Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok autentyycznyy

Szlachetna paczka i reakcja jednej z mam na podarunek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
Są po prostu tacy ludzie. Ja mam koleżankę, która potrafiłaby pojechać na egzotyczne wakacje, kupić iphona, najdroższe kosmetyki, a potem przystąoić do szlachetnej paczki jaki potrzebująca bo zabrakło na święta :>

Gość gość
11.40 zrób lepsza paczkę i wtedy krytykuj :) wtedy będziesz miała prawo, a jak nic nie dajesz to zamknij ryło. Air maxy i barnsoletka dla niemowlaka :P a na japie masz pomarańcz, a na du/pie panterkę zapewne :P

Gość gość
cwaniactwo zwykłe i tyle

Gość gość
bezczelność ludzka nie zna granic

Gość gość
jakie ma opisy :D np "nowa ja i mój nowy styl jak wam się podoba ??? bo mi z***biście " :D

Gość gość
kafe cos muli dzisiaj

Gość gość
Wstyd mi , że mam na imię jak córka tej okropnej kobiety :(.

Gość gość
wstyd mi za takich ludzi.. ucierpią na tym tylko naprawdę potrzebujący

Gość gość
Sąsiadka moich rodziców, moja koleżanka z dzieciństwa, dziewczyna lat 26, żaliła się mojej mamie, że nie zapłaciła rachunków za grudzień, tj. czynsz za mieszkanie, media itd...bo...musi święta wyprawić. A ich święta wyglądały tak, że zgrzewki piwa i litry wódy się lały :D Oczywiście za pieniądze z MOPSU.

Gość gość
11.46 Air maxy i bransoletke sama kupiłam,bo mnie na to stać,a nie łasić sie jak wy patologiczne baby na jakąś paczke! Won do pracy,to was bedzie stać!! Nie,nie mam kilo tapety na twarzy i panterki na poopie.

Gość gość
A air maxy to swiadcza o bogactwie? :D Naprawde? Nie wiedzialam. Alez bogaci jestesmy w takim razie. Hahahahahahahaha :D:D:D

Gość gość
12.32 Nie,air maxy nie świadczą o bogactwie,ale o tym,że skoro decyduje sie ktoś na dziecko,niech ma na to warunki,a nie zrobi dziecko i źebra od pożądnych ludzi,a potem narzeka. Wydałam na mojego niemowlaka 820zł na prezent pod choinke,bo mnie stać na dziecko. A te patologiczne biedoty niech idą do pracy,to będą mieć na prezenty dla dzieci. Nie wstyd Wam żebrać,a potem narzekać jeszcze??jakby wódka była w paczce,a nie biszkopty to ok by było??

Gość gość
Masz racje , ale nie biszkopty , tylko śledzik na zagruche .

Gość gość
ale o czym mowa?prtzecież ta rodzina nie jest biedna. A to babsko tak skamlało na tamtym forum że ktoś się zlitował i może chciał utrzeć jej nosa i celowo nie wysłał większej paczki

Gość gość
Dobrze ze chociaż biszkopty miały oryginalne części opakowanie :classic_cool:

Gość gość
trzeba było na tych biszkoptach walnąć logo adidas:D byłyby bardziej oryginalne

Gość gość
ta babka jets koszmarna, nie dosc ze wyglada jak z horroru (mam na mysli jej twarz) to jeszcze uwaza sie za nie waidomo co:D jesli jest zdrowa psychicznie to wspolczuje tej patusi:O w sumie to chyba do niej napisze ciekawe co mi odpisze:D

Gość gość
a co ma odpisac? albo cie opierdziuli albo będzie się żaliła na paczkę...

Gość gość
ja do niej napisalam i to grzecznie poinformowalam ja co sie dzieje w internecie. Mam nadzieje ze cos z tym zrobi

Gość gość
A ja , jako osoba postronna chciała bym podziękować , tym kobietom które dla 60 osób , bezinteresownie paczki zrobiły . Mimo wszystko zrobiły kawał dobrei roboty , a takie parszystwo jak Ta Ania , to poprostu się zdąża . Dzięki dziewczyny , ale prawdopodobnie 59 osobom , bardzo pomogliscie . Bravo

Gość gość
"ja do niej napisalam i to grzecznie poinformowalam ja co sie dzieje w internecie. Mam nadzieje ze cos z tym zrobi" A co ona ma niby z tym zrobić? Zabroni ludziom dyskutować na forach?

Gość gość
I co niby zrobi ? Po to sa fora,gdzie kazdy ma prawo do wypowiedzi i wlasnej oceny .A swoja droga ,moglaby poczytac,oj moglaby,to moze by sie puknela w ten pusty,mopsiarski leb !

Gość gość
walnie focha i wrzuci screena na fb :D:D:D

Gość gość
Zaczęli od szlachetnej paczki , pomysł może dobry ale ,porypany . I teraz każda gwiazda mopsu , myśli ze tak na być . One chcą , my dajemy . I niedaj Boże dasz , co nie było na " liście życzeń " sorry do roboty , wysłać zeby wiedziała , co trzeba zrobić zeby taka paczkę dostać ( ktoś pracował na to zeby to kupić ) ale gwiazda mopsu myślała , ze to jakaś firma zafunduje , jej święta jak " z bajki " i jeszcze coś dostanie . Jej postawa jest skandaliczna , ale jak się jej " fotki " widzi to odrazu widać ze ta kobieta , ani klasy , ani kultury nie ma . Tak wyglada patologia .

Gość gość
Odbiegając od tematu: mnie (i pewnie jeszcze wielu innych ludzi) też stać, by wydać na niemowlaka 800 zł, ale nie ogarniam PO CO 6-miesięczniakowi airmaxy?????

Gość gość
Widziałam jej profil na Facebooku. Co za gęba!! Jesooo Zero makijażu,włosy w nieładzie,zęby jak u konia. Ktoś ją roochnął po pijaku na bank i stąd sie patusia wzięła

Gość gość
Nikt nikomu nigdy nie ma obowiązku dawać paczki. Paczki w takiej sytuacji powinny być robione z własnej, dobrej woli. Nasze dziecko chodzi do przedszkola, grupa 3 latki. Składaliśmy się po 80 zł na paczkę. Trójka rodziców kupiła dla chłopców po 1 aucie, w tym problem, że nasz mały się bawił takim autem jak miał 1,5 roku. Przedział na zabawce 1-3 lata. Może to i ładne, fajne ale dla malutkiego chłopca. Dziecko rozczarowane, my również. Prezent to prezent, ale czasami trzeba kupować go z głową. Na przyszły rok nie będę płacić tylko sama mu coś kupię odpowiedniego do wieku. Wracając do tematu, wolę jej szczerość niż ujadanie dziewczyn, które tu piszą. I tyle stron powstało tylko dlatego, że prezent jej się nie spodobał? Kobiety w dzisiejszym świecie mają więcej agresji niż mężczyźni.

Gość gość
15.22 Żeby mu pasowały do bluz albo spodenek,w sensie air maxy plus bluza nike-komplet. Lub air maxy i dres nike-komplet.Po to właśnie. I zależy jeszcze jaki kolor air maxów,to inne spodenki,bluzka

Gość gość
trzeba mieć tupet żeby skamleć o prezent dla własnego dziecka a potem mieć o niego pretensje

Gość gość
A tak na poważnie to jakim trzeba być człowiekiem, żeby przez 19 stron prześladować z tak błahego powodu inną kobietę? Bo powód tej nagonki jest prozaiczny: nietrafiony prezent. Czy naprawdę jesteście szczęśliwe, śledząc, prześladując, opisując, wyzywając inną zupełnie obcą kobietę? Rozumiem, że jej było przykro, przykro było tym kobietom, które te paczki zrobiły, ale jest to ich problem. Tutaj na forum mamy pole bitwy na którym licytujecie się, która jej bardziej dowali za odwagę i szczerość. Jesteście okropne.