Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, jeśli nie chodzę na randki?

Polecane posty

Gość gość
A co myślicie o tym, jak to kobieta zagaduje do faceta?

Gość gość
Kobiety jedynie zasluguja na zaliczenie na nic innego wiecej

Równouprawnienie jest. Jak dla mnie to ok. Ja swojego e pierwsza zaprosiłam na kawę, dwa spotkania później byliśmy parą, więc się opłaciło.

Gość gość
No to mi nic z tych 'podbojów' nie wyszlo niestety.

Gość gość
Ogólne w życiu miałam jednego chłopaka (latał za mną parę miesięcy), ale się rozpadło, nie byliśmy dla siebie

Ale to się może zmienić. Ja wiele razy dostałam "kosza"od faceta i było mi strasznie głupio, ale potem się przestałam przejmować. W końcu od tego sie nie umiera. Miałam taki okres w życiu, kiedy strasznie potrzebowałam faceta, bardzo chciałam z kimś być, z kimkolwiek. Żenada, jak teraz o tym myślę. Ale przynajmniej się nauczyłam, że podejść i zagadać to żadna sztuka.

Gość gość
Masz 21 lat i taka presje?? Opanuj sie dziewczyno. Liczysz ile czasu minelo od randki, rozpamietujesz, analizujesz. Po co? Ja w twoim wieku korzystalam z zycia, studiowalam ukochany kierunek, uprawialam wiele sportow, jezdzilam po calej Polsce, imprezowalam do bialego rana, poznawalam ludzi. Gdzie w glowie mialam jakas presje do stworzenia stalego zwiazku. Skup sie na sobie, juz nigdy nie wroca te beztroskie lata

Gość gość
Nie no, kosze się po prostu dostaje :) a częśćiej, kiedy za bardzo ci zależy - taki paradoks 18:42, wiesz, gdyby twoi nieliczni znajomi jednak chodzil na te randki/mieli partnerów, sama byś się zaczęła zastanawiać, czemu Cię nikt tak długo nie zapraszał.

Gość gość
jak napisałam, nie chodzi mi o stały związek. Najprędzej bym chyba romans wolała na ten moment, niż wikłać się w poważny związek, haha :)

Gość gość
No to na pewno cos znajdziesz tylko tak zawziecie nie szukaj, zobaczysz ze przy okazji kogos poznasz. Jak idziesz na impreze z nadzieja na oznanie kogos nigdy tego nie zrobisz bo masz desperacje wypisana na twarzy. Ja z okresu od 18stki do 25 pamietam jeden wielki szal, mnostwo interesujacych facetow ktorzy byli w tamtej chwili przyjemnym dodatkiem

Gość gość
Ja tak trochę miałam jak miałam 16-18 lat, potem oklapło jakoś.

Gość gość
Bo zycie kochanz nie kreci sie tylko wokol facetow, powaznie. Znajdz w sobie jakas pasje, wiem, latwo sie mowi ale wsluchaj sie w siebie. Sport, fotografowanie, czytanie, oddawaj sie czemus z przyjemnoscia, skup sie tylko na sobie. Zobaczysz jak zmieni ci sie zycie

gość 18:51 - zazdroszczę jak nie wiem :) Ja okres 18-25 wspominam jako mnóstwo nauki, praktycznie zero zabawy i praktycznie żadnego faceta. Czemu to tak czasem jest, że jedni mają wszystko, a inni zupełnie nic :(

Gość gość
Ale dlaczego wy zakładacie, że niczym się nie interesuję, tylko siedzę i się zamartwiam, że nie chodzę na randki? Nie można założyć o czymś wątku, to od razu piszecie, żeby to sobie olać

Gość gość
a ja nigdy nie bylem na randce i co mam powedziec

Gość gość
Pewnie się boi :)

Ciekawe czego. Dziewczyny nie gryzą. No, przynajmniej nie wszystkie.