Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o związku, w którym pozwalam facetowi spać z innymi

Polecane posty

Gość gość
ale serio tyle zdań wypisanych żeby w lepszym świetle ukazać ci.psko napalone na jakiegoś k****sa?:-)

Gość gość
a mnie ciekawi, w jakim środowisku ona się obraca, skoro ma takich znajomych

Gość gość
To są ludzie związani trochę ze sceną cyber goth (ale nie na dziecinny sposób, to poważni ludzie po 30stce, ambitni, inteligentni), specyficzni na swój sposób. masz wszystko w 1 poście. A nawet w temacie.. a tak w ogóle, jeśli nie chce ci się nawet czytać, to się nie udzielaj z takimi prymitywnymi tekstami

Gość gość
No to ma sens, ale dalej; to nie odpowiada prawdziwej ludzkiej naturze, tylko jest nabyte praktycznie. Więc jeśli jest ktoś taki jak np. ja i mój facet, nie chcemy mieć dzieci ani nic takiego, a w dodatku ja mam takie, a nie inne poglądy, to..

Gość gość
bez przesady mój wpis jest na poziomie Twojego tematu

Gość gość
ona sobie wymyslila, ze jej facet ma inną psychike i biedaczek bedzie nieszczesliwy, walac sie tylko z nia

Gość gość
skoro jej nie zależy na związku i wie, że będzie jakiś inny facet w przyszłości to co nam do tego z kim będzie uprawiał seks jej obecny facet?

Gość gość
nie bycia monogamistą***

Gość gość
- nigdy nie napisałam, że "wiem", że będę mieć innego faceta i że mi nie zależy na tym związku. Jakby mi nie zależało, nie byłabym z nim.

Gość gość
jak Ty temat odwróciłaś żeby nie było moich wpisów o swędzącej c****e ,że niby taka szlachetna dasz mu inne,a tu chodzi o Ciebie prymitywna gadzino, Ty wierna być nie potrafisz i wymyślasz tu całe strony jak to ładnie ubrać w słowa

Gość gość
Faktycznie, prymitywne wpisy, w dodatku nawet nie pokrywające się z rzeczywistością, są bardziej na poziomie. To, że wątek nie odpowiada Ci poglądowo, nie oznacza, że jest na niskim poziomie. Pozdrawiam!

Gość gość
Och! I teraz będziesz produkować kolejne strony wątku, i próbowała mnie zakrzyczeć, bo wydaje ci się, że to, co sobie wymyśliłaś, jest prawdą? Nie próbuj i nie rozśmieszaj mnie.

Gość gość
bajerujesz na dwóch wątkach kto ma sypiać z innymi on czy ty ,sama już nie wiesz o co Ci chodzi? ja wiem,o Twoją rozpuszczoną ci.pę bo już Ci się znudził robaczek:-) i chcesz urozmaicenia

Gość gość
no i się zaczęło. Nudna jesteś.. Dla zainteresowanych; na uczuciowym mam drugi wątek (choć mniej rozwinięty)

Gość gość
"to nie odpowiada prawdziwej ludzkiej naturze" x Twojej naturze - zapomniałaś dodać. Najpierw piszesz, że każdy człowiek jest inny, a potem próbujesz wmówić, że (rzekomo) "prawdziwa natura" każdego człowieka jest taka jak Twoja? Może jakaś konsekwencja?

Gość gość
To niech korzysta z agencji towarzyskiej. Albo zostancie swingersami. Istnieje tylko spore ryzyko, ze przy okazji "zafundujecie" sobie HIV, chorobe weneryczna czy chociazby wirusowe zapalenie watraby typu C. A swoja droga uwazam, ze facet, ktory kocha swoja partnerke nie mysli o seksie z inna.

Gość gość
"Dla zainteresowanych; na uczuciowym mam drugi wątek (choć mniej rozwinięty)" i po co? tak bardzo boli cię to, że większość ma inne zdanie niż ty i nie możesz się z tym pogodzić? :)

Gość gość
chodzi o to że ona chce mieć otwartą drogę do seksu z innymi i dlatego jemu otwiera.mnie zastanawia po co walkujesz to z ludzmi tutaj,jesteś taka i tyle, jaki Ty masz problem by tyle dyskutować o chętkach swojej ci.py co?

Gość gość
Nie, ja chyba nie mam za bardzo chętki, a nawet jakbym miała, to napisałabym o tym. Kiedyś już w moim własnym związku facet mi na to pozwolił i sama zrezygnowałam potem ale piernicz dalej

Gość gość
masz jakiś dziwny problem który ciagle wałkujesz,jak dla mnie sama nie wiesz o co Ci chodzi

Gość gość
ludzie są różni także ze względu na podział kulturowy. Powiedzmy; ty się urodziłaś tutaj i w naszym kraju małżeństwo jest naturalne, a w jakimś plemieniu w Afryce to poligamia jest normą. Generalnie chodzi o to, że ogólna natura człowieka nie do końca pokrywa się z tym, co jest narzucone, ale to nie wyklucza szczęścia, idąc tą narzuconą drogą + jednak wiadomo, że w naturze różne przypadki bywają

Gość gość
chcesz przekonać ludzi że monogamia jest błędna ,nie uda Ci się pytanie po co ta działalność

Gość gość
Wiem, ja jestem dziwna :D. Dużo osób mi to mówi i to od dawna.

Gość gość
gzij się w swoim barłogu ,normalni ludzie będą się rozwijać i będą sobie oddani ,wyszliśmy z jaskiń by dojść do szczytów nie taplać się ciągle w tym samym g*****e i tego nikt nie narzuca to zalety serca i ducha

Gość gość
Ja tak uważam, bo kieruję się bardziej logiką (a nie emocjami), ale przecież dla wielu ludzi ten model się sprawdza, bo chcą czegoś innego niż ja (np. mieć rodzinę, dzieci). Więc dla nietórych taka wiedza i racjonalizacja mogłaby być wręcz szkodliwa

Gość gość
albo piszesz bo to wszystko bo masz wióry w makówce albo Cię kafe zatrudnia żeby mieszać ludziom we łbach

Gość gość
ok tak uważasz masz prawo ale dlaczego chcesz przekonywać innych ?

Gość gość
Nie wiem, co to ma wspólnego z rozwojem, ja tam wierzę w rozwój osobisty :) a gzić się nie chcę z kim popadnie, nie upieraj się przy swoim, bo robisz się śmieszna.

Ogolnie mowiac mam bardzo wysoką samoswiadomosc siebie, aczkolwiek zawsze zostawiam kawalek pola na plusy i minusy, ktore moga sie pojawic, bo przeciez pelnego obrazu nie mam od razu (dopoki nie doswiadcze czegos). Jedyna stała w zyciu to ciągła zmiana. warto o tym pamietac. To,co cieszy teraz, moze i pozniej smucic, czasem tak sie zdarza. Dopoki nie doswiadczysz, to nie dowiesz sie czy cos Cie moze zranic czy tez nie. I teraz pytanie czy jest sens ryzykowac, kiedy Twoj facet raczej jest szczesliwy z Toba, bo skoro o wszystkim rozmawiacie,to przeciez juz by ?Ci powiedzial o swych innych potrzebach. Kolejna kwestia, bardzo wazne,abys zwrocila na to uwage - to jego gotowosc,aby dokladnie w ten sposob chcial i uszczesliwic Ciebie (nie musisz z tego korzystac, grunt,aby chcial Ci dac to samo,co Ty jemu). Warto na to zwrocic uwage,zanim wprowadzisz w zycie cos, o czym nie wiesz jeszcze jak mocno moze na Twe serce wplynac (bo tego nie mozesz wiedziesz,to trzeba poczuc, przezyc, wtedy wiesz.)

Gość gość
Bo ja jestem po prostu uparta, i jak sobie coś wymyślę, co jest dodatkowo na podstawie jakiś logicznych twierdzeń, to ohoho :) ale raczej niektórzy mieli dziwne poglądy na tą sprawę, nie rozumieli o co mi chodzi, dlatego tłumaczyłam pewne sprawy.