Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Cal ,popros tego wujka aby onCi wetknal wtyczke:-p W miedzyczasie poodkurzalam , teraz ide robicciasto na kluski kladzione z jablkami bo syn wpadnie na 13;00. Ferdzi znow sobie zrobila wolne ,szczesciara :-)

A to nie dobry wujek :-O wetknął mi jakąś odpowiedzialną za odtwarzanie wtyczke a dalej yt nie działa😭, pewnie to nie ta wtyczka bo ikonka, która znikła nie wróciła. Heh, szkoda, ze mój M nie udziela mi takich wolnych dni na relaks jakie ma Ferdzi :) ;) musze grzebać dalej...

Cal ,zrob tak jak Mariolka :D

Mariolka się zwolniła :D tzn. moja kierowniczka. aż się przyjemniej do pracy chodzi jak na razie...

pobieram z dobrych programów Realtek HD audio codecs bo zdaje sie to usunęłam :-o

Gość gość
Cal - jak się sciągnie program to trzeba go jeszcze rozpakować / uruchomić i wtedy jeśli ikona się nie usadowi na pulpicie trzeba ją samemu tam umieścić jeśli sciągnęłaś jakiś program to wejdź tam gdzie instalują ci się prgramy u mnie jest cos takiego ja POBRANE i tam kliknij dwukrotnie w link i powinno zacząć się istalować/rozpakowywać i po rozpakowaniu uruchom zaraz

Gość calinessa
Dzięki :) łatwo powiedzieć...alem sobie namieszała teraz :-O :D chyba zrobie przywracanie do poprzedniego stanu. Program się ściągnął i niby zainstalował i wtedy zgasł mi laptop :( bardzo go rozgrzałam...ikonki nie ma, teraz będę szukać go by jak mówisz rozpakować ;) a w ogóle zaczął chodzić jak muł :-O

Gość saam
A mówiłem żeby nie grzebać bez wyraźnej potrzeby! Najpierw trzeba się naumieć a potem majstrować :D l cześć Danusiu 🌻 kręgosłup mam jeszcze sprawny. A kłanianie się wpisuję w jego gimnastykę i oczywiście w dobre maniery. l Ciekawe czy zdążę do domu przed deszczem. Tu gdzie jestem już czasami kropi. l l

cześć Zuziu 🌻 na rybkę to już naprawdę miałem smaka. Tylko nie wiem czy zasłużylem bo nic po powrocie do domu jeszcze nie zrobiłem. Deszcz mnie wyprzedził i zupelnie zbił z tropu. Ubiegłonocne niewyspanie dopelniło formalności. Jeszcze jest nadzieja że pita właśnie kawa zadziała na mnie motywująco. l l

Lepiej późno niż wcale. Mam na myśli rzut okiem na kartkę kalendarza. Dzisiaj Dzień Europy. Z tejże okazji u nas róże. Tym razem nie czerwone a Róże Europy. Będzie nastrojowo a przy okazji o jedzeniu, kwiatach, urodzie itp. l Róże Europy - Jedwab l http://www.youtube.com/watch?v=G_Lsdk88AYM l l

Saam ,ladnie grasz :-) Odpocznij sobie ,jeszcze zdazysz sie napracowac ,rzadzacy o to zadbali :-) Skonczysz remontowac korytarz ,moze ktos zadba o remonty innych pomieszczen :-)

Strach sie bac .W nocy maja przejsc nawalnice ,gwaltowne burze ,a na polnocy traby powietrzne ,takze Saam trzymaj sie mocno ,nie wiem co prawda czego :-)

Gość calinessa1
Ech...popsułam laptopa do reszty :( co ja narobiłam :-o wszystko przez tą WP :( teraz będę miała realne życie :D ale w telefonie yt działa ;) tylko na swoje konto bankowe nie mogę wejść bo bank twierdzi, że Opera nie jest bezpieczną przeglądarką . Ale mam doła :(

Biedna Cal :( Musisz chyba podejsc do serwisu ,nie martw sie :-)

Nie, do serwisu nie muszę. Syn mi sczyści i wgra nowego Windowsa. Tylko zła jestem na siebie bo on ma czas tak okrojony a ja mu jeszcze roboty dokładam. Tak więc póki co został mi tylko telefon.

Nie, do serwisu nie muszę. Syn mi sczyści i wgra nowego Windowsa. Tylko zła jestem na siebie bo on ma czas tak okrojony a ja mu jeszcze roboty dokładam. Tak więc póki co został mi tylko telefon.

Cal ,nastepnym razem chyba juz nie bedziesz grzebala ,lepiej niech ktos inny Ci pogrzebie ,no nie ? :D

Ano racja Daa, grzebanie nie wyszło mi na dobre. To już będzie trzecie życie mojego laptopa:D Muszę się zapisać na kurs komputerowy by liznąć troche wiedzy informatycznej. Teraz są bezpłatne finansowane z Unii Europejskiej.

Póki co to u mnie spokojnie. Deszcz padał niezbyt intensywnie. A po deszczu zrobiło się ciepło, tak jak w maju powinno być. Deszcz nie pozwoił mi się przepracować ale nie mam kaca że bezczynnie spędziłem popołudnie. Wziąłem się za roboty porządkowe pod dachem. l Celinko :) telefon to moje stałe źródło łączności z topikiem. A Ty narzekasz że ten sposób kontaktu nie daje Ci satysfakcji. Myślę że to kwestia przyzwyczajenia Nie próbowałem jednak nigdy łączyć się tą drogą z bankiem. Saam uważam że to zbyt niebezpieczne. l l

Na darmowy kurs to ja bym też był chętny. Oczywiście jeżeli dałbym radę wpisać go w mój kalendarz zajęć l l

Cal ,nie odbieraj innym roboty :D Mam jeszcze cos do zrobienia ,wiec do jutra . Dobranoc 🖐️

Jeszcze skocze raz ,bo mnie M wola :-) hop

U mnie już słychać pierwsze wyładowania, chyba rzeczywiście będzie burza ll

U mnie też zapowiadają burze w nocy. W telefonie nie umiem tak rozwinąć tego co chcę napisać i jest skrótowo :D Dobranoc Daa :) Nie wiadomo czy Wam życzyć suchej nocy czy mokrej :P Dobranoc ;)

U mnie burza sobie nieźle poczyna. Wiadomo, w nocy bardziej widać i slychać wyladowania. Trzeba się schować pod poduszkę żeby nie było problemu z zasypianiem. l U mnie już mokro więc wyboru nie mam ;) l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych swiatowych .... l do jutra l l

Dzień dobry wszystkim piszecie że u Was wczoraj deszczowo a nad morzem nawet burzowo. U mnie dzień zaczął się deszczem, dość intensywnym ale nie jakoś przesadnie, może to dopiero preludium, bo przecież zapowiadają 40 l wody na metr kwadratowy:O Wczoraj wróciłam nawet dość wcześnie, jeszcze zdążyłam na Prawo Agaty:D , ale już na kompa siły nie miałam. Dobrze, że wczoraj nie padało, bo nie lubię jazdy w deszczu. Dzień jak zawsze zaczynam od kawy, bo ciśnienie niskie, więc trzeba je postawić do pionu, dlatego szatańsko mocna kawa. http://www.blog.bezokularow.pl/wp-content/uploads/2015/01/kawa-3.jpg Herbatka zielona też czeka https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRw3OW2NT3oOOKOh5M59jnQVJUlf8gxy4wzdGb8mAWAlMo1kr8x I pokrzywowa herbatka dla Daa http://mniami.pl/images/Przepisy/14_80f545eb54f38e914d1a471ded089aec/med_2358.jpg

Calinessa, poczytałam o Twoich perypetiach z laptopem i trochę się wkurzyłam na Ciebie, no sory, ale ostrzegałam byś nic nie ściągała. W dodatku ściągnęłaś z Dobrych Programów, gdzie jest najwięcej wirusów i czepia się ściąganego programu wszelkie g/ó/w/no. Przed uruchomieniem trzeba odfajkować wszelkie motylki, które są zaznaczone do ściągnięcia z programem ale czasem to i tak nic nie da. Też tak miałam, ściągnęłam program do prezentacji i razem z nim jakieś badziewia, które spowolniły mi system i zainstalowały przy okazji, jakieś gry i jako gratis dostałam trojana:O który zaatakował mi komputer. Teraz jeśli ściągam program, to tylko ze strony producenta programu. Druga sprawa, to jakie masz zabezpieczenie antywirusowe ? Jeśli masz tylko zwykłego avasta( właśnie takie miałam przedtem) to on jest cienki i przepuszcza większość wirusów. Trzeba zainstalować porządny antyvir, inaczej ciągle będziesz miała kłopoty. Zapytaj syna czy może wgrać Ci ESET NODa to jeden z lepszych programów, ale może syn podpowie coś innego, byle nie darmowy avast.