Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Maxi_ja

Ze 111 do70... 40lat i 40kg do zrzucenia, ktos jeszcze?

Polecane posty

Mo偶na powiedzie膰, 偶e cz臋艣ciowo osi膮gn臋艂am. w maju/czerwcu pokaza艂o si臋 docelowe 71,4, zacz臋艂am powoli schodzi膰 z dukana. Waga na chwile obecna utrzymuje si臋 na 74kg - wiec tak jak mowia, moze podskoczyc, ale dla mnie to nie jest problem, my艣l臋 偶e do maja 71-72 powinnam osi膮gn膮膰. Problemem moim jest brak ruchu. Nie potrafi臋 si臋 zmotywowa膰, cho膰 w domu mam orbitrek, a w listopadzie kupi艂am p艂yt臋 chodakowskiej i pi艂k臋 do 膰wicze艅. Unikam w臋glowodan贸w, bo mam problem z zatrzymywaniem wody, puchn臋 i w 2 dni potrafie przybra膰 4kg.... ale nie prowadz臋 jakiej艣 totalnej diety, w tygodniu trzymam wi臋cej bia艂ek, a w weekend pozwol臋 sobie zje艣膰 co艣 na co mam po prostu ochot臋 - niewa偶ne co by to by艂o.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chmurka777
Kasimat te偶 pami臋tam jak tu pisa艂a艣 i mi艂o 偶e jeste艣 . Ja tez troche nadrobi艂am i zaczynam ponownie . Ty sie ruszasz to super , a do diety wracaj do wakacji jes jeszcze troche czasu i mo偶na jeszcze powalczy膰 . Ja nie odpuszczam i Tobie te偶 proponuje wystartowa膰 ponownie . Ani_a87 gratuluje Ci wynik贸w , napisz pare s艂贸w jak wychodzisz z diety .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccarmen00000
Witajcie dziewczyny !!! no sto lat tu nie zagladam , wchodze patrze i nie wierze normalnie nowy sezon otwieramy :):):)juppiii tak razem latwiej aqua_marine - witam Ciebie :) 100lat Cie tu nie bylo sisja- gdzie Ty sobie tam dryfujesz ? chmurka777- witaj, masz bardzo spokojne i dobre podejscie a to o to w tym wszytkim chodzi, zeby panowac nad soba!:) a rzucenie apierosow to fantastyczny poczatek nowego rouku:) pieniazki za papierosy wydasz na kosmetyki :) Maxi_ja- badz dzielna, wszytko sie pouklada, nie pociesze Cie ze samo ale jestes na tyle silna ze poradzisz sobie i z probemami i z cala reszta. Ale na basen chociaz ze 2 razy postaraj sie. kuharka - witaj :)ale jedz 5 posilkow nie jedz 3 bo to jest ciezkie do wytzrymania i dla metabolizmu srednie. Ciagle podwyzszasz kortyzol i po kazdym odstawieniu diety bedzie organizm magazynowal. Nie musza byc te 2 pozostale duze posilki ale zjedz cos co 3h kasimat- witaj :)nic straconego w tym roku wszytko Ci sie uda tylko nas tu nie zostawiaj :)czym wiecej tu napiszesz tym wiecej rad i wsparcia dostaniesz. jak uciekniesz ponownie ostaniesz sama ato nie jest fajne, my Cie wolimy tu aktywna tak czy siak ale z nami :) ani_a87- to ja Cie do tego ruchu zmotwyje :):):P ile masz wzrostu? a plyta chodakowskiej to super start. Ja trenuje duzo a i tak mam po niej zakwsy :) co do lapania wody mam dokladnie to samo i poraze Ci jedna rzecz. Pilnuj ich ale nie zabieraj w kazdym posilku po trochu. Jak utrzymasz dluzszy czas ich dostarczanie po malutku to pozniej organizm az tak wody lapac nie bedzie jak pozabierasz a pozniej jest impreze, swieta itp po weglach zaczynasz puchnac i lapac 4kg i to mnie nei dziwi bo ja mam identylko DZIEWCZYNY PROSZE SIE ZDEKLAROWAC CO KAZDA Z WAS ZAMIERZA ROBIC DIETOWO I SPORTOWO. DEKLARACJI NALEZY DOTRZYMAC NA POCZATEK DO KONCA LUTEGO. bARDZO RPSZE O MOBLILIZACJE PS: podejmujemy pakt, na meczacego goscia prsze nie odpisywac. Zadna niech nie odpisuje na bezuzyteczne komentarze. Buzia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasimat
Dziewczyny!!! Bardzo dzi臋kuje za ciep艂e przyj臋cie, "marnotrawnej c贸ry" :) Jestem gotowa zawrze膰 pakt i trwa膰 tu z Wami. :) Dzisiaj nie b臋d臋 si臋 za wiele rozpisywa膰 bo, przy zmianie pogody i ci艣nienia 艂eb mi p臋ka i nie mog臋 skupi膰 my艣li. Trzymajcie si臋 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chmurka777
Witajcie , do deklaracji sportowo dietowej ch臋tnie przyst膮pie . Jakie propozycje macie . Ja do tej pory ze sportem by艂a na bakier , ale na pocz膮tek moge obieca膰 0,5 h aktywno艣ci fizycznej dziennie , pewnie b臋dzie to rowerek i spacer dodatkowy . Jak uda mi sie systematycznie te p贸艂 godziny dziennie to my艣le w marcu zwi臋kszy膰 do godziny . Co do diety to wracam na w艂a艣ciwe tory , koniec lenistwa . Do maja trzeba wr贸ci膰 do dobrej formy . Piszcie dziewczyny jakie macie propozycje .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sisjanielgowana
jestem,jestem;) ale fajnie,偶e zn贸w si臋 spotykamy;przynajmniej nasz troll te偶 si臋 ucieszy:P W poniedzia艂ek si臋 odezw臋,teraz tylko z telefonu wam macham;) I jasne,偶e si臋 przy艂膮czam:) sisja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasimat
To co dziewczyny, kiedy startujemy? Ja walcz臋, s膮 lepsze i gorsze dni ale do przodu. 膯wicz臋 jak tylko mam czas. Je偶d偶臋 na si艂ownie i chodz臋 na kijki. Pe艂na motywacja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxi_ja
Ania gratulacje:) Ja musze wr贸ci膰 na basen jako艣 - powiedzmy 2 razy w tyg. na pocz膮tek i po powrocie z ferii w po艂owie lutego zadzia艂ac intensywniej z rowerkiem - mam nadzieje, 偶e juz b臋de ogarni臋ta bardziej ni偶 teraz.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 Dziewczynki :) Troll trolem, jednak nie oszukujmy si臋 okrutnie, bo moim zdaniem ma sporo racji. Co prawda nie jestem za wynoszeniem diety/od偶ywiania do takiej wielkiej rangi, bo po prostu tr膮ci mi to sekciarstwem wiec bez skrajno艣ci w skrajno艣膰. Carmen - mam 1.73 wzrostu. id臋 na t膮 umow臋, bo chc臋 wyrze藕bi膰 cia艂o i zobaczy膰 w ko艅cu jakie艣 j臋drne, napi臋te mi臋艣nie i cia艂o. Jutro start. Zrobi臋 rano zdj臋cia do por贸wnania przed/po. Od jutra nie pal臋 - a robie to od 14 lat, zostawiam awaryjnego e-papierosa. Dzi艣 napompowa艂am z powrotem pi艂k臋 do 膰wicze艅 do p艂yty z Ew膮 Ch. Juto odpalam dvd, "metamorfoza" Chodakowskiej. W planach 6x w tyg. 殴le m贸wi膰 w planach, wiec o艣wiadczam ze 5-6x w tyg zrobi臋 ca艂膮 seri臋 w tej p艂ycie. Je艣li si臋 znudzi, kupi臋 "Skalpel". Dzia艂a膰 dziewczyny, ju偶 rok si臋 znamy, a wszystkie s膮 tu nie dlatego 偶e t臋skni膮 za sob膮 ;) Zaciskamy po艣ladki i piszcie cz臋艣ciej, b臋dzie Wam 艂atwiej. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojej,troll nam si臋 odtajni艂 :P Je艣li tylko rze艅bisz cia艂o, to my艣l臋, 偶e nienajlepsze to dla ciebie miejsce. Tu chudn膮, albo i nie, pasztety :P

Udost臋pnij ten post

Trollem nie jestem, na szcz臋艣cie mam t膮 odwag臋 podpisa膰 si臋 pod swoimi s艂owami. A te, jak nazywasz "pasztety" s膮 fajnymi babkami, kt贸re walcz膮 ze sob膮, a to niestety nie jest 艂atwe.

Udost臋pnij ten post

Dorze 偶e jest nas coraz wi臋cej , b臋dzie ra偶niej i 艂atwiej . Piszcie dziewczyny , od czwartku wyci膮gam rower i do dzie艂a . Jakie teraz diety stosujecie , ja diete rozdzieln膮 i ograniczenie kalorii do 1500.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxi_ja
Pierwszy ma艂y sukces dzi艣 - wreszcie znalaz艂am czas, 偶eby wyj艣c na basen i saun臋:) Mam nadziej臋, 偶e uda si臋 powt贸rzyc w pi膮tek:) Jutro tez powinien by膰 sukces, bo b臋de mia艂a wymienian膮 kuchenk臋, wi臋c 偶adnych p膮czk贸w ani chrust贸w nie pope艂ni臋, a do miasta nie pojade po, bo b臋de siedzie膰 w domu i pilnowac specjalisty... chyba, 偶e si臋 szbciej uwinie ni偶 przypuszczam;) Kto jutro si臋 trzyma diety, a kto grzeszy?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ani_a87
A b臋d臋 grzeszy膰 ;) za te perfidne zakwasy :P przerzuci艂am si臋 na Skalpel, strasznie mi si臋 spodoba艂 ten zestaw, co naprawd臋 mnie dziwi, bo u mnie z aktywno艣ci膮 fizyczn膮 by艂o ci臋偶ko, a tu Ewka jednak da艂a mi rady, chce mi si臋! Oj dziopy, piszcie wi臋cej... rok temu strona za stron膮 szala艂y....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasimat
Ja si臋 zg艂aszam,ze ju偶 walcz臋 to mo偶e zaczn臋 waga 98 kg 膯wiczenia w tygodniu to 3 razy si艂ownia i 2 razy kijki. Jestem na Gacy P膮czki mnie nie interesuj膮 no chyba,偶e w moim ogrodzie bo ju偶 wiosn臋 wida膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 dzia艂am:) P膮czki to placuszki dro偶d偶owe gryczane z konfitur膮 domow膮.ZAMIAST 艣niadania:) Za klasycznymi nie przepadam, moje s膮 przepyszne, faceci mi ci膮gle podjadaj膮 przeplataj膮c wielkimi p膮kami z cukierni. Ruch to przej艣cie co najmniej 4km dziennie. Na razie jako艣 idzie,艣rednia tygodniowa taka jest. Ciesz臋 si臋,偶esi臋 odzywacie i mobilizujecie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co艣 mnie wylogowa艂o, to ja kuharka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccarmen00000
DZIEWCZYNY ! - od dzis kazdego dnia kazda minimum 1 wpis! nie ma zmeczona zajeta ! ze szczoteczka do mycia zebow jak obowiazek kazdego dnia minimum 1 wpis! Maxi_ja- super, ze wrocilas na basen trzymam kciuki zebys wszytko poukladala. go艣膰kasimat- blagam cie tylko nie na gacy..... i jak jestes na gacy i zrobisz 3razy w tygodniu silownie (jesli to trening silowy a nie klasyk rowerek 60min) + 2h kijko to bedziesz miala takie zwolneinie metabolizmu ze finalnie jojo murowane bo organizm mega zwolni. jestes legalnie czy na gape? kuharka- witaj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasimat
Carmen legalnie na Gacy chodz臋 do nich. Wyt艂umacz mi prosz臋 dlaczego jak 膰wicz臋 to 藕le?To jak mam to robi膰 aby nie zwalnia膰 metabolizmu? Witaj Kuharko,mo偶e jak my si臋 odwa偶y艂y艣my to si臋 wreszcie co艣 ruszy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chmurka777
Wolno wdra偶am diete i 膰wiczenia . Pocz膮tki niestety s膮 trudne , ale do ko艅ca tygodnia my艣le 偶e wszystko sobie pouk艂adam . Dzi艣 spacer zaliczony i 20 min rowerku i malutki p膮czek .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sisjanielgowana
Hej ja te偶 wdra偶am,albo lepiej pr贸buj臋 wdra偶a膰, bo 艣rednio mi idzie. Dzisiaj t艂usty czwartek, ale p膮czk贸w nie lubi臋, za to czeko, zawsze :-o Mam te偶 nadziej臋, 偶e do ko艅ca tygodnia ogarn臋 si臋 wystarczaj膮co, 偶eby wystartowa膰.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 co艣 nowego wdra偶am - przez tydzie艅 wa偶臋 jedzenie i licz臋 kalorie, limit na pocz膮tek - 2000 kcal. W nast臋pny pi膮tek zobacz臋 co na to waga. I bardziej przy艂o偶臋 si臋 do ruchu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccarmen00000
go艣膰kasimat - na tej diecie u gacy nie da sie go ie zwolnic od tego zacznijmy. Doskonale znam rozpiski i cale menu i system funkcjonowania tej diety. Prawda jest taka ze czas diety + wyprowadzenie to ten sam czas co dieta zbilansowana. Niesz niesamowicie poznij隆ej zapotrzebowania dziennego zcasem nawet 8000kcal (tlusczowka karczek + pomidor albo losos i brokuly to nie jest pelnowartosciowe jedzenie ) finlanie jak obcinasz organizmowi 50% zapotrzebowania + dodajesz sport to organizm zeby przezyc bo nie wie ze jestes na diecie, twoj organizm mysli ze nie masz jedzenia w okolicy wiec wlacza system oszczednosciowy. Nie ma ludzi na ktorych dieta Gacy nie dziala ale zapewniam Cie ze jakbys jadla same jogurty o wartosci 800-1000kcal na dzien schudniesz to samo. Dwa dieta Gacy na dzien dobry powoduje utrate super ilosci kg tyle ze one w 50% wynikaja z odowdnienia(mimo ze pijesz wode ) i uszcuplenia glikogenu w miesniach. Zawsze mowia Ciz e po wyprowadzeniu moze Ci dojsc 3kg. ... Bo to sa wlasnie ta woda i ten glikogen. Duzo ludzi ma tez problemy po Gacy i to dosc spore. Kazda z nas chce szybko schudnac dlateo na Gace jest taki bum. Podsumowujac jesli zejdziesz wiecej niz 20% ponizej zapotzrebowania dziennego metabolizm zwolni na bank pzoniej jakzda impreza i kazde zwyczajne jedzenie konczy sie slawym jojo ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasimat
Carmen my艣l臋,偶e wiem o czym m贸wisz ale naprawd臋 chodz膮 tam 偶ywe przyk艂ady,偶e mo偶na schudn膮膰 i utrzyma膰 wag臋 w ryzach. Oczywi艣cie po diecie nie mo偶na wr贸ci膰 do starych nawyk贸w 偶ywieniowych bo po ka偶dej diecie si臋 przytyje, nie ma bola. Cz艂owiek oty艂y zawsze ju偶 b臋dzie taki i tylko walka pozwala na utrzymanie wagi. Ale bardzo Ci dzi臋kuj臋 za trosk臋, mi艂o mi,偶e chcesz mi pom贸c :) Dzisiaj by艂am na badaniach, zobaczymy jakie b臋d臋 mia艂a wyniki. Przez to na razie nie 膰wiczy艂am, ale mo偶e popo艂udniu si臋 przejd臋 z kijkami. Co tam u Was? Czekacie na ostatki? i po nich ruszycie z kopyta ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccarmen00000
go艣膰kasimat- ja ikogo do niczego nie namawiam. Dieta to wybor chcesz Gace robisz Gace ale jedz wszytkie suplementy i cwicz tylko tyle ile Ci mowia nic wiecej absolutnie .. Osobiscie znam dwie osoby po Gacy i jakie problemy maja dzis. Ja nie zniechecam, jak juz mowila kazdy niech robi na czym sie dobzre czuje.

Udost臋pnij ten post

Carmen, a ty nadal jeste艣 na tej diecie od trenera? Jak waga, ostatnio pami臋tam 76 i co艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccarmen00000
kuharka- juz dawno nie jestem na diecie od trenera :) teraz sie sama trenuje i prowadze. i aktualnie nie jestem na redukowaniu tylko na budowaniu miesni :) pzoniej kolejna redukcja ale tak czy siak jem dietetycznie i trzymam sie ladnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chmurka777
Nareszcie zaczyna sie co艣 dzia膰 i tak powinno by膰 . Ja dzi艣 grzecznie z diet膮 tylko nie by艂o 膰wicze艅 bo ca艂y dzie艅 co艣 sie dzia艂o . Jak ogarne dom to mo偶e rowerek uruchomie dobre i ze 20 minut . Ca艂y wekend bede miec zabiegany ale tu skrobne pare s艂贸w . U mnie teraz sporo sie dzieje w pracy i bardzo mnie to absorbuje . Dziewczyny udanego wekendu .

Udost臋pnij ten post

Hop Hop jaka tu cisza :( Ja si臋 melduj臋. W 艣rod臋 mam wazenie i pomiary. Zobaczymy ile schud艂am. Przesta艂am si臋 wa偶y膰 codziennie aby si臋 nie stresowa膰. A tak to wyhamowa艂am z 膰wiczeniami tak jak mi zasugerowa艂a Carmen. 膯wicz臋 tylko to co mam w rozpisce. Od jutra ma艂y remoncik w domu i malowanie, tak偶e b臋dzie si臋 dzia艂o. :) Mam nadzieje,偶e teraz trafi臋 z kolorem w sypialni. U mnie dzisiaj by艂o wiosennie, to mnie jeszcze bardziej mobilizuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chmurka777
U mnie dzi艣 wiosna , s艂onko ciep艂o i a偶 chce si臋 偶y膰 . Wykorzysta艂am pogode na porz膮dki na dworze . Jeszcze jutro mog艂o by tak by膰 . Cwiczenia dzi艣 odposzczam , tak sie namacha艂am 偶e mam do艣膰 . Dieta ok. . Ciekawa jestem jak Twoja waga Kasimat .

Udost臋pnij ten post