Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alex753

bolące sutki,jajniki i spozniający się okres

Polecane posty

Hejo. jak widać w temacie od paru dni bolą mnie na zmianę jajniki, dziś doszły bóle piersi a dokładniej mówiąc sutki:/ Ostatni okres miałam od 7 do 10 grudnia. Cykle mam nieregularne i to bardzo . Moj cykl to mniej wiecej 25 albo 35 dni +/- . Ostatni seks uprawiałam 1 i 2 stycznia z zabezpieczeniem. mam wręcz dla mnie niepokojący śluz. Raz ma taki perłowaty kolor o gęstej konsystencji a raz jest biały ,rozciągliwy , ale szybko się rwie. Dziś np miałam bardzo mało białego rozciągliwego lekko śluzu. Okres powinnam dostać mniej więcej wczoraj. Mam dziwne obawy ze może być to ciąża albo jakaś infekcja, bo czasem widze koło łechtaczki takie jakby kulki ( białe) co się lepią XD Jakby ktoś mógł mi rozjaśnić w głowie byłabym bardzo wdzięczna :)

Gość gość
grzybica i torbiel jajnika ... do lekarza!

Gość gość
grzybica idz do lekarza

okey jutro zadzwonie do mojej Pani ginekolog. Moge liczyć w ogole na okres bo sie przez to stresuje :/

Gość gość
bolące piersi nabuzowane,, bedziesz miala okres

nabuzowane to nie sa , ale takie mam " piramidki" i stoja mi sutki , które jak wspomniałam bolą. Mam nadzieje ze dostane szybko XD

Gość gość
(CYKL 25dni) dni płodne ,szansa zajscia w ciaze -7,8,9,10,11,12,13,14,15 stycz.2015 Pamietaj obliczanie dni plodnych nie moze byc zabezpieczeniem sie przed ciaza.

Wiesz nawet do głowy mi nie przychodzi zeby to obliczać w szczególności , że mam nieregularne cykle , więc dlatego wole kupić prezerwatywy niż polegać na tym :)

Gość gość
(cykl 35 dni?)pierwszy dzien cyklu? 11 stycz.2015 dni plodne 23,24,25,26,27,28,29,30,31 stycz.2015 nic nie obliczaj -uzywaj prezerwatyw:-)

no miałam raz tak ze 35 dni cyklu :/ Ciążę wykluczam bo została użyta prezerwatywa ale na wszelki wypadek zrobie test chce sie po prostu upewnić. Ale z tą torbielą i grzybicą to się powiem szczerze wystraszyłam się:/