Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Ogladalam 'Ugotowanych' ,w ktorym podano deser Gr****** na jajach :-o

Kukam wieczornie Już się ściemnia a u mnie kukułka kuka jak najęta, pierwszy raz ją słyszę w tym roku. Podobno trzeba się wtedy złapać za kieszeń i potrząsać pieniędzmi w niej by zadzwoniły. Ja miałam w portfelu więc pogrzechotałam trochę, żeby nie było, że nie pomagam szczęściu ;):D Kukułka raczej nie siedzi na jajach :D tylko podrzuca

wybaczcie, trochę mi zeszło. Pogaduchy dawno nie o***te, więc było o czym gadać :D Nie wiedziałam że kiedy kukułka kuka to trzeba trząść kasą :D dziś pewnie byłabym bogata :D bo u mnie kukułka gdzieś chyba gniazduje i ciągle ją słyszę. Nie mam pojęcia na którym programie teraz są rewolucje ? Daa, na którym programie ? U mnie leci M jak mdłości :P

Sory Daa, w pośpiechu pomyliłam ugotowanych z kuchennymi rewolucjami :D

a ja pisałam że pogaduchy dawno nie o /d/ by/ t/e a tu gwiazdki :O eh

pewnie oglądacie tv a ja już chyba się pożegnam, bo jednak strudzona jestem. Jutro jednak znów wyjeżdżam tym razem żonkil się zlitował :P i odstąpił mi autko :D nie będę się cisnęła w busie i nie muszę tak bardzo wcześnie wstawać. Trzymajcie się cieplutko, miłej dobrej i spokojnej nocy👄

Dobrej nocy Ferdzi 🖐️ Zaczytalam sie az do zapomnienia :-) Teraz juz pozno ,ale trzeba cos lekkiego przekasic bo zoladek sie domaga :-)Moze jogurcik i pomidorka :-)

A ja już nic nie przekąszam dobranoc Ferdzi :) dobranoc Daa :) spokojnej nocy wszystkim :)

To ja tez sie pozegnam :-p Dobranoc Cal 🖐️ Dobranoc pozostalym :-)

Nie tylko mrok ale również gęsta mgła otuliły moje okolice. Ale jakoś udało mi się trafić do domu. Nie, tym razem nie pracowałem tak długo. Ważne sprawy sprawiły że wieczór był zabiegany. Ale zanim zapanowała ciemność widziałem pierwszą tej wiosny tęczę. Była piękna. Kukułki póki co się nie ujawniają. l l

Dla nocnych marków a także na jutro przytaszczyłem mocną nutkę. Alfons po prostu wymiata. Można nawet powiedzieć że jest w deche. Nic to że tylko na kilka dni pewnie i nic to że tekst niewysokich lotów. Czasem wystarczą dobre bity l Alfons - Ganjaman l http://www.youtube.com/watch?v=C6Le7luzv2Y l Powyższy kawałek również dla garncarzy bo chyba dziś nie dostali się jeszcze na topikowy front. Może przy takich rytmach garncarzom dobrze się będzie kręcić kołem a garncarkom wiadomo czym :p l

dobrej nocy wszystkim życzę :) l kolorowych wielkopiecowych ..... l do jutra l l

Gość tata szarika
www.żal.com .eu Alfons to Alfons,wszyscy to wiedza tylko nie Alfons. A tobie słoń nadepnął na uszy,czy zabrakło browara i cię suszy?! Ale sieczka!Bity!?

Gość gośćszarik
Puszczanie tutaj takiej muzyki to jak rzucanie grochem o ścianę... Ale co mi tam,tako we mnie zimno krew! https://www.youtube.com/watch?v=q7U1fvpuWWU Sernik bez rodzynek to ser ,a nie sernik... Kazdy ciul to wie.Hej!

Gośćszarik :) zupełnie nie rozumiem dlaczego tak brzydko siebie nazywasz. Co prawda nazwanie kogoś jakimś określeniem nie musi oznaczać że ten ktoś takim jest. To tylko prywatny pogląd nazywającego. Natomiast używanie wulgaryzmów z pewnością dobrze nie świadczy o używającym Zaś co się tyczy rodzynek to nie każdy musi je lubić. Czy ma z tegoż powodu nie jeść sernika albo zaslugiwać na niesalonowe określenie ? To samo dotyczy muzyki. Nie każdy musi lubić ten saam gatunek. Ale w celach poznawczych dobrze mieć szerokie horyzonty i wiedzieć w jakie strony idzie świat .... znaczy muzyczny świat. l l

dzień dobry ! kłaniam się nisko :classic_cool: ale bez przesady, nie aż tak nisko..... l Zupełnie przypadkiem zabrałem dzisiaj do pracy duże opakowanie rodzynek. Czy w ten sposób mogę rozgrzeszyć swoją chęć na słodkie ? l Słoneczny ciepły dzień. Może zdążę skorzystać z tej pogody bo dzisiaj normalnie w pracy. Zwłaszcza że najwyższa pora zrobić pierwsze w tym sezonie sianokosy l udanego dnia wszystkim :) l l

Gość gość
pozdrawiam 🖐️

Gość gość
mniam mniam

Dzień dobry :) o Drzwi filtrowni już szeroko otwarte. Dobrze, jest cieplutko to niech się wietrzy po zimie. Wprawdzie wpadają przez to wędrowni goście :) nawet mlaszczący :D Byle mili byli :) o Ja mam znowu problem z lapkiem bo od kiedy pogoniłam WP mój YT nie działała :( w oknie pokazuje się komunikat, że wystąpił błąd i bym spróbowała później. Ale później też nie działa. Chyba nieświadomie usunęłam coś co jest odpowiedzialne za odtwarzanie i muszę się teraz skupić na naprawieniu tego. A że jestem komputerowym saamoukiem to nie wiem jakie jeszcze mogą być tego skutki :-O:D o Saam :) he he wizja popracowych sianokosów pewnie dodaje Ci energii? jeszcze gdy pogoda sprzyja to pełny relax ;) o miłego wtorku :)

Ja swoją chęć na słodkie chwilowo zaspokoiłam 50 gramową chałwą z orzechami. Rodzynki i suszone daktyle często robią za cukierki u mnie ;) kupuję na bieżąco.

a cukier trzcinowy i ze stewii mają jakiś inny posmak, mniej smaczny niż nasz buraczany

cześć Celinko 🌻 Wirtualna Polska raczej nic nie ma do prawidłowego działania YouTube. To już szybciej Google bo to ten sam właściciel. Może wykasowalaś wtyczkę Adobe Flash Player. Brakuje mk ostatnio czasu więc z trawnikiem to raczej konieczność a nie przyjemność. l l

Cholercia ,post poszedl sie gibac :-) Dzien dobry 🖐️ To powyzej bylo tylko proba . Moj lapek juz znow zaczal mulic ,gubic literki itp. ,za bardzo eksploatowany ,niestety . Saam ,zbyt niso sie nie klaniaj ,bo Ci strzyknie w krzyzu i taki zgiety zostaniesz i bedzie wygladalo ,ze na okraglo sie klaniasz : D Dobreg Dnia

Nawet na pewno usunęłam wtyczkę bo zniknęła ikonka z pulpitu. Kojarzę to z wyganianiem WP bo wówczas grzebałam w ustawieniach i usuwałam kilka wydawało mi się zbędnych "śmieci" :D Daa :) Tobie też coś nie działa ? że tylko muzykę(której i tak nie widzę i nie słysze) podrzucarz na filtrownie? o już widzę Cie Daa :)