Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoCoRobić

jest tu ktoś znający się na psach? Potrzebuje Waszej pomocy

Polecane posty

Gość NoCoRobić

Chciałbym się dowiedzieć, czy istniej coś takiego jak urojona cieczka u suczki? (o urojonej ciąży oczywiście słyszałem), otóż mam młodą suczkę, którą za 2 tygodnie będzie wysterylizowana. Lekarz weterynarii powiedział mi, ze to najlepszy termin, pierwsza ruja była pod koniec października - kolejna powinna być za 6 miesięcy więc pod koniec marca (ponoć najlepiej zrobić zabieg w połowie cyklu między cieczkami) . Mam jeszcze drugiego psa, dużego samca i dziś po prostu oszalał, już sobie z nim nie daje rady, mam wrażenie, że zaraz rozniesie mieszkanie. Cały czas "molestuję" tą suczkę, wchodzi na nią, no zupełnie jakby miała cieczkę. Srom u niej jest czysty, mały i suchy więc jakiś zewnętrznych objawów nie ma. Juz naprawdę nie wiem co robić, zaraz sąsiedzi pewnie zadzwonią na Policje bo pies wyje, skomli itp. (odseparowałem je bo jak sa razem to strasznie tą suczkę poniewiera. Doradźcie mi coś, do rana tyle godzin... Dodam, że żaden z sąsiadów psa nie ma więc zapach i feromony nie mogą być od innego psa.

Gość gość
Zakochał się ;-)

Gość gość
suce tabletki od weta a psu zwyczajny wp*****l i zimny prysznic odechce mu się amorów :) krótko i na temat to nie są bożyszcza życia ludzkiego aby się z nimi obchodzić jak z jajami ludzi też życie nie oszczędza i uczymy się często na mało miłych przypadkach życiowych :) pies darmozjad ma się ciebie słuchać a nie ty darmozjada !

Gość gość
Poperfumuj suczkę powinno pomóc .

Gość gość
niektóre suczki mają nieregularnie cieczki. suka mojej koleżanki miała co 2/3 miesiące.

Gość gość
Jeśli będzie miała kolejną cieczkę nie powinna być sterylizowana

Gość NoCoRobić
z tego co wiem, to suczka podczas cieczki jest atrakcyjna dla psa dopiero po kilku dniach, jak już krwawienie ustąpi itd. u mojej suczki nie ma żadnych zewnętrznych objawów więc to raczej nie jest ruja. założyłem słuchawki i relaksuje się przy muzyce, co ma być to będzie... dobrze, ze jutro mam wolne