Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Ja już po wyborach, więcej nas z podwórka poszło dzisiaj niż w pierwszej turze i licząc statystykę tylko jednym głosem wygrywa obecny prezydent czyli jednak nawet w rodzinach jest to podzielenie.

trzeba się szykować na grilowanie, będzie rodzinnie i zielono dzisiaj :) a gdzie Zielona ? ;)

Ferdzi :) może coś w tym jest tzn w tej kawie...może lepiej sobie mielić ziarna? bo faktycznie może coś tam producent kombinuje ;)

Ferdzi ,moglabym napisac tak jak zrozumialas w pierwszym czytaniu :-) ,ale ze jestesmy tu kulturalni ;) wiec troche zakamuflowalam ten epitet :D Cal ,nie ma za co :-)

popołudniowe heloł ! l cześć Zuziu 🌻 nie wiem jak ja będę wyglądał za pół roku jeżeli będę dwa obiady zjadał. l U mnie zbliża się pora na druga kawę. Dobrze bo jestem jakiś usypiajacy. Ja piję od lat z zadowoleniem mieloną M.K. Nie jestem wierny tej marce ale czasem ulegam promocjom A z rozpuszczalnymi które piję okazyjonalnie to juz większa różnorodność. Ostatnio próbowałem przestawić się na mielenie kawy ale to jednak w moim przypadku zbyt uciążliwe a korzyści niezauważalne. l l

cześć Agnieszko 🌻 my Ciebie również pozdrawiamy :) nie mniej serdecznie l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
I juz czas na kolacje. A ja mam ochote na cos slodkiego. Czy ktos upiekl ciasto ?

Gość gość
spadaj :P nudziaro :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
To Ty spadaj tchorzu

dobry wieczór :) l Cisza przedłużona więc i ja posłusznie milczałem. Ale jeszcze tylko chwilka i zacznie się ogólnopolska wrzawa. l Zuziu 🌻 ciasto to chyba wszyscy piekli. Pytaj więc czy komuś zostało. U mnie ani okruszek. l l

Gość gość
zielonoświadek się kłania

Nie wiem co powiedziec ,coz ida zmiany ale nie tak mialo byc . Dobrej nocy 🖐️

Gość gość
ot i mądra kobieta;)

A ja myślę że miało być tak jak będzie. W sumie to inaczej być nie może niż tak jak będzie. BĘDZIE DOBRZE! ...... przynajmniej co niektórym. l To już wszystko wiadomo, mamy nowego prezydenta. Można iść spać l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych wybranych ..... l l

Gość gość
no to teraz będzie w polsce raj na ziemi :D najbardziej czekam na to obniżenie wieku emerytalnego , a jak się nie doczekam to osobiście wywiozę Dudę na taczce na gnojownik :P no cóż , naród zdecydował i naród się na tym g/ó/w/n/i/e/ przejedzie , bo większość obietnic Dudy jest nie do zrealizowania :D ale czekajmy na ten "miód" , może się doczekamy

Gość gość
więcej pokory:D

Witajcie kochani dziś poniedziałek, oby dla wszystkich był piękny. Wczorajsze wyniki nie napawają optymizmem i teraz naprawdę poczujemy jak się żyje w państwie klerykalnym. 25 maja Imieniny obchodzą: Grzegorz, Magda oraz Aldhelm, Beda, Borzysław, Dionizy, Heladia, Heladiusz, Imisława, Leon, Leona, Marcjanna, Mariusz, Wenerand, Zenobiusz Przysłowie: „Jeśli w maju często grzmot, rośnie wszystko w lot” Świąt nietypowych mamy dziś sporo jak na jeden dzień; Dzień Stemplarza Dzień Piwowara Dzień Mleka Dzień Ręcznika Dzień Weterana Dzień Wyzwolenia Afryki

podobno dziś około 11 przyjedzie wreszcie do mnie firma w sprawie fuszerki. Mam nadzieję że naprawdę przyjadą i naprawią i będę mogła wreszcie ruszyć z dalszymi pracami.

Dzien dobry :) Witam wszystkich znajomych i nieznajomych -moze w trakcie sie poznamy hihh wiec potraktuje tez jak znajomych i wycmokam:) Murzynek tez upieklam normalnie mi pod nosem pachnial jak czytalam o nim wpis u Was:) Pogoda typowo barowa a co do swiat ja bym dzies ustanowila DZIEN LENIA ;)....mam ogromnego :D

Gość gość
żałujmy że nie mieszkamy w stolicy :) pan prezydent elekt już od rana rozdaje na ulicach warszawy kawusię , ciekawe czy za swoje pieniążki czy to już na poczet przyszłych wydatków w kancelarii prezydenta ? przypuszczam że zachwycony durny naród nawet nie pomysli że sami sobie tę kawkę fudują a najlepsze są zagraniczne komentarze , cały świat się dziwi jak polska mogła wybrać człowieka z ugrupowania , które jest przeciwne wszystkim i wszystkiemu , tym bardziej że juz raz rządziło i niczego dobrego to nie przyniosło

Gość gość
już dobrze, dobrze już:) nic się nie poradzi mamy dyktaturę większości

Dzien Dobry 🖐️ Jako riposte na wczorajszy wybor zacytuje fragment wiersza Broniewskiego 'Bagnet na bron ' ........i pod drzwiami stana i noca kolbami w drzwi zalomoca Ty ze snu podnoszac skron , stan u drzwi . Bagnet na bron ! Trzeba krwi ! Polacy jednak nie cenia spokoju ,sa żądni wasni ,knucia i obludy . Koniec ,kropka na ten temat . Zielona ,no i zaspokoilas apetyt na murzynka ,fajnie :-) Ferdzi ,zycze aby fachowcy przyjechali i zrobili robote tak jak trzeba ,aby Ci piwnicy nie zalewalo :-) Pogodnego Dnia 🌻