Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Mnie tez tylko stac na zyczenie Dobrej nocy . Dlugo ,oj dlugo paplalam na skype :-)

eeetam, jaki ze mnie łobuz ? Zawsze byłem grzecznym chłopcem. Zuzia może potwierdzić. Agnieszka Dawna może potwirdzić. I oczywiście jeszcze Marika Eko Chochliczka bo była też od początku. l l

Bajka wzorem poprzedniej jest bo czytania a nie do oglądania. Oczywiście jest dla chętnych i na własną odpowiedzialność. Ja nie mam możliwości gaszenia pożarów :p każdy gasi saam. l

Gość gość
no to ladnie,grzecznie sobie romansował:P

link nie przechodzi więc jedynie można wyszukać przez google l "wycieczka szkolna... Ostry tekst znaleziony na jednej ze stronek" l

dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych grzecznych ... l do jutra l l

Gość gość
biornik = zbiornik

Dzien Dobry 🖐️ Cal ,nie zycz Ferdzi mzawki ,moze urzadzila sobie przedwczesna majowke na trawce :-p . U mnie jest tylko 7 stopni i pochmurno ,ale i tak nie jest zle .W domu cieplo ,jeszcze grzeja ,czego chciec wiecej :-) Na kuchni gotuje sie grochowka (i co ja bede jadla :-) ).Bez pisania o garach dzien bylby stracony :-p Nie ma Ferdzi ,wiec trzeba pojsc sobie zaparzyc kawe bo cisnienie spadlo ,co odczuwam w kazdym czlonku :-) ciala . Dobrego Dnia

Daa zaczynasz mnie bardziej interesować ;) nie wiedziałam, że masz członka:P :D..a nawet kilka :D Moja mżawka doleci do Ferdzi dopiero jutro :)wszystko pod kontrolą ;) Pisałam już dzisiaj gdy stałam w kolejce z pitem ale tak szybko poszło, że nieoczekiwanie znalazłam się pod okienkiem i niechcący skasowało mi się😭

dziń dybry :classic_cool: l U mnie też mżeć i wcale mi to nie przeszkadzać l cześć Celinko 🌻 coś późno pitujesz, na ostatnią chwilę. l hej Danusiu 🌻 ja poproszę kawę na 12.30 bo dopiero jem śniadanie. l Ferdzi jednak się zawzięła i wyjechała z domu. Mam nadzieję że na obiad wróci l Udanego wtorku wszystkim :) l l

Cal ,znasz mnie jak nikt inny stad ,widzialas moje prawie wszystki moje czlonki ,prawie bo bylo troche ciemnawo :-)

Daa :) miałaś wszystko pozakrywane ;) teraz mam urlop w lipcu to Ci się bardziej przyjrzę :) o ile pojadę. Bo może być tak, że albo zakup auta albo wakacje nad morzem ;) o Saam :) nie dotarłam wczoraj do Twojej bajki, jakiś fałszywy trop podałeś czy co? :D

Dzisiaj Dzień BHP. Gdybym wcześniej wiedział to nie wchodziłbym na drabinę bez kasku. Tym bardziej że drabina jest trochę rozkolebotana. Na szczęście równowagi nie straciłem. Za to poddałem wzrok działaniu łuku elektrycznego i teraz bolą mnie oczy 😭 Ale teraz będę już ostrożniejszy, przynajmniej do końca pracy, niecałe trzy godzinki. l l

Celinko :) to dziwne bo gość dotarł. Masz link, tylko nanieś poprawkę Poza tym zacytuję pierwsze zdanie, google znajdzie l Katarzyna była nauczycielką historii w Gimnazjum w pewnym 15-to tysięcznym mieście. l l

O rany! to nie mogłeś założyć chociaż okularów p/słonecznych jeżeli nie ma osłony? :-O chyba chcesz chodzić o białej lasce... Baję zostawię na po pracy, która mnie jeszcze dzisiaj czeka😭

Nie wnikałam co oferuje gość w linku, pewnie dlatego, że nie napisał do czego ten link się przyda :)

Gość saam
popołudniowe siema l Udało się bezpiecznie i zdrowo dopracować do fajrantu. Teraz już prywatnie latam po mieście. Przy okazji zrobiłem mały remont a raczej odświeżenie na mojej głowie. Teraz czuję jak zimne jest dzisiaj powietrze. Nic dziwnego, pokładowy termometr pokazuje,tylko osiem stopni. Niby po pracy ale dwie służbowe sprawy mam do załatwienia. Trochę zejdzie a jak na złość Zuzi z obiadem nie ma. Chyba kupię paczkę chipsów i jakoś do domu dociągnę. l l

Gość Zuzanna Amelia ææ
Juz jestem. Juz jestem. Dzisiaj duzo pracy w pracy mialam wiec nie zdazylam ugotowac. http://static.gotujmy.pl/forum/odp-buraczki-do-obiadu-komentarze-101521-0.jpg Widze , ze wczoraj odkopaliscie lochy Filtrowni az po meza dzieci i wirtualny romans. Ach to byly czasy. Gdzie sa teraz te dziewczyny? Co sie stalo z Aradia z Wisnia i innymi. Mam nadzieje ze chociaz czasami zagladaja.

Saam ,napisalam wczesniej posta na temat chipsow ,jednak po przemysleniu ,skasowalam go .Coz ,kazdy ma swoje przyzwyczajenia i uzaleznienia ,ale duza paczka chipsow zawiera ok. 800 kalorii .Kurcze jest to dobry obiad i duzy deser. Mysle ,ze juz jestes po obiedzie :-)

Zuza ,dobry obiadek ,szczegolnie ziemniaki i kapustka :-)