Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał_romantyczny

Oświadczyny pytanie do kobietek

Polecane posty

Gość gość
Ja nie mam czego zazdrościć, bo mi się wszyscy po kolei oświadczali, i poza jednym który potrzebował więcej czasu, było to dość szybko. A nie oświadczył mi się akurat tylko ten jeden, który jest miłością mojego życia. Tak czasem w życiu bywa.

Gość gość
I co zdecydowałeś?

Gość gość
Ja po swoim doświadczeniu z tym przyjacielem uważam, że jest tak: kiedy spotkamy kogoś dla nas wyjątkowego, tego jedynego, wiemy że to to dość szybko (ja w tym przypadku wiedziałam od pierwszeg spotkania). Ale mimo że ten ktoś jest dla nas taką miłością, to nie wiemy, czy ją odwzajemnia. Czyli sensowny jest złoty środek. To znaczy jeśli są jakieś szybkie deklaracje czy oświadczyny drugiej osoby to jeśli czujemy, że to jest to, to możemy je przyjąć, ale nie śpieszyć się ze ślubem, żeby się upewnić, że któraś z dwóch osób nie pomyliła uczucia z silnym zauroczeniem czy pożądaniem. Nie wiem tylko nadal, czy wtedy, gdy ta osoba wciąż przy nas trwa w czymś typu znajomość-przyjaźń, bo z jakiegoś powodu to robi, a nie posuwamy się nadal naprzód, to coś więcej dać takiemu mężczyźnie do zrozumienia, że jest dla nas ważny? Jak mu to dać do zrozumienia, to znaczy ile powiedzieć na ten temat? Czy otwarcie wyznać uczucia, czy co innego powiedzieć tak, żeby był to dla niego czytelny sygnał naszego zainteresowania nim, ale żeby go nie wystraszył?

Gość gość
Jak tam nasz amant? Już się oświadczył? :-D ;-)

Gość gość
Ktoś ma jakiś pomysł, jak powinien wyglądać taki sygnał, o który pytam w poście z 22.23?

jesli jestes taki pewien,ze to ta , na cale zycie, to po co masz sie spieszyc, skoro macie cale zycie/?

Gość gość
Ha, ha, rozśmieszyłaś mnie tym, że gdy się jest kogoś pewnym, to ma się całe życie! :-D Różnie bywa z tym całym życiem, ale ubawiło mnie to.

Gość baba co Wam prawdę powie
otóż tak - 1. facet przez kilka lat się nie oświadcza= kryzysowa narzeczona, czeka na lepszą 2. oświadcza się szybko po poznaniu /nie ma chemii/ - jakiś dziwny 3. oświadcza się szybko po poznaniu /jest chemia/ =chce pokazać, że mu zależy pozdrawiam wieczne "dziewczyny" lol

Gość gość
Kochane kobietki, nie mam teraz czasu, więc tylko w skrócie napiszę, że randka była wczoraj i ONA się zgodziła! :D Pozdrawiam Was :*

Gość gość
:)

Gość gość
No chyba Cię pogięło facet/. Panny nie znasz a z takimi tekstami wylatujesz. Albo niezdrowy na umyśle jesteś albo podrywasz laskę na pierścionek. Nie ta epoka.