Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kate4

staraczki na 2015!!!cz. II

Polecane posty

Gość Bajkaanna
Anka32 a powiedz jak bardzo Cię bolały te jajniki jak długo?? Ja mam dzisiaj 22 dzień cyklu i od 3 dni bardzo boli mnie jajnik, w sumie to mogłabym powiedzieć ze cały czas... No i serdecznie gratuluję :)))

nie ide na bete bo co ma byc to będzie, po 1 nie na ręke mi bo u mnie zamkneli labolatorium i musze jechac gdzie indziej a po 2 nie mam z kim zostawic dziecka a po 3 lekarz i tak dop0iero gdzies za 2 tygodnie. No termin wychodzi na 1 października

Bajkaanna tak teraz dokładnie nie pamietam ale gdzies 22-23 dc i bolał mnie praktycznie non stop i ciągneło w pachwinach tzn do tej pory ciągnie, a od 3 dni bola mnie biodra ale myślę że to może być po zumbie. Mnie w ogóle cycki nie bolą, tylko mam żyły

A powracając do nadżerki to ja miałam wymrażana w tamtym roku w kwietniu i jak byłam na kontroli parę miesięcy temu to gin powiedziała że nawet śladu po niej nie ma:) a powiedziała że lepiej zająć się nią teraz przed ciążą by nie było problemu z donoszeniem i podczas porodu

Gość marzaMIsie
Anka GRATULACJE!!! może zaczelas dobrą passę na forum :-)

Gość Razu
Anka ale czaaad! Gratuluje!:) tez mam nadzieje, ze to dobra passa dla forumowiczek!:) Ja dzis byłam na badaniu progesteronu, biore witaminki, ale mysle, ze niestety 28.01. przyjdzie @, bo na ciążę to mymało u mnie wskazuje, no i przytulania było raczej za mało w tym miesiącu z powodu absencji Mena ;) nadrobie w lutym, co tam ;)

witam wszystkie .... w zwiazku z tym ze jestem tu nowa zaczne od początku.... mam 23 lata, od po,ł roku staramy się z mężem o dzidziusia jednak cos nam to nie wychodzi....od zawsze mam nieregularne cykle.... lekarz przepisal mi luteine, brlam ją w listopadzie i grudniu, okres wystąpil po 27 dniach. w styczniu miałam czekac na "normalny" okres niewywołany luteiną bo niby miał sie juz uregulować, i jak go dostanę to miałam zgłosic sie do gina... ale.... dzis mija mi 33 dzien cyklu bez wspomagania i cisza.... okresu ni widu ni słychu... test ciążowy robiłam w 30 dc-negatywny...deodam ze mniej wiecej od 12dc non stop pobolewa mnie podbrusze i lewy jajnik... jakby mi ktos szpilki wbijał, a od wczoraj czuje mrowienie w piersiach... nie wiem co to moze oznaczac ... pomóżcie...

Gość gość
Hej.okres ostatni mialam 27.11,dosc regularne co 26-28 dni.23.12-test negatywny,27.12 dwa testy pozytywne.beta hcg 5.01 3160.13.01 usg z widocznym pecherzem ale brak zarodka,za tydzien powtorka czyli wczoraj pecherzyk urosl ale dalej brak zarodka,wg OM wczoraj byl 7 tydz i 5 dni.ginekolog podejrzewa puste jajo lub duzo mlodszà ciàze.mialyscie podobnie.i omazywalo sie ok??

Gość Razu
Mi lekarka powiedziała, że mała nadzerka nic nie szkodzi, tez mam ;)

gość ja juz kiedyś pisałam z tym pustym jajem , że moja kolezanka z pracy tak miała ale okazało się u niej , że ciąża była młodsza, widocznie gdyby nie zaszła to ten ostatni jej cykl byłby o wiele dłuzszy, a dziś ma 3,5 roczną śliczna Weronikę

Gość Nelll89
A u mnie znów lewy jajniczek się odzywa...

nelll to fajnie, zreszta ja wychodze z założenia , że jak coś czujesz to przynajmniej wiadomo, że zyjesz a to juz jest ok

Gość gość
Dzięki Inka za odp,a nie wiesz do ktorego tyg u Twojej kolezanki nie bylo nic widac??i czy muala cykle regularne i dlugie czy krotkie?bo ja mam zawsze regularne i to mnie martwi..

gość musisz czekac i tyle ale po Twoim wpisie wynika, że jeszcze z tydzien i się u Ciebie wyjaśni co tak naprawdę jest, jesteś pod opieka lekarza- pamiętaj o tym, tu za bardzo forumowiczki Ci nie pomogą nie widzimy Twojego usg, ani rosnącej bety, nie wiemy czy sie prawidłowo podwaja itd. mozemy tylko Cie wspierac i trzymać kciuki, takze powodzenia i życzę Ci cierpliwości!!!

Anka a ogólnie jakie samopoczucie na dzis?to widzę, ze zumba działa:)zapisuję się od lutego:)

Kate4 Ty się pytasz jak samopoczucie??? Dziewczyno góry mogłabym przenosić hehehe Wysłałam mężowi mmsa a on zadzwonil i pierwsze co powiedzial to : tzn że juz w lutym nie musimy sie starac? hehehe

Gość czekajaca na cud
witam powodzenia dla was wszystkich ja w tym roku podchodze do in vitro

dziewczyny wg tych wszystkich kalkulatorów jestem w 5 tygodniu, 4t2d itp, itd Do lekarza kiedy? Gdzieś za 2 tygodnie dopiero co? xxxxx GoścInka on przy Tośce to bał się mnie dotknąć ąz go "przekonałam" że może instrument to on i ma ale nie aż tak żeby dziecku krzywdę zrobić :) To był ze mną u lekarza i na własne uszy usłyszał że można no to można :) a jak trafiłam do szpitala z plamieniem to później znów musial od gina usłyszeć że można :)

Gość Kate4
Anka chodziło mi raczej o samopoczucię ciążowe czy masz jakies objawy bo to ogólne to sie domyślam:)

Anka a co do energii to kochana ja też taką miałam jak sie dowiedziałam, że jestem z synkiem w ciąży, normalnie wydawało mi się, że moge wszystko, że nie ma rzeczy niemożliwych, mego energia tryskała z każdej komórki mojego ciała, to nieprawdopodobne, potem miałam tak po porodzie, tego chyba nigdy nie zapomnę -tej energii i siły

kate4 dawaj Anke na dół tabelki niech zacznie dobrą passe dla nas wszystkich, nie się statystyka poprawi