Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnka szczęśliwa

Poznałam ideał faceta w wieku 28 lat i chcę was pocieszyć...

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście że związek udawany to nie jst związek, to oszustwo. marnowanie czasu który już nie powróci, ale póki nie spróbujesz to sie nie dowiesz, a sa w życiu takie sytuacje które pokazuję czy partner bądź partnerka na prawdę Cię kocha i zrobi dla Ciebie wszystko, czy jest zupełnie inaczej. U mnie w związku wydarzyło się coś co pozwoliło mi ocenić czy chłopak z którym jestem chce być ze mną do końca czy tylko na moment.

Gość gość
Zachowania drugiej osoby nigdy nie możesz być pewna, to że dziś ktoś cię kocha, nie znaczy że jutro będzie tak samo. Tego nie da się przewidzieć.

Gość gość
Na początku związku byłam faktycznie cała w skowronkach, nie mogłam jeść bo żyłam miłością i nawet schudłam ;p A teraz po 3 latach związku jest normalnie, czuje ogólne szczęście że mam kogoś komu ufam i kogo kocham z wzajemnością, ale rzecz jasna nie ma już kwiatków przy każdym spotkaniu, bo widzimy się codziennie gdyż ze sobą mieszkamy ;p nie ma częstego wychodzenia do kina, na kolacje, zamiast tego wolimy razem posiedzieć na kanapie, oglądając seriale i zajadając sie paluszkami ;p skowronki i ogólne szczęscie i zapomnienie zamienia się na coś innego co również jest piękne :)

Gość Palikotka w Papilotach
ja poznalam ideal Matki jak mialem 8 lat 🖐️

Gość gość
Owszem masz rację, ale nigdy nie wiadomo co nam życie przyniesie, równie dobrze jutro na twojej drodze może stanąć facet dla którego stracisz głowę po jednym spojrzeniu. Dlatego z tym zachwytem lepiej się wstrzymać i mieć pewną rezerwę.

Gość gość
zamiast tego wolimy razem posiedzieć na kanapie, oglądając seriale i zajadając sie paluszkami ;p skowronki i ogólne szczęscie i zapomnienie zamienia się na coś innego co również jest piękne usmiech.gif siedzenie w domu jest c*****e

Gość gość
gość dziś No niestety na pierścionek czekam i się doczekać nie mogę choć my też od dawna wiemy, że to jest to usmiech.gif Niestety w tej jednej kwestii brak mu jaj bo uważam, że 4 lata chodzenia ze sobą to już za długo. vvv Co za obludna zaklamana baba. "Brak mu jaj" bo sie nie oswiadczyl? I czego jeszcze prymitywie nie napiszesz zeby zmusic do oswiadczyn?

Gość Sztab Karpowa
dupniety_na_umysle dziś Ideałem jest nie dlatego że jest taki tylko, że się szybko puścił (oświadczył znaczy). usmiech.gif vvv dooooo bre

Gość gość
oświadczyny to jeszcze nie ślub, ile kobiet zostało zostawionych przed ślubem, nie wiem z czego się cieszysz i jak na 28 lat to jesteś strasznie infantylna. On cię może w każdej chwili kopnąc w doopę, zaręczyny teraz nic nie znaczą. Ba nawet ślub niczego nie gwarantuje, rozwodów coraz więcej.

Mój mężczyzna w tym roku będzie mieć 28 lat :) i także nie wiedziałam, że ideały istnieją dopóki jego nie poznałam :)