Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza2311

Dwie Kreseczki :)

Polecane posty

Gość martyna889
no ja mysle ze ta teraz to bedzie ostatnia moja ciaza :) 3 dzieci napewno mi wystarczy hehe :) dlatego ta ciaza chce sie nacieszyc :) A tak z ciekawosci przed ciaza palilyscie czy cos ? .)

Gość martyna889
wogole nie ma moich postow :(

Gość kiara86
Ja tez bym chciała trójkę dzieci :) no ja nie paliłam,ale na samym poczatku tzn. kilka dni od zapłodnienia napiłam sie dosłownie 4 łyczki winka,bo nawet do głowy mi nie przyszlo , że zajde w ciąze :)po kilku miesiacach bezowocnych starań. A Ty paliłas ? moja ciotka paliła od początku do końca i dziecko zdrowe, teraz ma 3 lata ,a najśmieszniejsze jest to, ze ma wysoko postawiona pozycje zawodową i tak głupio sie zachowywała, twierdziła ze nigdy jej tak nie smakowały:)

Gość martyna889
ja ogolnie pale, ale w zadnej ciazy, jak i tej nie pale :) najwazniejsze zfrowie dziecka :) i mam nadzieje, ze tym razem do tego paskudztwa po ciazy nie wroce :P a co d oalkoholu to ja wypije, ale okazjonalnie :)

Gość martyna889
oczywiscie nie badac w ciazy :P to tak dla sprostowania, by ktos czegos sobie nie dopowiedzial :) Iwonka wchodzi zaraz do gabinetu :P ciekawe jak jej wizyta minie :P nie moge sie doczekac jej relacji :P

Gość kiara86
Ja w pracy do 17 ,bo musze pare spraw dokończyć i też okropnie się niecierpliwie co do relacji Iwonki :)

Gość gość
Hej kobietki to ja Eliza Iwona juz z usg wrocilas? ?;)) czekamy na relacje; )

Gość martyna889
jeszcze chyba nie wrocila, bo sie nie pochwalila :P a my tu czekamy z niecierpliwoscia :)

Gość gość
No ja w pracy cały czas myślę jak tam maluszekIwonki; )

Gość martyna889
wiec chyba jeszcze troche poczekamy :P pewnie Iwonka tak sie cieszy ze swoim mezem, ze zapomniala o nas :P hehe

Gość kiara86
hehe niezle :) miejmy nadzieje,ze tak jest i bedzie w skowronkach

Gość gość
Iwonko czekamy na informacje; ))!!!

hej dziewczyny, nie zapomniałam o Was. Jestem już po wizycie, wszystko dobrze. Widziałam na monitorze taką maleńką kuleczkę i w środku takie maciupcie serduszko. Tak fajnie pulsowało. To był chyba najpiękniejszy widok w moim życiu. Z tych emocji to aż nie słuchałam wszystkiego co mówiła Pani doktor. Termin wyznaczyła na 1 września.

Gość wariatka_nie
Gratuluję mamusiom !! I prosze o porade...Staramy się z mężem o dzidziusia. Okres miałam dostac 09/01 ale pojawiło się plamienie od wczoraj mało, brązowe, podbrzusze lekko mnie boli. Czy to moze ciąza i powinnam zrobic test, nie wiem czy nie za szybko. nie chce zrobic z siebie wariatki, wiec prosze o rade:)

Gość kiara86
Iwonka- gratulacj*****ardzo się cieszę :) jutro moja kolej na wizytę obym tak jak Ty była usatysfakcjonowana :) który tydzień wyliczył Ci gin? wariatka- ja tak się nakrecałam przez kilka miesiecy i zawsze klapa była, tez w pewnym cyklu mialam plamienie a pozniej niestety okres,a jak sobie odpuścilam to zaszłam w ciaze, w dniu spodziewanej miesiaczki test mi wyszedl pozytywny,wiec mysle,ze na pewno bylby wiarygodny.

Gość gość
Super Iwonko bardzo się ciesze i widzisz po co tyle stresu każda wizyta taka będzie; )) test kolezanko zrób najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki wtedy jest najbardziej wiarygodny; )) Eliza

Gość anulka82
Iwonko tak się cieszę :)))) że wszystko w porządku. Odrazu się humor człowiekowi poprawia jak czyta tak dobre wieści ;D Teraz czekamy na ciebie Kiara ;) Moja wizyta jeszcze tak daleko :/

wiek ciąży policzyła tak jak mówiłam, od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli 6 tygodni 2 dni. Oczywiście sam dzidziuś jest o 2 tygodnie młodszy.

Eliza, wiem że ten cały stres nie był potrzebny, zresztą też niewskazany w ciąży, ale jak się nie denerwować, jak się tyle przeszło co ja. Na szczęście emocje już opadły. Teraz się już uśmiecham sama do siebie... I Wam życzę tego samego.

Gość gość
Wiem jest to nie do opanowania; ) ale najważniejsze .ze jest wszystko ok i teraz żyj z taką myślą i bądź tego pewna kochana a kiedy teraz następna wizyta? ? Eliza

U mnie zaczęło się w sumie od tego, że przez ponad tydzień spóźnił mi się okres. Jestem w 17 tc i jak do tej pory to tylko bolące piersi, zawroty głowy, brak apetytu (waga poszła w dół o 3 kg) i w 11 tygodniu pojawiły się pierwsze rozstępy w dolnej części brzucha. A od 30 grudnia czuję leciutkie smyranie w brzuszku ;d

Gość kiara86
happy- oj też bym chciała już 17 tydzień :) ja jutro wreszcie się dowiem wszystkiego,ale mam takiego stresa.... Anulka juz niedługo i zleci ja musiałam czekac tydzien na wizytę i jakos zleciało .

Gość martyna889
iwonka ale super gratuluje kochana :*a rozmiar malenstwa w usg odpowiada tygodniowi obliczanemu wedlug ostatniej miesiaczki ? ja zawsze mialam pare dni roznicy :P kiara no to jutro bedziemy czekac na twoje relacje z wizyty :P na ktora masz kochana? Mam nadzieje, ze u nas wszytskich bede same dore wiesci z usg :)

Gość wariatka_nie
Kiera - dziękuję za odp.:) Zapisałam się do gina na środę powiem co i jak, może jakieś badania zleci, zobaczymy. Jutro zrobię test...chyba jak nie spanikuję:) Miło się czyta wpisy zafasolkowanych, oby tak dalej!

Martyna, moja gin mówiła, że w 6 tygodniu dzidziuś ma od 2 do 5 mm (CRL, czyli długość płodu liczona od głowy do miednicy). Mój ma 3 mm, czyli mieści się w normie. Gigant :)

Gość kiara86
Ja mam dopiero wizytę o 20 i ok 30 km do lekarza :( więc kochane ok 20:40 będę pisała co i jak, oby było dobrze...

Gość lili2233
Cześć dziewczyny! :) Iwonka super widzieć serduszko :) bardzo się cieszę :) ja swoją wizytę mam we wtorek dopiero na 19, chyba do tego czasu oszaleję :) Zabieracie swoich mężów na pierwsze usg? :)