Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
zmotywowanastudentka

ODCHUDZANIE od 02.01.2015

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
HEJ!!! Mam 艣wietne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To 艣wietne uzupe艂nienie trening贸w gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie mo偶emy nigdzie wyj艣膰. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Przyk艂ady: http://allegro.pl/rower-spinningowy-lemond-revmaster-galeria-w-aukcj-i5360355310.html http://allegro.pl/rower-spinningowy-tomahawk-e-series-gratis-i5363064387.html U偶ywane ale w 艣wietnym stanie - ka偶dy co艣 wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, lub Vortec. Zainteresowanych prosz臋 o kontakt. 506145709. Pomagam z dostaw膮 w mazowieckim!! Dalej kurier. Pozdrawiam Andrzej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Farfadea
Samotna ! Gratulacje ! Si贸demeczka ! Teraz ju偶 p贸jdzie z g贸rki ! :) Ale dumna jestem ! Ma艂ejestpiekne- te偶 si臋 doczekasz ! Spokojnie wytrwa艂o艣膰 i jeszcze raz wytrwa艂o艣膰 :) Ja ca艂y dzie艅 poza domem i tak codziennie :) Efekt贸w nie widz臋 ale c贸偶 ;D nie odrazu zbudowano rzym :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna 30
Farfadea ta 7 to jesdt juz od pocz膮tku maja co tydzie艅 tak do czwartku a przez weekend dobija艂am do 8 niestety. Dietka og贸lnie stosowana tak po swojemu ale podjadanie s艂odkiego nadal sie utrzymuje!!!膯wiczy艂am skalpel w poniedzia艂ek tylko a wczoraj 膰wiczenia na si艂owni tylko 25 min.Codziennie spacery no i w pracy 8 h sie ruszam w lewo i w prawo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna 30
Teraz juz wolniej leca mi kilogramy w d贸艂.Za mn膮 w ko艅cu 18 kg.ale jest ok. my艣le 偶e ten maj by艂 najgorszy ale ujeszcze tydzie艅 tak偶e 1 kg mo偶e sie uda. Cel wyznaczony by艂 74 ale nie dam rady juz.Kora ja k tam u Ciebie? Pewnie rowerkowo.Ps.pozazdroszcz臋 Ci m臋偶a i pozdrawiam;***

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kora1987
samotna, kto nie da rady, Ty?!!! no przestan!!!cel byl, juz niedaleko do niego!nie poddawaj sie!!!wiem, ze dasz rade! slodkoscia mowimy nie! bardzo Cie podziwiam, ze tyle dalas rade:) ja dalej staram sie jezdzic na rowerze, cwiczyc nei cwicze, cos mi sie nie chce:/ nie poddajemy sie dziewczyny!wazne zeby nie tyc a powolne spadanie z wagi jest najlepsze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna 30
Waga 78

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
witam :) chcia艂abym do艂aczy膰 do was . zacze艂am diet臋 od dzisiaj moja waga to 95kg a chcia艂abym zejsc do 75kg pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna 30
Witaj Aga te偶 tak startowa艂am,teraz mam 78.Walcz razem z nami!Do dzie艂a!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kora1987
Samotna brawo!:) witaj aga i do boju:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojtek 9638
Witam, zaczyna艂em swoj膮 przygod臋 z podej艣ciem do zrzucenia wagi ju偶 par臋 lat temu. Mia艂em swoj膮 pierwsz膮 diet臋. Przez kilka dni by艂o nawet nie藕le. Nie mia艂em jaki艣 wi臋kszych problem贸w. Jednak po tygodniu poczu艂em ogromnie burczenie w brzuchu. Dawki by艂y dla mnie za ma艂e. M贸zg i 偶o艂膮dek wo艂a艂y o wi臋ksze porcje. Dietetyk sprawdzi艂 jeszcze raz diet臋. Wszystko by艂o w porz膮dku. Zacz膮艂em przeszukiwa膰 internet w celu znalezienia sposobu nadmiernego apetytu. Natrafi艂em na tabletki African Mango. Jest to naturalny preparat z wyci膮giem z afryka艅skiego mango. Zaryzykowa艂em, zam贸wi艂em. Pierwsze u偶ycie......rewelacja. Czuje si臋 艣wietnie, bo 偶o艂膮dek nie wo艂a o jedzenie. By艂em prze szcz臋艣liwy. Dotrwa艂em do celu. Wype艂ni艂em wszystkie za艂o偶enia dietetyka. Z 98 kg zszed艂em do 81 kg i czuj臋 si臋 rewelacyjnie. Nie wstydz臋 si臋 swojego cia艂a. Cz臋sto go pokazuje. Teraz najwi臋ksz膮 motywacj膮 jest trzymanie wagi. Z zanadrzu mam zawsze te tabletki do kt贸rych podaje link poni偶ej: http://nplink.net/jpMcDble Polecam serdecznie Wojtek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pinatness
Hej Dziewczyny! :) widz臋 艣wietn膮 motywacj臋 u Was! Tak trzyma膰! Pami臋tajcie, 偶e waga leci w d贸艂 zawsze szybko na pocz膮tku (lubi i艣膰 w tym woda), potem nast臋puje adaptacja organizmu do odchudzania :( Jestem trenerem personalnym, w艂贸cz臋 si臋 po forach. W razie pyta艅 - pytajcie :) osi膮d臋 tu d艂u偶ej na chwilk臋, mo偶e komu艣 dobr膮 rad膮 pos艂u偶臋. Po co...? Bo to kocham! :) Jeszcze raz trzymam kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
witaj samotna 30 :) to gratuluj臋 nie 偶le ju偶 schud艂a艣 a w jakim czasie? dzisiaj jestem drugi dzie艅 na dietce , daje rad臋 trzymam si臋 dok艂adnie rozpiski cho膰 nie powiem wieczorem umiera艂am z g艂odu . pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
do pinatness ja w艂asnie tak mam , ju偶 kiedy艣 trzyma艂am diet臋 schud艂am 14 kg , ale w pierwszym tygodniu waga spad艂a co艣 3 kg nast臋pnie sta艂am 3 tygodnie w wadze i nie ruszy艂o nic , takie przestoje mia艂am co jaki艣 czas to by艂 koszmar ,tym bardziej ze moja siostra chud艂a bardzo szybko to by艂o bardzo do艂uj膮ce ,ale da艂am rad臋 schud艂am tyle ile planowa艂am . mam nadzieje ze i tym razem si臋 uda . mam podejrzenia ze z powodu steryd贸w, kt贸re ci膮gle niestety musz臋 bra膰 tak ci臋偶ko idzie to moje odchudzanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pinatness
Do go艣膰aga Witaj Moja Droga! Dzi臋kuj臋, 偶e mog臋 komu艣 pom贸c :) bardzo istotne jest to, co jad艂a艣 przez te 3 tygodnie. Jeste艣 w stanie rozpisa膰 jak wygl膮da艂a Twoja dieta i jak wygl膮da艂 ewentualnie Tw贸j trening/ 膰wiczenia, je艣li takowe robi艂a艣 w贸wczas? Pami臋taj, 偶e Nasz organizm jest inteligentny i bardzo 艂atwo si臋 przyzwyczaja do nowych warunk贸w, nie ma ju偶 takiego "kopa" i spowalnia sobie tempo metabolizmu, wi臋c przestajemy tak szybko lub w og贸le chudn膮膰 :( Sterydy maj膮 tu du偶y wp艂yw, ale nie maj膮 ca艂ego wp艂ywu :)

Udost臋pnij ten post

W razie czego zmieniam sw贸j nick z "Pinatness" na "Pinatness Trenerka". Niech wi臋cej Dziewczyn wie, 偶e mo偶na mnie pyta膰, a ja postaram si臋 zawsze odpowiada膰. Czasem jedna ma艂a rzecz, a potrafi zmieni膰 tak wiele :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Do pinatness 1dzie艅. 艣niad.czarna kawa gorzka obiad 2jajka na twardo .szpinak kolacja du偶y kawa艂ek gotowanego mi臋sa 2dzie艅. 艣niad.czarna kawa ,suchar obiad.du偶y kawa艂ek gotowanego mi臋sa ,sa艂ata kolacja.kawa艂ek szynki,kefir 3dzie艅. 艣niad.czarna kawa ,suchar obiad.seler gotowany,pomidor ,owoc kolacja.2jajka na twardo,kawa艂ek szynki,sa艂ata 4dzie艅. 艣niad.czarna kawa obiad.2jajka na twardo,fili偶anka tartej marchewki,kawa艂ek 偶贸艂tego sera kolacja.Sa艂ata,owoc,kefir 5dzie艅 艣niad.fili偶anka tartej marchewki pokropiona sokiem z cytryny obiad.du偶y kawa艂ek gotowanej ryby,pomidor kolacja.nie jemy 6dzie艅 艣niad.czarna kawa ,suchar obiad.du偶y kawa艂ek kury,sa艂ata kolacja.2jajka na twardo,fili偶anka tartej marchewki 7dzie艅 sniad.gorzka herbata obiad.kawa艂ek gotowanego mi臋sa,owoc kolacja.na co mamy ochot臋 ale nie w przesadnych ilo艣ciach i nast臋pny tydzie艅 od pocz膮tku czyli 1dzie艅 itd... sterydy 20mg encortonu , euthyrox 150mg je藕dzi艂am na rowerku stacjonalnym po 60minut w poniedzia艂ek,艣roda,pi膮tek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Pi艂am wod臋 gazowan膮 tak ok 1,5litra dziennie czasem mniej moja siostra na tej samej diecie w 3 miesi膮ce schud艂a 40kg

Udost臋pnij ten post

go艣膰aga podaj mi prosz臋 jeszcze kilka informacji dla mnie. 1. Ile masz lat Ty oraz Twoja siostra? 2. Kiedy stosowa艂a艣 t臋 diet臋 (chodzi mi o dok艂adne daty) Ty oraz Twoja siostra? 3. Czy nadal stosujesz t臋 diet臋 Ty oraz Twoja siostra? 4. Je艣li ju偶 nie stosujecie obie tej diety jak wygl膮da teraz waga Twoja i siostry? Stoi w miejscu? Posz艂a w g贸r臋? Posz艂a w d贸艂? 5. Jak wygl膮daj膮 TERAZ Twoje posi艂ki? 6. Czy masz etapy "rzucania si臋 na jedzenie"? Jak cz臋sto? Pami臋taj - nie spos贸b schudn膮膰, spos贸b UTRZYMA膯 t臋 wag臋 jedz膮c pe艂nowarto艣ciowe posi艂ki, nie g艂odz膮c si臋 i 偶yj膮c normalnie, bez ci膮g艂ego my艣lenia o odchudzaniu. Chyba na tym polega sens 偶ycia, 偶y膰 szczup艂o, ale ze zdrowym 艂ebkiem :) ale mo偶e si臋 nie znam ;) Czekam Moja Droga na odpowiedz i b臋d臋 mie膰 kilka zalece艅, kt贸rymi postaram Ci si臋 pom贸c :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Ja mam 40lat ,siostra 43lata ja schud艂am do 75kg na tej diecie to by艂o jakie艣 5lat temu tak poma艂u przybiera艂am na wadze a偶 dosz艂am do wagi 95kg siostra teraz warzy 86kg ja bardzo lubi臋 s艂odycze mam takie napady 偶e musz臋 co艣 zje艣膰 s艂odkiego,natomiast siostra dla niej s艂odycze mog膮 nie istnie膰 wog贸le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Obie po odchudzaniu zacze艂y艣my normalnie je艣膰 ja najgorzej mam wieczorem tak 22wtedy bym jad艂a , natomiast siostra zale偶y jak idzie do pracy jak na rano to nic nie je dopiero po powrocie jak popo艂udniu to zjada obiad tylko bo wieczorami ju偶 nie chce je艣膰 .za to pali papierosy ja nie pal臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Obie po odchudzaniu zacze艂y艣my normalnie je艣膰 ja najgorzej mam wieczorem tak 22wtedy bym jad艂a , natomiast siostra zale偶y jak idzie do pracy jak na rano to nic nie je dopiero po powrocie jak popo艂udniu to zjada obiad tylko bo wieczorami ju偶 nie chce je艣膰 .za to pali papierosy ja nie pal臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Bardzo prosz臋 o wskaz贸wki co robie 藕le ? Napewno to wieczorne zajadanie :| dzi臋kuj臋:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna 30
Go艣膰 Aga moim zdaniem jesz stanowczo za ma艂o,powinno sie zjadac 5 posi艂k贸w a Ty na sniadanie masz tylko kawe a p贸藕niej obiad dopiero..no nie wiem raczej to niezdrowe..ale jak uwazasz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
HEJ!!! Mam 艣wietne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To 艣wietne uzupe艂nienie trening贸w gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie mo偶emy nigdzie wyj艣膰. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Przyk艂ady: http://allegro.pl/rower-spinningowy-lemond-re vmaster-galeria-w-aukcj-i5360355310.html http://allegro.pl/rower-spinningowy-tomahawk- e-series-gratis-i5363064387.html U偶ywane ale w 艣wietnym stanie - ka偶dy co艣 wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, lub Vortec. Zainteresowanych prosz臋 o kontakt. 506145709. Pomagam z dostaw膮 w mazowieckim!! Dalej kurier. Pozdrawiam Andrzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Farfadea
Samotna kto jak kto ale Ty si臋 nie poddajesz ! Nie pozwalamy Ci i kropka ! Za艂o偶ony cel trzeba osi膮gna膰 :) Ja chyba musze przejsc na same warzywa bo mam wrazenie 偶e tyje :( niewa偶e si臋 bo jak zobacz臋 62kg to b臋d臋 plaka膰 p贸艂 dnia:) teraz w domu siedz臋 bo angina dopad艂a wiec ruch odpada i wszystko do **

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Samotna 30 wesz艂am na internet zerkn膮膰 co to za skalpel 膰wiczysz ? No wielki szacun nie jest to takie 艂atwe .Ja tylko na rowerku stacjonalnym je偶dz臋 ,bo troch臋 si臋 boj臋 w艂膮czy膰 jakie艣 dodatkowe 膰wiczenia , gdy偶 jestem dopiero 1,5miesi膮ca po operacji mia艂am usuwany jajnik i czyszczenie mi臋艣niak贸w z macicy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Aha :-) poczyta艂am troch臋 wpis贸w wstecz i dowiedzia艂am si臋 ,偶e warzycie si臋 w poniedzia艂ki:-) ch臋tnie do艂膮cze si臋 do was . W poniedzia艂ek zacze艂am dietk臋 to w nast臋pny b臋dzie ju偶 tydzie艅 ,ciekawa jestem czy co艣 ub臋dzie:-) 膰wiczenia w poniedzia艂ek rowerek 40min tylko:-( bo nie mia艂am si艂y :'( moglabym do艂o偶y膰 spacer :-/

Udost臋pnij ten post

go艣膰aga chcia艂abym z Tob膮 porozmawia膰, bo tu nie chodzi o wieczorne jedzenie. Czy masz mo偶liwo艣膰 kontaktu na priv? Masz mo偶e facebooka? Je艣li znajdziesz mnie pod "Pinatness Trenerka" po pierwsze poznasz mnie :) i zobaczysz, 偶e naprawd臋 jestem tym, za kogo si臋 podaj臋 :) a na fb b臋dziemy mog艂y d艂u偶ej porozmawia膰. Bez obaw, nie chc臋 za te porady 偶adnych pieni臋dzy. Tak, jak pisa艂am powy偶ej - tu na forum chc臋 pom贸c :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aga
Do pinatness trenerka niestety nie mam facebooka

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋