Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja 1,5 roczna córka bardzo malo bawi się sama

Polecane posty

Gość gość

moja 1,5 roczna córka bardzo malo bawi się sama , do 15 jest z babcia ja w pracy . jak wracam to ciężko mi coś zrobić w kuchni bo ona ciągnie mnie do pokoju do zabawy i złości się jak nie idę bo musze obiad odgrzac i ogarnąć dom. trochę się zabawi sama ma dużo zabawek ale krótko np. 15 minut a poza tym stale któs musi z nią byc czy ktos tez tak ma?

Gość gość
Mój jest identyczny. Chociaż teraz zastanawiam się czy on nawet 15 minut pobawi się sam...

Gość gość
Moj synek ma 1,5 roku. Caly dzień jest ze mba i przy mnie potrafi sie zajac sam soba ok 15 min. Szczegolnie rano lub do 14.w tym czasie moge gotowac ( z przerwami) lub sprzatac.czasami bywa bardzo marudny, ale nauczylam sie i Jego, ze jak mam odkurzyc to odkurze i jakos juz sie nauczyl, ze tylko za mna chodzi i czasami siada na odkurzacz.jesli jest bardzo zly dzien.tzb duzo chce na raczki, przytulania i nic sam.to po prostu daje mu jakis jogurcik i sam ****ardzo dlugo a ja w tym czasie cos ogarnian.zdexydowany spadek formy :p jest po godz 17 kiedy to juz jest zmeczony i marudny.a jak tatus wraca z pracy to przez pierwsze dwie godz nie odpusci mu nawet na chwile ..buc moze Twoja coreczka tak bardzo za Toba teskni..i jak wracasz z pracy chcialaby abys spedzila z Nia duzo czasu...moj ma jedna drzemke w ciagu dnia ok 2h

Gość gość
Topka miałaś tu nie wracać

to chyba normalne muj tez nie umiał,dopiero koło 2,5 roku zaczał sie bawić sam

Gość gość
Moja córka 1.5 roku cały czas za mną biega. Nie mogę nic zrobić... Potrafi zająć się czymś sama,ale jak jestem w tym samym pomieszczeniu. Jak wychodzę to ona za mną :-)

Gość gość
oj to nic strasznego. moja córka zaczęła się sama bawić jak poszła do Pomarańczowej Ciuchci chociaż i tak często nie daje mi spokoju i namawia, żebym się z nią pobawiła.