Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotany

Trudne sprawy

Polecane posty

Gość Zdruzgotany
Tak test,mam nadzieję,że jutro będzie już zestaw do pobrania.

Gość gość
Ułoży się bez względu na wynik

Gość Zdruzgotany
Jest już test.Zaraz będą pobrane próbki i wysłane do zbadania.

Gość Zdruzgotany
Oszuście powyżej,podszywający się pod mój pseudonim daj sobie spokój z mieszaniem dyskusji w temacie.Nie ma żadnych próbówek-dzisiaj jest święto.Po co chcesz namieszać?

Gość gość
Z tymi plemnikami w prejakulancie to mit. Z mężem uprawualismy seks przerywany 7 lat zaszlam w ciążę 2 razy dopiero przy stosunkach z pełnym wytryskiem ( za pierwszym razem) nie wierz w te bajki. Ja wiem ze próbujesz sobie tłumaczyć ze moze jednak twoje. Zaloze sie ze dziecko nie jest twoje, lepiej zejdz człowieku na ziemię i przestan robić z siebie jelenia

Gość Zdruzgotany
Ja wiem,że biorąc sprawę na logikę wychodzi na to,że jest małe prawdopodobieństwo tego abym to ja był ojcem(ALE JEST).Nie potrafię jednak zrozumieć po co teraz moja dziewczyna miałaby kłamać?Wie przecież o teście,prosiłem ja z łzami w oczach kilka razy by zastanowiła się dobrze i oszczędziła mi niepewności oraz cierpienia.Ona nadal się stanowczo upiera,że dziecko musi być moje bo już od marca z byłym nie współżyła. Niemniej jednak ta sytuacja zaczyna mnie wykańczać,jestem już psychicznym wrakiem,chyba z tego stresu zaczęły mi wychodzić włosy.Nie zniosę już tego długo. Nie mogę uwierzyć,że mogłaby dalej kłamać.

Gość gość
Zrób test bo sie wykonczysz nerwowo chlopie.

Gość gość
A jeżeli dziecko nie jest twoje to co zrobisz? Zostawisz ją?

Gość Zdruzgotany
Test został zamówiony i we wtorek zostały wysłane z Bydgoszczy próbówki do pobrania śliny-mam nadzieję,że jutro dotrą i będzie można pobrać materiał do badań. Nie wiem czy ją zostawię-póki co zakładam,że dziecko jest moje.Zarzeka się na wszystko,że jest moje.Muszę jej wierzyć.

Gość gość
Bez względu na wynik życzę Wam wszystkiego dobrego. Bedziesz sie martwić jak przyjdzie czas na razie skup sie na tym co jest tu i teraz

Gość Zdruzgotany
Tak wiem,dzięki.

Gość gość
Ja też uważam,że dziecko nie jest Twoje. 1.Dziecko urodziło się w zielonych wodach co znaczy,że na 90% siedziało w brzuszku trochę za długo.A tak to musiałoby się urodzić w 35/36 tc. 2.Nie dochodziłeś w środku,więc jest mała szansa by prejakulat dokonał zapłodnienia choć taka szansa istnieje. 3.Dziewczyna ciągle kłamała i nic Ci nie powiedziała o ciąży 4.Ciągle zmieniała termin ostatniego współżycia z byłym

Gość gość
Wszyscy Tu wiemy ze autor ojcem nie jest. Jedynie on się ludzi i na koszty badań DNA naraża Człowieku ona kłamała od początku ukrywała ciążę. Nie zadajesz sobie pytania dlaczego? No nie bądź tępy

Gość Zdruzgotany
Zobaczymy,jestem coraz większym pesymistą.

Gość gość
mam podobna sytuacje, moj chlopak uwaza ze go moglam zdradzic bo ludzie roznie o mnie gadali bo mam wiecej kolegow niz kolezanek i czesto z nimi wychodzilam czy jezdzilam na imprezy. Odkad jestem z nim oczywiscie nie mam z nimi kontaktu bo tylko on sie liczy ale chce robic testy wiec zrobimy. Rozumiem tez Twoja dziewczyne bo to naprawde okropne jesli ktos Ci wmawia ze spalas z tym czy tym, k***a MY KOBIRTY wiemy najlepiej z kim i kiedy sypiamy a nie ludzie ktorzy cos tam uslysza. Ja uwazam ze to dziecko jest Twoje, ale jak bedziesz mial wyniki badania to daj znac, pozdrawiam

Gość Zdruzgotany
Ale jak sądzę Ty nie ukrywałaś ciąży przed całym światem?A w moim przypadku ja,rodzice,koleżanki i wszyscy inni dowiedzieliśmy się o ciąży w dniu porodu.

Gość gość
nie no oczywiscie ze nie, jestem z moim chlopakiem od kwietnia w czerwcu zaszlam w ciaze, termin porodu mam na luty, ale wczoraj ktos z "życzliwych" znajomych nagadal mu zeby lepiej sobie sprawdzil czy jego bo kiedys to ato z tym sie spotkalam a to z innym. Takze spoko, ja nie widze problemu bo wiem czyje dziecko. Poprostu mialam taki epizod ze wolalam sie kolegowac z chlopakami, dziewczyny sa okropne. Tak to dosc dziwne ze nikt nic nie wiedzial ale mozna tak, moja mama ukrywala ciaze do 7 miesiaca babcia do dzis mowi ze nie wie jak jej sie to udalo ale naprawde wczesniej nie bylo nic widac, fakt siostra urodzila sie miesiac pozniej bardzo chora i ledwo ze przezyla

Gość gość
Nie przejmuj się tego kwiatu to na pół światu. Jak Cie okłamywała do tej pory to co o tym myśleć co będzie w przyszłości. Może jeszcze ma nadzieję, że jej nie zostawisz " z litości" i znów łże? Zrób test na wszelki wypadek ale na cuda to bym nie liczył ze ściemniarą... Trzymaj się.

Gość gość
A ty nie widziałeś,że dymasz babę w 9 miesiącu?wybacz,że tak dobitnie ale nie wierzę,że można być tak tępym,żeby nie zauważyć ciąży baaaardzo zaawansowanej,tym bardziej,że z nią sypiałeś.

Gość Zdruzgotany
Jeszcze nic nie wiadomo.Nie zamierzam póki co nikogo szukać bo mogę być ojcem-jest taka możliwość.Muszę poczekać na wyniki i nie wiem co będzie później bez względu na ich rezultat.

Gość Zdruzgotany
Wiem,że trudno w to uwierzyć,ale brzuszek który miała wcale nie wyglądał na ciążowy.Tym bardziej,że nie zachowywała się jak kobieta w ciąży.Była sprawna jak normalna dziewczyna która nie jest w ciąży,Jak już pisałem jeździła na imprezy,ćwiczyła na wf,13 grudnia byliśmy ze znajomymi na łyżwach i tak samo nikt nic nie zauważył.Wieczorem 23 latała z koleżankami po mieście po jakiś pizzach i też nikt nic.Zdaję sobie sprawę że zrobiła ze mnie i ze wszystkich wkoło idiotę ,ale ona ciągle zaprzeczała jak pytaliśmy.Po pewnym czasie zaczęliśmy się z tego śmiać że tak dobrze je aż się brzuszka dorobiła-ona śmiała się razem z nami.

Gość gość
tez bym ukrywala jakby sie dalo. z czego miala sie cieszyc ze w wieku 19 lat bedzie mama?

Gość gość
Bez przesady,19 lat to nie 13 czy 14.To nic strasznego.

Gość gość
Może dziewczyna jest przy kości i dlatego brzuszek nie rzucał sie w oczy.

Gość gość
ja mam 23 i uwazam ze to stanowczo za wczesnie na dziecko

Gość gość
Boże, nawet jeśli to nie twoje dziecko, to ty jesteś jedyną jego szansą na normalność. Z tego co piszesz jego matka jest bezdennie głupia, niech chociaż ma normalnego ojca...

Gość gość
To wcześnie jak na ogólnie przyjęte standardy w naszej rzeczywistości,ale też nie tak mało,żeby być uważanym za patologie.Tak jak wcześniej wspomniane 13 czy 14 latki.

Gość Zdruzgotany
Postąpiła bardzo nie rozsądnie,ale może była w szoku czy coś w tym rodzaju.Fakt,że zarówno ona jaki dziecko ledwie przeżyli i to cud,że nic poważnego obojgu nic nie dolega,ale proszę nie używać wobec niej takich epitetów.

Gość gość
napewno byloby Ci trudno jesli sie okaze ze to nie Twoje dziecko ale na poczatek sprobuj z nia wyjasnic wszystko, dlaczego klamala itp? nie zostawiaj jej, naprawde nie licza sie geny, jesli kochasz ja i dziecko daj mu szanse na normalna rodzine. Zostawisz ja ale nie wiesz jak ona to przezyje, jak sobie poradzi (fakt - mozesz powiedziec "nie moja sprawa") owszem, nie Twoja ale moze warto nawet jesli choc moze to byc Twoje dziecko dac Wam szanse :) przemysl to

Gość gość
Kurwa, przecież ta durna rura ma 19 lat a nie 13, jak ktoś słusznie zauważył, więc to, że nie dbała o ciążę jest dowodem na jej głupotę i totalny brak rozsądku!!!! Mam nadzieję, ze jej to dziecko odbiorą - chyba że ty zostaniesz z tym bezmózgim ścierwem i zrobisz z niej coś podobnego do ludzi. Nogi rozłożyć umiała? na to była wystarczająco mądra i dojrzała? Co za sooka bez szkoły, trzeba było poczytać o ciąży, o potrzebach dziecka a nie chlać i gzić się ze znajomymi :O