Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dostałyście na święta??

Polecane posty

Gość gość
Masę róznych pierdół. Kosmetyki firmy, której nie używam bo czesto mnie uczula i mam do niej "uraz", czekolady, mydelko, perfumy ,które nie zbyt pięknie pachną delikatnie mówiąc... Ale przyda mi się gotówka, lakiery do paznokci i srebrna bransoletka :P

Gość gość
Ja jednak myślę, że pomyślą o Tobie jeżeli jeszcze nie pomyśleli i coś Ci podarują po powrocie a jeżeli nie to może powinnaś z nimi pogadać. Przecież jesteście sobie najbliżsi, możesz chyba powiedzieć o swoich uczuciach i o tym, że chociaż masz 26 lat to chciałabyś dostawać od nich prezenty i czuć się bardziej dostrzegana. Może oni nie widzą w tym nic złego, myślą że jak pracujesz to kupisz. Tylko po co były pytania co kupić... Ja jestem starsza od Ciebie, mam swoje dzieci i kupuję im najwięcej ale też kupuję innym i sama lubię dostawać i dostaję. Mama zawsze coś wymyśla i dla mnie i dla mojego męża, nie chodzi o drogie prezenty ale właśnie przemyślane i trafione.

Gość gość
Ja autorka: Dziewczyny zróbmy dla Haze 'paczke' Wpiszmy czym się z nią wirtualnie podzielimy. Ja daje perfumy í słodycze na jakie nie jest uczulona :-)

Dziwne to co piszesz , wyglada mi ze tylko oczekujesz od innych a o dziwo wszyscy cie ignoruja,przewaznie tak w zyciu nie bywa chyba ze "zasluzylas"sobie na to ? - z twojego opisu mozna domyslic sie ze twoja rodzina to zamozni ludzie, a ty sama i kiepska praca , malo pieniedzy,ustawieni rodzice i maja slabo rokujaca jedyna corke ?- cos mi tu nie pasuje,a moze to twoj wybor ze cala rodzina sie zmowila przeciwko tobie ?

Dziwne to co piszesz , wyglada mi ze tylko oczekujesz od innych a o dziwo wszyscy cie ignoruja,przewaznie tak w zyciu nie bywa chyba ze "zasluzylas"sobie na to ? - z twojego opisu mozna domyslic sie ze twoja rodzina to zamozni ludzie, a ty sama i kiepska praca , malo pieniedzy,ustawieni rodzice i maja slabo rokujaca jedyna corke ?- cos mi tu nie pasuje,a moze to twoj wybor ze cala rodzina sie zmowila przeciwko tobie ?

Gość gość
Samochód

Gość gość
Zestaw świeczek i kadzideł jabłkowo cynamonowych

Gość gość
ja te dostałam małe autko ;) cytrynke

Gość gość
nóż z lidla, dezodorant i antyperspirant w kulce, których i tak nie bede używać to od brata i mamy, u nas kiepsko z kasą więc sama dałam ptasie mleczko i kilka par majtek :)

X antrypa- skąd pomysł, że tylko oczekuje od innych? Po prostu zrobiło mi się przykro, że nikt o mnie nie pamiętał. Nie uważam siebie za osobę słabo rokującą. Po prostu w mojej branży nie zarabia się kokosów na początku, a ja pracuję w tej firmie dopiero od kilku miesięcy. Płacę spore rachunki, bo mam własne mieszkanie, dojeżdżam 30 km w jedną stronę do pracy i to pochłania większą część wypłaty, a póki co pracuję za najniższą krajową. A jednocześnie robię studia 3 stopnia. Moi rodzice do pieniędzy doszli 30 latami ciężkiej pracy, każde w swoim zawodzie, ale ani mama ani ojciec nie mogą mi w żaden sposób pomóc, bo o mojej branży mają bardzo mgliste pojęcie. Z rodzicami mam normalne kontakty, widujemy się dość często, mieszkamy w tym samym mieście. Nie widzę tu niczego, czym mogłam sobie "zasłużyć" na ignorowanie, jak to napisałaś.

Gość gość
ja dostałam diamentowy pierścionek,krem z sisleya i parfumy la prairie,które uwielbiam - to wszystko od męża. A od reszty przeciętne winko i czekolada.

Gość gość
Ja jestem bezrobotna, wiec czesc prezentow zrobilam wlasnorecznie, a czesc tanim kosztem. Mamie nie wiedzialam, co dac, wiec kupilam jej slodycze i kawe capuccino, bo wiem, ze je lubi, i dostalam rowniez to samo (capuccino nie pije, ale czekolade czasem dodaje do sernika). Ale jest mi smutno, bo przyjaciolce zrobilam to, co chciala (jestem uzdolniona artystycznie), a od niej dawno juz prezentow nie dostaje, bo kupowala mi zawsze ksiazki, ktore nie byly dla mnie interesujace (ta tematyka ja interesowala, nie mnie) - kiedy kupilam czytnik poprosilam, zeby nie dawala mi wiecej ksiazek, bo sie ich pozbywam, wiec nie dostaje nic. Facetowi uszylam pare rzeczy do stroju (interesuje sie rekonstrukcja historyczna) i nic nie dostalam, on od pewnego czasu zachowuje sie, jakby totalnie zapomnial, co lubie, co mnie interesuje i kupuje mi zwykle po swietach cokolwiek w najblizszym sklepie (kubek, ktorych mam setki i rozdaje, slodycze, ktorych na ogol nie jem itd). Ojciec mieszka w innym miescie, odwiedzalam go na Wigilie i chyba uznal poczestowanie mnie za wystarczajacy prezent, bo jako jedyna nic nie dostalam (a dla calej jego rodziny i gosci przywiozlam choc drobiazgi, slodycze czy kawy). I tak jest od lat, nie pamietam kiedy dostalam przemyslany prezent specjalnie dla mnie

Gość gość
od męza srebrny komplecik wisiorek i kolczyki oraz perfumki od innych witaminy, kosmetyk różniste różne rzeczy już sama nie pamietam co , ale wydaje mi się ze szkoda kasy na te prezęty lepiej kupić jedną lepszą rzecz. Od tesciowej skromne czekoladki bo ona jest zawsze biedna.

Gość gość
ja dostalam zegarek od męża, od nikogo więcej bo mieszkamy za granicą i jesteśmy tu sami

Gość gość
A ja dostałam po doopie od starego ramola po 40-tce przebranego za Mikołaja, podobno za to, że jestem pyskata i wulgarna i, że po kątach palę fajki. Kurwa, starzy go wynajęli! Jestem ciekawa ile mu kasy za to dali??!! Dramat, nie mogę usiąść na doope!

Gość gość
18.32 Co?? Jakto? To źart jakíś? ;-)

Gość gość
Ja 500pln, Nie postarali sie za bardzo :) Ale kupie sobie sama iphone6 plus albo torebkę LV mam wyj....ne:)

Gość gość
dostałam wilka od siedzenia pod choinką i czekania na prezenty, jeszcze mam katar :-p

Gość gość
haha, obyś nie musiała czekać cały rok na prezenty :) Ja dostałam pobyt w Spa... SilvanSpa na Śląsku, podobno w jakimś parku krajobrazowym, spa +agroturystyka, zobaczymy, będzie ciekawie, nie byłam jeszcze nigdy w spa, na zdjęciach prezentuje się urokliwie, wybiorę się w cieplejsze dni :) ... przynajmniej wilka nie dostanę ;)

Ja na święta usłyszałam od siostry ,że jak będę tak zwlekać z założeniem rodziny to pozostanie mi in vitro!!! A mam 28 lat .Był też temat szkoły i ja coś tam powiedziałam ,a ona na to że ja nie jestem mamą!! A sama ma 5 dzieci tylko dlatego,że nie zabezpieczali sie bo "ksiądz nie da rozgrzeszenia":))).Juz nie wspombe o tym ,ze pilnowalam jej dzieci na kazde zawołanie jak byly male oczywiscie za darmoche!!!

Gość gość
dostałam moją wymarzoną torebkę torbytorebki24.pl/elegancka-torebka-damska-lindo-brazowa-ekoskora.html <3 podoba się wam :)?

Gość ruri
ooo! bardzo fajna ta torebka, też bym taką chciała :)