Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o związku, w którym pozwalam facetowi spać z innymi

Polecane posty

Gość gość
takie zdanka robisz się śmieszna"nie działają na mnie ,powtarzasz się powiedz czemu tak Ci zależy przekonać innych do poligamii

Gość gość
jak dla mnie jesteś projektem bo zwykły człowiek robi swoje i nie pitoli godzinami o swoim pomyśle na swoja ci.pę

Gość gość
jak dla mnie jesteś projektem bo zwykły człowiek robi swoje i nie pitoli godzinami o swoim pomyśle na swoja ci.pę

Gość gość
jak dla mnie jesteś projektem bo zwykły człowiek robi swoje i nie pitoli godzinami o swoim pomyśle na swoja pipę

Gość gość
Dziękuję za mądry wpis :) Właśnie, uczucia to jest coś, co czasem trudno przewidzieć. Trochę o tym zapomniałam, zasłaniając się logiką. Przemyślę to jeszcze, wypiszę na karteczce za i przeciw.

Gość gość
W Afryce itd. poligamia jest po prostu narzucana, w przeciwieństwie do cywilizowanych krajów gdzie człowiek jest bardziej świadomy i posiada od kilkunastu dekad WYBÓR.

Gość gość
karteczkowa kafeteryjna ściemniara

Gość gość
Ale abstrahując od tego, chodzi ogólnie o to, że w jakim kraju się urodzisz, tak masz różne normy kulturowe.

Gość gość
I owszem, u nas masz wybór, ale też popatrz, jak nadal traktuje się "innych". Dalej można zostać odrzuconym w społeczeństwie z różnych powodów.

Gość gość
Ale ok, nie odchodźmy od tematu. Ja na razie będę lecieć.

Gość gość
dla mnie to chore

Gość gość
przekonuj dalej ojców rodzin i matki że powinni walić w rogi swoich ukochanych i wprowadzać Twój doskonały model rozwiązłości sprzedajna małpko,masz na sobie odpowiedzialnośc za rozsiewanie smrodu

Gość gość
już uciekasz małpiatko?tak szybko?

Gość gość
Odmienne zdanie traktujesz jako odrzucenie? Jesteś jakaś przewrażliwiona. Po prostu większość nie wierzy w miłość w takim związku i nie chciałaby w takim układzie tkwić. Poza tym to akurat Twoja i partnera prywatna sprawa, więc nie rozumiem po co Ci "zgoda" innych ludzi.

Gość gość
przecież to projekt cafe żeby mieszać w głowach młodym ludziom i pozbawiać ich wartości które i tak ciężko odszukać w tym zaszczutym kraju