Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowananaluzie

dlaczego tyle kobiet maluje się na co dzień jakby

Polecane posty

Gość gość
niech autorka lepiej się przyzna że po prostu nie umie się malować albo nie stać jej na dobre kosmetyki od których nie niszczy się (aż tak dotkliwie, nie oszukujmy się) skóra i podnieca się swoim naturalnym pięknem, bo nic innego jej nie pozostaje :D poza najeżdżaniem na innych na kafe :classic_cool:

Gość zdegustowananaluzie
04:28 Dla ciebie mój post z wczoraj o 9:30. Nie ogarniamy, co? :-D

Gość zdegustowananaluzie
Dzis idąc rano do metra postanowiłam założyć pięć par majtek zeby się nie obsrac. Jednak zobaczylam dziewczyne w mocnym makijażu a to przeciez rano, i znow wzielo mnie na pierdy i musiałam wrócić do domu napic sie rumianku

Gość zdegustowananaluzie
Urszak, skarbie, jesteś? Dzis pokazemy tym tapeciarom glupim kto tu rzadzi na kafe! Tylko musze przestać pierdziec bo kot az sie boi :classic_cool:

Gość gość
A po to się malują żebyście ich od pasztetów nie wyzywali drodzy samce...

Gość syttsyn
Ttt

Och tak się zdenerwowalam tym ze ktoś nie pochwala codziennego mocnego makijażu na co dzień, że postanowilam uciec się do ostatecznej tajnej broni i dosrać autorce poprzez podszycie się :-)

Gość urszak_
Niestety to nie podszyw tylko prawda :( karola dzwoniła do mnie ze nie przyjdzie na kawe na plac zbawiciela, nie podała wtedy powodu, ale to by się zgadzało :( więc to chyba nie podszyw...pozdrawiam naturalne kobietki!

Gość zdegustowananaluzie
Durne podszywy jakiejś wieśniary :/// wcale się nie spierdziałam, a dużo majtek noszę bo tak mi cieplej w pitryne :classic_cool:

:-D (Autorka to ja) Nikt mi nie blokował łazienki na "dbaniu o siebie" więc wszystkie potrzeby zostawiłam tam gdzie trzeba :-]

Gość zdegustowananaluzie
To ja jestem autorką podszywie! Ach och jak się zdenerowała, patrzcie tylko. Uważaj bo ci tapeta zleci buahaha.

Muszę się pomalować bo jeszcze ktoś pomyśli ze jestem zaniedbana, leniwa, zbyt biedna na kosmetyki albo po prostu... Brzydka! A poza tym bardzo to lubię - czuć dotyk pomadki na ustach, lekkie ukłucie eyelinera, kredki na brwiach, smarowanie twarzy podkładem, widzieć jak zmieniam się w coraz piękniejszą ! Odtąd codziennie słyszę komplementy, kręci się wokół mnie więcej facetów a przede wszystkim dostalam lepszą pracę :-) makijaż odpowiedzią na wszelkie zło :-)

Gość gość
Sasasa