Go艣膰 samotna 30 Napisano Czerwiec 22, 2015 Hej.no i by艂o ju偶 75 ale w weekend podjadanko przed okresem i 76.Brakuje mi Chodakowskiej ale brak si艂 i czasu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰dorka Napisano Czerwiec 22, 2015 no witam jak wpad艂am w tryb codziennego je偶dzenia na rowerze od 7 czerwca to teraz jak nie ma pogody ( 3 dni nie jezdze) to 偶le si臋 z tym czuj臋 !!! jako艣 wpad艂am w ten tryb 偶e 1 - 2 godzinki i od razu lepsze samopoczucie. teraz troche popadalo ma艂y zakatarzony i 3 dni bez rowera. no ale w zamian tego zacze艂膮m domowe cwiczenia. ciekawe czy na koniec lata b臋dzie mniej na wadze ?? :) powodzenia dla wszystkich wytrwa艂ych :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰膰膰ccccccc Napisano Czerwiec 22, 2015 Schud艂am 30 kg i jak pomy艣l臋, 偶e ju偶 10 kg z tego mi przyby艂o to szlag mnie trafia ;/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰dorka Napisano Czerwiec 22, 2015 jupi!!! w艂a艣nie wr贸ci艂am z wycieczki rowerowej 1 h hardkor :) ale satysfakcja jest !!! go艣膰膰膰cccccc co robi艂a艣, 偶e schud艂a艣 30 kg i w jakim czasie, i co sie dzieje ze pojawia si臋 efekt jojo??????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
malejestpiekne 0 Napisano Czerwiec 22, 2015 No w艂a艣nie - cieszymy si臋 ze zgubionych ale co zrobi膰 by z powrotem nie przybywa艂o :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰ccccccccc Napisano Czerwiec 22, 2015 Zaczelam mniej jesc, w zasadzie to nie jadlam po 15, ale niedawno zaczelam objadac sie slodyczami i wszystkim co wpadnie do r膮k Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pinatness Trenerka 0 Napisano Czerwiec 22, 2015 Dziewczynki moje! To偶 to zajechany metabolizm wysi艂kiem aerobowym, drastyczn膮 diet膮 i z艂ym wyj艣ciem z diety (kt贸re trwa prawie tyle, co sama dieta). Rzucanie si臋 na s艂odycze spowodowane totalnym odci臋ciem si臋 od s艂odyczy i przyjemno艣ci. Mo偶na utrzyma膰 potem wag臋 jedz膮c NORMALNIE, jedz膮c te偶 s艂odycze. Wszystko si臋 da, ale je艣li by艂oby to takie 艂atwe to nie powsta艂yby kierunki medyczne pod tytu艂em"dietetyka". Na studiach tych lub ukierunkowanych na posiadanie tytu艂u trenera (jak ja) uczymy si臋 5 lat. Je艣li by艂oby tak 艂atwo zdoby膰 wiedz臋 medyczn膮 to i na inne choroby nie potrzebny by艂by Nam lekarz, a jedynie dr.Google. Zastan贸wcie si臋 czy warto siedzie膰 w internecie i szuka膰 w google "dieta". Mo偶ecie niestety zajecha膰 organizm, ty膰 i chudn膮膰 na przemian, s艂abn膮膰, popada膰 w depresj臋, bulimi臋, kompulsywne objadanie tylko przez brak wiedzy, b膮d藕 "wiedz臋" z internetu :) W razie w膮tpliwo艣ci i podj臋cia dyskusji - zapraszam na m贸j profil na fb "Pinatness Trenerka" :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰aga Napisano Czerwiec 23, 2015 witam wczoraj si臋 zwa偶y艂am i nic ,w og贸le mi nie uby艂o jak by艂o 93,5 kg tak dalej jest . I JAK TU SI臉 NIE ZA艁AMYWA膯 !!!!!! kolejny tydzie艅 b臋d臋 trzyma艂a diet臋 mam nadziej臋 ,偶e w ko艅cu co艣 zaczn臋 chudn膮膰 pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oriona 951 Napisano Czerwiec 23, 2015 Witam serdecznie. Stosowa艂am kuracj臋 African Mango i jestem naprawd臋 zadowolona. Ten produkt naprawd臋 dzia艂a. By艂am sceptycznie nastawiona do tego typu preparat贸w. Nie wierzy艂am a jednak 5kg w d贸艂. Naprawd臋. Polecam je偶eli kto艣 pragnie wi臋cej informacji zapraszam do kontaktu. Tutaj macie namiary na ten produkt: http://nplink.net/btkjP7vM Pozdrawiam i zapraszam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pinatness Trenerka 0 Napisano Czerwiec 23, 2015 do go艣膰aga Je偶eli trzyma艂a艣 diet臋 redukcyjn膮 i nic nie zesz艂o to b臋d臋 monotematyczna i nadal twierdz臋, 偶e masz zwolniony metabolizm. A patrz膮c na metody, jakie stosowa艂a艣 to mog臋 by膰 prawie pewna :( niestety b臋d膮c w takim stanie nie schudniesz, bo nie da si臋 schudn膮膰 jak organizm jest w trybie awaryjnym i broni si臋 przed jak膮kolwiek redukcj膮. Wszystko da si臋 naprawi膰, ale to wcale nie jest 艂atwe - szczeg贸lnie dla psychiki. Ale moim zdaniem jest warte, bo nie sztuk膮 jest je艣膰 900kcal i chudn膮膰, ale sztuk膮 jest je艣膰 1800kcal i lecie膰 z wagi :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Farfadea Napisano Czerwiec 23, 2015 Witam kochane :) Od kiedy zacze艂am wsp贸艂pracowa膰 z nasz膮 Trenerk膮 moje 偶ycie a przede wszystkim moje my艣lenie wskoczy艂y na nowy tor :) Nie b贸jcie si臋 je艣膰 ! Ja przechodzi艂am przez listki sa艂aty i diety kapu艣ciane "motywacja na 100%" ko艅czy艂a si臋 kilogramem dwoma w d贸艂 po czym by艂a " nagroda" i waga wraca艂a na miejsce :) mo偶e dlatego 偶e nawet nie spad艂a tylko organizm by艂 odwodniony i 偶o艂膮dek pusty :) Obecnie nie wiem ile wa偶e i powiem szczerze : nic mnie to chwilowo nie interesuje , teraz interesuje mnie naprawienie swojego metabolizmu 偶eby do ko艅ca 偶ycia je艣膰 normalnie (ja nie m贸wie o fast foodach i s艂odyczach w nieograniczonej ilo艣膰 tylko o zbilansowanej diecie ,w kt贸rej ewentualny grzeszek nie powoduje wyrzut贸w sumienia p艂aczu i nie wp臋dza w depresje) . O swoim celu absolutnie nie zapomnia艂am tylko staram si臋 do niego podej艣膰 racjonalnie z dystansem - wiem ,偶e go osi膮gn臋 a przy tym zachowam zdrowi臋 i rado艣膰 z jedzenia ,bo nie wiem jak Wy ale ja kocham je艣膰 :) A co ciekawsze - od kiedy zacze艂am je艣膰 normalnie wcale nie przyty艂am 150 kilo jak to my艣la艂am 偶e b臋dzie po tygodniu :) czuje si臋 du偶o lepiej i mam wra偶enie 偶e og贸lnie wygl膮dam lepiej cera jest 艂adniejsza w艂osy chyba te偶 i do tego chyba mniej wylatuje bo przez ostatnie dwa lata (stosowania super diet) straci艂am po艂owe tego co mia艂am wcze艣niej na g艂owie :) Pozdrawiam :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰aga Napisano Czerwiec 24, 2015 do trenerki co ja mam teraz biedna zrobi膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pinatness Trenerka 0 Napisano Czerwiec 24, 2015 do go艣膰aga Najlepiej zg艂o艣 si臋 do Osoby zajmuj膮cej si臋 i znaj膮cej na naprawianiu metabolizmu. Jakikolwiek trener czy dietetyk, kt贸ry s艂ysz膮c to stwierdzenie rozpisze Ci diet臋 redukcyjn膮 i zaplanuje dla Ciebie jakiekolwiek sesje aerobowe - kopnij go w zad ;) dojedzie to jeszcze bardziej Tw贸j metabolizm. Nieskromnie zapraszam te偶 do mnie na profil na fb "Pinatness Trenerka", tym r贸wnie偶 zajmuj臋 si臋 ja :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 25, 2015 Zapraszam tutaj: tabletkiusa.zyskajwiele.pl Nowoczesne tabletki na odchudzanie. Przetestuj za darmo! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰aga Napisano Czerwiec 28, 2015 Witam :-) nie wytrzyma艂am ju藕 do poniedzia艂ku i si臋 zwa偶y艂am dzisiaj no i w ko艅cu co艣 drgn臋艂o mam 93kg Hura Hura :-) :-D trzymam dalej dietk臋 a wy jak tam dziewczyny trzymacie si臋 dzielnie ? do trenerki :-) znalaz艂am tak膮 diet臋 metaboliczn膮 jest tam sporo jedzenia i przedewszystkim trzeba jes膰 o sta艂ych porach ,chyba wezm臋 j膮 od poniedzia艂ku pozdrawiam wszystkich:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰aga Napisano Czerwiec 28, 2015 Witam :-) nie wytrzyma艂am ju藕 do poniedzia艂ku i si臋 zwa偶y艂am dzisiaj no i w ko艅cu co艣 drgn臋艂o mam 93kg Hura Hura :-) :-D trzymam dalej dietk臋 a wy jak tam dziewczyny trzymacie si臋 dzielnie ? do trenerki :-) znalaz艂am tak膮 diet臋 metaboliczn膮 jest tam sporo jedzenia i przedewszystkim trzeba jes膰 o sta艂ych porach ,chyba wezm臋 j膮 od poniedzia艂ku pozdrawiam wszystkich:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
malejestpiekne 0 Napisano Czerwiec 28, 2015 Hej:> Samotna jak tam?? Kora?? Farfadea?? Fiemona>? Monika? Gdzie jeste艣cie?? Jak Wam idzie?? U mnie coraz lepiej - przyzwyczajam si臋 coraz bardziej do stylu zdrowo je艣膰 du偶o rusza膰 :> Kg w d贸艂 - nie lec膮 szybko, ale spadaj膮, a ja nie chodz臋 g艂odna. i chyba o to chodzi, wytrwa艂o艣膰 cierpliwo艣膰 i powoli si臋 zjedzie- w ko艅cu nie przyby艂o tych kg w miesi膮c to i w miesi膮c nie spadn膮. Pozdrawiam i mi艂ej niedzieli :> Jest 7 z przodu :> Jest motywacja :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ewunia 34 Napisano Czerwiec 28, 2015 Hej dziewczyny. Ostatnio mia艂am problemy z odchudzaniem, po konsultacji z dietetykiem z Warszawy(60zl za wizyte) poleci艂 mi preparat do zamowienia. Moze nie jest jakims cudem ale pomogl zbic 3kg w miesiac http://nplink.net/pYB43USM. Czasami gorzki smak ale ogolnie zjadliwe ;p Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anka 25 Napisano Czerwiec 28, 2015 http://africanmango.pl/zalety-african-mango.html?utm_source=(unknown)&utm_medium=affiliate&utm_campaign=9mEhCBtT O Tym piszesz Ewka?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kora1987 30 Napisano Czerwiec 28, 2015 hej dziewczyny;) Mi sie skonczyl czas diety i cwiczen, bo zaszlam w ciaaze!!!!:) strasznie sie ciesze!!!! kazdej z Was zycze, zebyscie nauczyly sie zdrowo jesc i zdrowo zyc, bo przeciez nie chodzi o chude cialo, a wrak czlowieka i zero radosci z zycia:)Kazda z Was bardzo podAiwiam, ze robicie cos dla siebie i trwacie w tym:) nie poddawajcie sie, bo walczycie o siebie:) ja w Was mocno wierze:) super, ze sa spadki,to motywuje:) ja to ze wszystkiego procz spacerow zrezygnowalam,bo nie chce zaszkodzic dzidzi... ale za 9miesiecy, bede musiala sie wziac za siebie:) trzymam mocnoo za Was kciuki, Wy tez za mnie trzymajcie:) czasem do Was zagladne, wiec dbajcie o siebie:);* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 AgNiechaaa24 Napisano Czerwiec 29, 2015 Hej dziewczyny, mog臋 si臋 przy艂膮czy膰 :) ?? Du偶o wa偶臋, 藕le wygl膮dam i wreszcie postanowi艂am 偶eby co艣 z tym zrobi膰, my艣l臋 偶e lepiej p贸藕no ni偶 wcale, tylko brak mi motywacji, dlatego pomy艣la艂am o forum. Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 29, 2015 HEJ!!! Mam 艣wietne rowerki do spinningu / indoor cycling'u. To 艣wietne uzupe艂nienie trening贸w gdy za oknem deszcz, lub gdy poprostu nie mo偶emy nigdzie wyj艣膰. Dobra muzyka w uszach i jazda!!!. U偶ywane ale w 艣wietnym stanie - ka偶dy co艣 wybierze. Od 1tys. do 4 tys. Firmy takie jak: Tomahawk, Schwinn, Lemond Revmaster Life Fitness, Reebok, Kettler lub Vortec. Zainteresowanych prosz臋 o kontakt. 506145709. Pomagam z dostaw膮 w mazowieckim!! Dalej kurier. Troch臋 ruchu i po brzuchu!usmiech.gif Dieta to nie wszystko! Pozdrawiam Andrzej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Farfadea 0 Napisano Czerwiec 30, 2015 Kora ! Gratulacje ! To super wiadomo艣膰 :) Teraz zdrowe jedzonko dla dzidziusia spacerki korzystaj z pierwszych dw贸ch trymestr贸w bo w trzecim jest ci臋偶ko :) Poza tym kochane u mnie brak spadk贸w a wr臋cz przeciwnie :) ale nie poddaje si臋 a nast臋pnym tygodniu musz臋 badania krwi hormonow i tarczycy zrobi膰 i zobaczymy co si臋 dzieje :) Aga powodzenia ! Nie ma co zaje偶dza膰 swojego organizmu potem to si臋 m艣ci :) a my musimy by膰 zdrowe pi臋kne szczup艂e :) pozdrawiam mi艂ego dnia ! :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
malejestpiekne 0 Napisano Czerwiec 30, 2015 Kora:> Super Gratulacje:> U mnie super:) Waga w d贸艂 czuj臋 si臋 艣wietnie:) Pozdrawiam i powodzenia:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kora1987 Napisano Lipiec 1, 2015 Dzieki dziewczyny:) bardzo si臋 ciesze!:) a Wy walczcie dzielnie o siebie i swoje zdrowie:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ElizkaJ 0 Napisano Lipiec 1, 2015 witam jestem tu nowa, czy wszytscy sie od 2 stycznia na tym forum odchudzaj膮? bo ja od dzi艣, wa偶e oko艂o 73-75 plus minus, nwm , dzi艣 sie nie wa偶ylam bo jestem w trakcie okresu no i nie chce sie denerwowa膰, boj臋 sie, 偶e si臋 poddam a tego bym nie chciala, mam cos oko艂o 155cm wzrostu wiec nadwaga jest ze 20 kg Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
malejestpiekne 0 Napisano Lipiec 1, 2015 Hej. Ja od 16 kwietnia :> Mia艂am prawie 30 nadwagi- teraz chcia艂abym jeszcze z 15 zjecha膰 - mo偶e 20 :> Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Kamilka089 Napisano Lipiec 1, 2015 Cze艣膰 dziewczyny tez zacze艂am od dzi艣 odchudzanie mam nadziej臋 偶e dam rad臋.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 2, 2015 Witam. Przedstawiam produkt, kt贸ry naprawd臋 pozwoli na pozbycie si臋 zb臋dnych kilogram贸w. Mi si臋 nareszcie uda艂o po 2 ci臋偶kich latach waliki ze zb臋dnymi kg kt贸re zosta艂y mi po ci膮偶y, po wielu nie udanych dietach i beznadziejnych 艣rodkach odchudzaj膮cych w ko艅cu trafi艂am na t膮 stron臋 i w miesi膮c pozby艂am si臋 7kg a po dw贸ch nast臋pnych 5 i co najwa偶niejsze po odstawieniu nie przyty艂am. Naprawd臋 polecam gor膮co kt贸rzy chc膮 zmieni膰 swoje 偶ycie na lepsze, mi si臋 uda艂o mo偶e ty b臋dziesz nast臋pna. zgarnijacaiberry.pl/5267 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 El偶bieta K Napisano Lipiec 6, 2015 Hej dziewczyny, Miesi膮c temu postanowi艂am sobie schudn膮膰 przed wyjazdem na wakacje. Du偶e czyta艂am i poszukiwa艂a informacje na temat treningu i odchudzania. W ko艅cu zastanowi艂a si臋 na elektrycznej stymulacji mi臋艣ni z technologia amplitrain oraz opracowanej przez dietetyka diecie. Mam 35 lat i wa偶y艂a 68 kg , wzrost 174. Po miesi膮cu trening贸w i diety - schud艂am 5 kg! Ale g艂ownie 偶e straci艂a 10 centymetr贸w w pasie, 8- w udach na g贸rze i 4 w udach na dole. Przecie偶 to jest rewelacja! Gor膮co polecam metoda z stosowaniem trening贸w amplitrain w bodylab fitness! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach