Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok autentyycznyy

Szlachetna paczka i reakcja jednej z mam na podarunek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
gdybym to ja tą paczkę zrobiła to osobiście bym się do sooki pofatygowała do domu i w pysk bym jej przy sąsiadach napluła. Zaniosłabym screena jej wypowiedzi do mopsu a także rozwiesiła po osiedlu

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale maskotka to maskotka - nie widzę w niej nic niebezpiecznego. Lalka wygląda raczej dość solidnie. Takiego typu książeczki ma moje dziecko i nie zrobiły jej do tej pory żadnej krzywdy. Normalne zabawki.

Gość ale jajcaaa
gość dziś Praktycznie nigdy nie cieszę się z zabawek, które dostaje nasze dziecko od gości i nasz syn również ma podobne odczucia. Większość myśli, że kupi chińskie autko za 15 zł, które rozleci się po 30 minutach w rękach dwulatka i już jest dobrze. Generalnie niedobrze mi się robi jak widzę to co dostaje nasze dziecko. Większość zabawek to nie zabawki, tylko niebezpieczne śmieci. Zarabiamy dużo, co roku kupujemy zabawki do domu dziecka, ale wszystko jest firmowe, ładne, bezpieczne i funkcjonalne. Zabawka dla takiego malucha ma być bezpieczna, wytrzymała i ma mieć jakiś wygląd. Każdy ma prawo do swoich odczuć i niekoniecznie musiała tej matce spodobać się ta lalka i cała reszta. Wam się wydaje, że najważniejszą rzeczą jest dać osobie biednej cokolwiek a to wcale nieprawda. Cha,cha. Kupujecie komus obcemu zawsze firmowe zabawki. Aby kupic firmowe zabawki trzeba niezła kase wydac a wątpie abyscie nawet będąc bogatymi mnóstwo kasy wydawali na obce dzieci z domu dziecka.Nie lej wody durnoto.

Gość ale jajcaaa
gość dziś gdybym to ja tą paczkę zrobiła to osobiście bym się do sooki pofatygowała do domu i w pysk bym jej przy sąsiadach napluła. Zaniosłabym screena jej wypowiedzi do mopsu a także rozwiesiła po osiedlu Popieram,tez bym tak zrobiła

Gość gość
allium coś chcesz dodać? zabawki be.. mopsiara do pracy nie ale łapy wyciągać może?

Gość gość
napiszcie skąd ta baba jest moze się pofatyguję do niej ja w imieniu tych kobiet co paczkę zrobiły moze jej nie napluje, bo romzowa z nią uwłaczałaby mi, ale na milion procent zaniose screeny do miopsu i opieki

Gość gość
Mielismy taka sasiadke z corka mlodsza od mojej corki, miala biede, maz pijak ale kobitka pracowita, my tez nie wiele wiecej mielismy, budowalismy wtedy dom, ja stracilam prace, ale mielismy troszke wiecej od niej i przed swietami ona mi sie poskarzyla ze nie stac ja na nic pod choinke, szkoda mi sie jej zrobilo ale tez nie stac mnie bylo zeby cos im kupic wiec z corka przegladnelysmy jej zabawki i ubrania i wybralismy te najlepsze w idealnym stanie, tez dorzucilam cos ze swoich ciuchow i zanieslismy jej to wszystko, mina kobiety bezcenna, rozplakala sie a potem przyszla z kawa podziekowac mi za to do dostala. Ale teraz bez tableta, quada czy smartfona to nawet nie zaczynaj paczki....

Gość gość
To reakcja na plugawosc i cwaniactwo tego swiata....gratuluje lagodnego rotweilera ;-)

Gość gość
Ehh faktycznie okropnie sie ta Pani zachowala, brak slow. Pamietajmy jednak ze sa ludzie ktorzy pomocy potrzebuja naprawde i beda sie cieszyc nawet z paczki biszkoptow. Nie traccie wiary w ludzi, zawsze czarna owca sie trafi ale zlo wraca do ludzi ze zdwojona sila. Szkoda mi tego dziecka, jakie wartosci i zachowania ta matka dziecku przekazuje.

Gość gość
niewdzieczna babka jest z Nidzicy

Gość gość
nie każdy ma fb idiotko skoro masz to wielki problem napisac jedno słowo, miasto

Gość gość
pracowałą w firmie transportowej w Nidzicy, jej szef to Ł. K. Napiszę sobie jutro do niego, bo jej siostra nadal tam pracuje

Gość gość
O rany, ona tylko napisała, że jej się nie podoba otrzymana paczka. Tylko tyle, a od razu chcecie na nią wysypać taczkę kamieni? Ma do tego pełne prawo, że coś jej się nie podoba. Wasze zachowanie to zachowanie wściekłego, średniowiecznego tłumu. Brrr.... Poniekąd jej współczuję.

Gość gość
Ejejej.... co innego wyrazic swoja opinie na temat niefajnego zachowania pustej mopsiary,a co innego robic nagonke i zaszczuwac...no ogarnijcie sie !

Gość gość
a wrzucanie foty paczki i obsmarowanie jej jest ok?Za DARMO SOOKA dostała i foszy

Gość gość
uważam ze powinna dostać nauczkę, ona i jej podobne, co będa to czytać bo pzrez takich wyłudzaczy potem nikt co naprawdę potrzebujue pomocy nic nie dostanie, bo ludzie się zrażą i tyle

Gość gość
pewnie ze dac nauczke. Nie znisze takich roszczeniowych biedakow. Niech sie ludzie dowiedza z kim maja do czynienia a ona przynajmniej nastepny razem dwa razy ruszy tym paszczurowatym lbem znaim cos do neta wstawi

Gość gość
skoro świadomie wstawiła zdjęcie paczki na fb z takim komentarzem to idiotka chyba sądziła że się ktoś nad nią ulituje:-o. Zobaczymy jutro.....niech się rozejdzie jaka to szuja. Do jej mamuni tez trzeba napisać żeby wiedziała co wychowała

Gość gość
wysłałam tego linka z kafe po jej rodzinie- może się opamięta sucz

Gość gość
Uuuu....grubsza afera sie kroi... Do niej trzeba bylo podeslac,niechby poczytala opinie z calej Polski

Gość gość
do niej tez wyślijcie rodzina nic nie pomoze, pewnie są tacy sami, przeciez ona musiała mieć takei wzorce, więc rodzina zapewne taka sama

Gość gość
czytam to i oczom nie wierze, jak jesteście podłe, wyzywacie kobietę od mopsiar, patoli i suczy a największe sucze to wy same, nie wiem na co liczyli ci darczyńcy że kobieta będzie im dozgonnie wdzięczna za paczkę biszkoptów i używane miśki? biedny ma też godność, nie stać was na robienie paczki dla kogoś to nie róbcie jej wcale, na dobrą sprawę można było kupić 1 rzecz ale porządniejszą niż 5 gównianych, nie znam sytuacji szerzej niż na kafe ale sądząc po zdjęciu z fb to ja nie widzę w tym niczego złego, że obdarowana wyraziła niezadowolenie, takie paczki to można skompletować idąc do caritasu czy po śmietnikach, podejrzewam że dziecko dostaje takie łachmany na co dzień od litujących się nad losem... którzy oczekują wdzięczności za taki wyczyn..

Gość gość
no widzieliśmy na fotach jakie łachmany, markowy telefon, laptop, tort na zamówienie- no bieda aż piszczy

Gość gość
wiecie co? mops daje o wiele lepsze paczki :P są czekolady, kawa, herbata, herbatniki i to wszystko lepszych firm a nie biszkopty...

Gość gość
alium a ja nadal twierdze ze ta baba to ROSZCZENIOWA SUKA :) i dziwie sie ze ty nadal bronisz cwaniactwa i lenistwa .

Gość gość
to mogła łaskawa pani iść do mopsu po tą "lepszą" paczkę niż jęczeć jaka to biedna że nie ma co dac dziecku pod choinkę. A lalkę bobasa i maskotki (nie wspomnę już o książeczkach) mają moje dzieci i dzieci wszystkich chyba koleżanek, nawet tych, które mają dochody na naprawdę niezłym poziomie i jakoś żadnemu dziecku nie uwłacza zabawa bobasem i zjedzenie biszkopta.

Gość gość
To niech zebrze w mopsie a nie u ludzi

Gość gość
"wiecie co? mops daje o wiele lepsze paczki jezyk.gif są czekolady, kawa, herbata, herbatniki i to wszystko lepszych firm a nie biszkopty..." no to mogła isc do MOPSU a nie zebrać na fb i jęczeć ze nie ma co dziecku pod choinke włożyć .

Gość gość
Byłam na fb , ludzie tak sobie patologie wyobrażam . Brud syf ( biednie może być , ale choć troszkę ogarniente ), dziecko z butelka coli , laptop na stole mamuska z smartfonem , i wszędzie zdjęcia " fotki " ubrana jak , na ruskiej wsi ( totalne bez guscie , ok można mieć inny gust , styl ale modelka ok siedmiu boleści ledwo tyłek ma przykryty ) , warto zobaczyć

Gość gość
Byłam na fb , ludzie tak sobie patologie wyobrażam . Brud syf ( biednie może być , ale choć troszkę ogarniente ), dziecko z butelka coli , laptop na stole mamuska z smartfonem , i wszędzie zdjęcia " fotki " ubrana jak , na ruskiej wsi ( totalne bez guscie , ok można mieć inny gust , styl ale modelka ok siedmiu boleści ledwo tyłek ma przykryty ) , warto zobaczyć