Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotany

Trudne sprawy

Polecane posty

Gość gość
No właśnie -dziecko wydala smółkę (kupę) wtedy gdy ciaza jest przenoszona.To cud ze przeżyło!

Gość gość
Istotne jest długość cykli i 1 dzien ost miesiączki wtedy na podstawie kalkulatora będziesz miał mniej wiecej jasny obraz. Sprawdziłam na oko 1 dzień ost mies ok 27 kwietnia przy 30-dniowych cyklach byl by to 35-36 tydzien.

Gość Zdruzgotany
Czy mając na uwadze fakt,że pierwszy seks miał miejsce najwcześniej 22 albo 27 kwietnia i wtedy doszło do zapłodnienia to można by uznać że dziecko jest nie moje? ;(

Gość gość
Jesli byla po miesiączce a przed dniami plodnymi to by był to 36 i 4 dzień ciąży.

Gość gość
Jesli miesiączkę miała w okolicach 10-16 kwietnia to można by powiedziec ze twoje

Gość gość
Dziecko wydala smolke nie tylko w przypadku przenoszenia

Gość gość
Ja mam termin na 9 stycznia a do poczecia doszlo miedzy 16 a 20 kwietnia. Ale gdybym teraz urodzila dziecko byloby juz donoszone wiec dziecko moze byc Twoje.

Gość gość
Wczesniakiem raczej nie jest gdyż wczesniaki nie oddają smolki do wód plodowych chyba że w przypadku zakażenia o to trzeba zapytać lekarza. Wg mnie nie jesteś ojcem . Tez urodziłam synka 24 grudnia tyle ze 2 lata temu. Ost miesiączkę miałam 19 marca czyli do zapłodnienia doszło w pierwszych dniach kwietnia. Skoro współżycie było na koniec kwietnia to wybacz cudów w nie ma. Jeżeli wtedy pod koniec kwietnia doszłoby do zapłodnienia to poród nastąpiłby pod koniec stycznia a na pewno po połowie stycznia. Ona moim zdaniem kłamie. Nie wie kiedy współżyla z byłam kiedy miała ost okres itp to daje mocno do myślenia no i fakt ukrywania ciąży z obawy ze ja zostawisz. Odpowiedź jest prosta. Nie ty jesteś ojcem

Gość gość
Nie bylo finału w niej wiec małe prawdopodobieństwo ze to jego dziecko.

Gość Zdruzgotany
Ok,dzięki wszystkim za odpowiedzi. Wiem,że nadal jest to strzelanie czy moje czy nie moje,ale już cokolwiek się dowiedziałem.

Gość gość
Jakby nie liczyć to od daty współżycia 27 kwietnia do daty porodu minęło tylko 241 dni! Trochę za mało biorąc pod uwagę ze proces zagniezdzenia trwa nawet 12 dni

Gość Zdruzgotany
Co robić jeśli to nie moje? Nie mogę się tak z dnia na dzień od niej odwrócić?Jestem z nią od dnia porodu po kilka godzin dziennie w szpitalu.Ona mnie kocha,a ja ją,ale nie mogę wychowywać cudzego syna... Tragedia!

Gość gość
Dlaczego cudzego? Geny są aż tak ważne?

Gość gość
Nie jesteś ojcem.Jesli tamten chłopak dowie sie ze ma dziecko-byc może wróci do niej.

Gość gość
Nie chce mi się czytać wszystkich komentarzy ale odpowiadając na pytanie autora to jest to możliwe. Ja urodziłam się przez cesarkę dwa tygodnie wcześniej i nie leżałam w inkubatorze. Więc generalnie jest to możliwe. najlepiej zrobić badania DNA albo chociaż nawet porównać grupę krwi jaką macie wy a jaką dziecko.

Gość Zdruzgotany
Nie ma co się więcej zadręczać.Test trzeba zrobić.Myślę,że do końca pierwszego tygodnia stycznia sprawa się wyjaśni. Pozdrawiam wszystkich się udzielających i dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Jak będzie wiadomo co i jak to napiszę.

Gość gość
Zrób ten test i tyle.

Gość gość
Będziemy czekać na wyniki razem z Tobą...

Gość gość
Z tym wcześniactwem trudno powiedzieć, moje dziecko, urodzone w 34 tyg. ważyło 3 kg i miało 54 cm - więc może jednak Twoje? Ale na to pytanie odpowiedź da tylko DNA....

Gość gość
Gdyby bylo jego to dziewczyna by tak nie kłamała.Ciągle zmieniala miesiące w których poraz ostatni współżyla z tamtym.I nie pamięta czy w marcu kochana sie z tamtym.Jak można nie pamietac?Ona dobrze to pamięta ale ukrywa ten fakt.

Gość gość
Hej. Mój brat miał podobna sytuacje z tym ze ta dziewczyna przyznała ze nie wie który z nich dwóch jest ojcem.Test na ojcostwo zrobili jeszcze jak byla w ciąży.W 7 miesiącu.On nie byl ojcem tylko ten drugi.

Gość gość
Ej Ty ostatnia mądra. Nie wiesz, że testu na ojcostwo nie można zrobić zanim dziecko się urodzi???

Gość gość
Można. Przez amnio

Gość gość
Tak jak wyżej -przez amniopunkcję.

Gość gość
Koszt 6 tys. PLN

Gość gość
Na teście DNA też się mozna rypnąć.

Gość gość
moje dziecko poczęte bylo 9lub 10 kwietnia termin miałam na 7 stycznia

Gość gość
Czyli wszystko jasne-to nie może być jego dziecko:-(

Gość Zdruzgotany
Może być jeśli jest wcześniakiem. Może się niepotrzebnie łudzę :/

Gość gość
Sam pisałeś że to nie byl pełny stosunek(bez finału) wiec szanse są nikłe że to Twoje dziecko.. Wiesz,nikt chyba nie chciałby przeżywać tego co Ty teraz... Musisz sie zastanowić co zrobisz gdy okaże sie że to jednak nie Twoje dziecko.