasę bo naglę się budzą bo święta idą myślą że krzykiem i groźbami wszystko załatwią, są przy tym wulgarne i agresywne, w większości wypadków same winne swojej sytuacji, wszędzie teraz tylko daj i daj i ciągle jakieś zbiórki

Gość gość
to pomagaj jak cie stać na wspieranie patologii przez takich jak ty ci ludzie nigdy nie pójdą do roboty bo zawsze lepiej coś wyżebrać, to nie Ewychowawcze powiela tylko schemat żerowania na innych POTEM DZIECI TYCH LUDZI UCZĄ TAK WŁASNE DZIECI I KÓŁKO SIĘ ZAMYKA

Gość gość
dokladnie za robote niech sie wezma a jak nie to niech grzecznie caluja raczki elity i na kolanach prosza zeby tym podludziom ewentualnie jakies uzywane majty dac zeby mieli co na d**e zalozyc :classic_cool:

Gość gość
zupki chinskie nie sa wcale takie szkodliwe, bo suszone ziola i warzywa nie sa chemia, warto przwczytac sklad kupowanych produktow :P a temat to zwykla prowokacja, naiwne pieniaczki :P

Gość gość
nie zdziw sie jak ci mamuśka takiego dzieciaka obdarowanego używanymi zabawkami i zupkami chińskimi plunie w twarz bo oczekiwała nowości, oni mają większe wymagania co do prezentów niż twoja jedna miesięczna pensja