Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zmotywowanastudentka

ODCHUDZANIE od 02.01.2015

Polecane posty

Gość gość
HEJ!!! Mam świetne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To świetne uzupełnienie treningów gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie możemy nigdzie wyjść. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Przykłady: http://allegro.pl/rower-spinningowy-lemond-revmaster-galeria-w-aukcj-i5360355310.html http://allegro.pl/rower-spinningowy-tomahawk-e-series-gratis-i5363064387.html Używane ale w świetnym stanie - każdy coś wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, lub Vortec. Zainteresowanych proszę o kontakt. 506145709. Pomagam z dostawą w mazowieckim!! Dalej kurier. Pozdrawiam Andrzej

Gość Farfadea
Samotna ! Gratulacje ! Siódemeczka ! Teraz już pójdzie z górki ! :) Ale dumna jestem ! Małejestpiekne- też się doczekasz ! Spokojnie wytrwałość i jeszcze raz wytrwałość :) Ja cały dzień poza domem i tak codziennie :) Efektów nie widzę ale cóż ;D nie odrazu zbudowano rzym :D

Gość samotna 30
Farfadea ta 7 to jesdt juz od początku maja co tydzień tak do czwartku a przez weekend dobijałam do 8 niestety. Dietka ogólnie stosowana tak po swojemu ale podjadanie słodkiego nadal sie utrzymuje!!!Ćwiczyłam skalpel w poniedziałek tylko a wczoraj ćwiczenia na siłowni tylko 25 min.Codziennie spacery no i w pracy 8 h sie ruszam w lewo i w prawo :)

Gość samotna 30
Teraz juz wolniej leca mi kilogramy w dół.Za mną w końcu 18 kg.ale jest ok. myśle że ten maj był najgorszy ale ujeszcze tydzień także 1 kg może sie uda. Cel wyznaczony był 74 ale nie dam rady juz.Kora ja k tam u Ciebie? Pewnie rowerkowo.Ps.pozazdroszczę Ci męża i pozdrawiam;***

Gość kora1987
samotna, kto nie da rady, Ty?!!! no przestan!!!cel byl, juz niedaleko do niego!nie poddawaj sie!!!wiem, ze dasz rade! slodkoscia mowimy nie! bardzo Cie podziwiam, ze tyle dalas rade:) ja dalej staram sie jezdzic na rowerze, cwiczyc nei cwicze, cos mi sie nie chce:/ nie poddajemy sie dziewczyny!wazne zeby nie tyc a powolne spadanie z wagi jest najlepsze:)

Gość samotna 30
Waga 78

Gość gośćaga
witam :) chciałabym dołaczyć do was . zaczełam dietę od dzisiaj moja waga to 95kg a chciałabym zejsc do 75kg pozdrawiam

Gość samotna 30
Witaj Aga też tak startowałam,teraz mam 78.Walcz razem z nami!Do dzieła!!

Gość kora1987
Samotna brawo!:) witaj aga i do boju:)

Gość Wojtek 9638
Witam, zaczynałem swoją przygodę z podejściem do zrzucenia wagi już parę lat temu. Miałem swoją pierwszą dietę. Przez kilka dni było nawet nieźle. Nie miałem jakiś większych problemów. Jednak po tygodniu poczułem ogromnie burczenie w brzuchu. Dawki były dla mnie za małe. Mózg i żołądek wołały o większe porcje. Dietetyk sprawdził jeszcze raz dietę. Wszystko było w porządku. Zacząłem przeszukiwać internet w celu znalezienia sposobu nadmiernego apetytu. Natrafiłem na tabletki African Mango. Jest to naturalny preparat z wyciągiem z afrykańskiego mango. Zaryzykowałem, zamówiłem. Pierwsze użycie......rewelacja. Czuje się świetnie, bo żołądek nie woła o jedzenie. Byłem prze szczęśliwy. Dotrwałem do celu. Wypełniłem wszystkie założenia dietetyka. Z 98 kg zszedłem do 81 kg i czuję się rewelacyjnie. Nie wstydzę się swojego ciała. Często go pokazuje. Teraz największą motywacją jest trzymanie wagi. Z zanadrzu mam zawsze te tabletki do których podaje link poniżej: http://nplink.net/jpMcDble Polecam serdecznie Wojtek

Gość Pinatness
Hej Dziewczyny! :) widzę świetną motywację u Was! Tak trzymać! Pamiętajcie, że waga leci w dół zawsze szybko na początku (lubi iść w tym woda), potem następuje adaptacja organizmu do odchudzania :( Jestem trenerem personalnym, włóczę się po forach. W razie pytań - pytajcie :) osiądę tu dłużej na chwilkę, może komuś dobrą radą posłużę. Po co...? Bo to kocham! :) Jeszcze raz trzymam kciuki :)

Gość gośćaga
witaj samotna 30 :) to gratuluję nie żle już schudłaś a w jakim czasie? dzisiaj jestem drugi dzień na dietce , daje radę trzymam się dokładnie rozpiski choć nie powiem wieczorem umierałam z głodu . pozdrawiam

Gość gośćaga
do pinatness ja własnie tak mam , już kiedyś trzymałam dietę schudłam 14 kg , ale w pierwszym tygodniu waga spadła coś 3 kg następnie stałam 3 tygodnie w wadze i nie ruszyło nic , takie przestoje miałam co jakiś czas to był koszmar ,tym bardziej ze moja siostra chudła bardzo szybko to było bardzo dołujące ,ale dałam radę schudłam tyle ile planowałam . mam nadzieje ze i tym razem się uda . mam podejrzenia ze z powodu sterydów, które ciągle niestety muszę brać tak ciężko idzie to moje odchudzanie.

Gość Pinatness
Do gośćaga Witaj Moja Droga! Dziękuję, że mogę komuś pomóc :) bardzo istotne jest to, co jadłaś przez te 3 tygodnie. Jesteś w stanie rozpisać jak wyglądała Twoja dieta i jak wyglądał ewentualnie Twój trening/ ćwiczenia, jeśli takowe robiłaś wówczas? Pamiętaj, że Nasz organizm jest inteligentny i bardzo łatwo się przyzwyczaja do nowych warunków, nie ma już takiego "kopa" i spowalnia sobie tempo metabolizmu, więc przestajemy tak szybko lub w ogóle chudnąć :( Sterydy mają tu duży wpływ, ale nie mają całego wpływu :)

W razie czego zmieniam swój nick z "Pinatness" na "Pinatness Trenerka". Niech więcej Dziewczyn wie, że można mnie pytać, a ja postaram się zawsze odpowiadać. Czasem jedna mała rzecz, a potrafi zmienić tak wiele :)

Gość gośćaga
Do pinatness 1dzień. śniad.czarna kawa gorzka obiad 2jajka na twardo .szpinak kolacja duży kawałek gotowanego mięsa 2dzień. śniad.czarna kawa ,suchar obiad.duży kawałek gotowanego mięsa ,sałata kolacja.kawałek szynki,kefir 3dzień. śniad.czarna kawa ,suchar obiad.seler gotowany,pomidor ,owoc kolacja.2jajka na twardo,kawałek szynki,sałata 4dzień. śniad.czarna kawa obiad.2jajka na twardo,filiżanka tartej marchewki,kawałek żółtego sera kolacja.Sałata,owoc,kefir 5dzień śniad.filiżanka tartej marchewki pokropiona sokiem z cytryny obiad.duży kawałek gotowanej ryby,pomidor kolacja.nie jemy 6dzień śniad.czarna kawa ,suchar obiad.duży kawałek kury,sałata kolacja.2jajka na twardo,filiżanka tartej marchewki 7dzień sniad.gorzka herbata obiad.kawałek gotowanego mięsa,owoc kolacja.na co mamy ochotę ale nie w przesadnych ilościach i następny tydzień od początku czyli 1dzień itd... sterydy 20mg encortonu , euthyrox 150mg jeździłam na rowerku stacjonalnym po 60minut w poniedziałek,środa,piątek

Gość gośćaga
Piłam wodę gazowaną tak ok 1,5litra dziennie czasem mniej moja siostra na tej samej diecie w 3 miesiące schudła 40kg

gośćaga podaj mi proszę jeszcze kilka informacji dla mnie. 1. Ile masz lat Ty oraz Twoja siostra? 2. Kiedy stosowałaś tę dietę (chodzi mi o dokładne daty) Ty oraz Twoja siostra? 3. Czy nadal stosujesz tę dietę Ty oraz Twoja siostra? 4. Jeśli już nie stosujecie obie tej diety jak wygląda teraz waga Twoja i siostry? Stoi w miejscu? Poszła w górę? Poszła w dół? 5. Jak wyglądają TERAZ Twoje posiłki? 6. Czy masz etapy "rzucania się na jedzenie"? Jak często? Pamiętaj - nie sposób schudnąć, sposób UTRZYMAĆ tę wagę jedząc pełnowartościowe posiłki, nie głodząc się i żyjąc normalnie, bez ciągłego myślenia o odchudzaniu. Chyba na tym polega sens życia, żyć szczupło, ale ze zdrowym łebkiem :) ale może się nie znam ;) Czekam Moja Droga na odpowiedz i będę mieć kilka zaleceń, którymi postaram Ci się pomóc :)

Gość gośćaga
Ja mam 40lat ,siostra 43lata ja schudłam do 75kg na tej diecie to było jakieś 5lat temu tak pomału przybierałam na wadze aż doszłam do wagi 95kg siostra teraz warzy 86kg ja bardzo lubię słodycze mam takie napady że muszę coś zjeść słodkiego,natomiast siostra dla niej słodycze mogą nie istnieć wogóle

Gość gośćaga
Obie po odchudzaniu zaczełyśmy normalnie jeść ja najgorzej mam wieczorem tak 22wtedy bym jadła , natomiast siostra zależy jak idzie do pracy jak na rano to nic nie je dopiero po powrocie jak popołudniu to zjada obiad tylko bo wieczorami już nie chce jeść .za to pali papierosy ja nie palę

Gość gośćaga
Obie po odchudzaniu zaczełyśmy normalnie jeść ja najgorzej mam wieczorem tak 22wtedy bym jadła , natomiast siostra zależy jak idzie do pracy jak na rano to nic nie je dopiero po powrocie jak popołudniu to zjada obiad tylko bo wieczorami już nie chce jeść .za to pali papierosy ja nie palę

Gość gośćaga
Bardzo proszę o wskazówki co robie źle ? Napewno to wieczorne zajadanie :| dziękuję:-)

Gość samotna 30
Gość Aga moim zdaniem jesz stanowczo za mało,powinno sie zjadac 5 posiłków a Ty na sniadanie masz tylko kawe a później obiad dopiero..no nie wiem raczej to niezdrowe..ale jak uwazasz..

Gość gość
HEJ!!! Mam świetne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To świetne uzupełnienie treningów gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie możemy nigdzie wyjść. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. Przykłady: http://allegro.pl/rower-spinningowy-lemond-re vmaster-galeria-w-aukcj-i5360355310.html http://allegro.pl/rower-spinningowy-tomahawk- e-series-gratis-i5363064387.html Używane ale w świetnym stanie - każdy coś wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, lub Vortec. Zainteresowanych proszę o kontakt. 506145709. Pomagam z dostawą w mazowieckim!! Dalej kurier. Pozdrawiam Andrzej

Gość Farfadea
Samotna kto jak kto ale Ty się nie poddajesz ! Nie pozwalamy Ci i kropka ! Założony cel trzeba osiągnać :) Ja chyba musze przejsc na same warzywa bo mam wrazenie że tyje :( nieważe się bo jak zobaczę 62kg to będę plakać pół dnia:) teraz w domu siedzę bo angina dopadła wiec ruch odpada i wszystko do **

Gość gośćaga
Samotna 30 weszłam na internet zerknąć co to za skalpel ćwiczysz ? No wielki szacun nie jest to takie łatwe .Ja tylko na rowerku stacjonalnym jeżdzę ,bo trochę się boję włączyć jakieś dodatkowe ćwiczenia , gdyż jestem dopiero 1,5miesiąca po operacji miałam usuwany jajnik i czyszczenie mięśniaków z macicy .

Gość gośćaga
Aha :-) poczytałam trochę wpisów wstecz i dowiedziałam się ,że warzycie się w poniedziałki:-) chętnie dołącze się do was . W poniedziałek zaczełam dietkę to w następny będzie już tydzień ,ciekawa jestem czy coś ubędzie:-) ćwiczenia w poniedziałek rowerek 40min tylko:-( bo nie miałam siły :'( moglabym dołożyć spacer :-/

gośćaga chciałabym z Tobą porozmawiać, bo tu nie chodzi o wieczorne jedzenie. Czy masz możliwość kontaktu na priv? Masz może facebooka? Jeśli znajdziesz mnie pod "Pinatness Trenerka" po pierwsze poznasz mnie :) i zobaczysz, że naprawdę jestem tym, za kogo się podaję :) a na fb będziemy mogły dłużej porozmawiać. Bez obaw, nie chcę za te porady żadnych pieniędzy. Tak, jak pisałam powyżej - tu na forum chcę pomóc :)

Gość gośćaga
Do pinatness trenerka niestety nie mam facebooka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować