Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że kobiety powinny być wykluczone z głosowania i zawodów wymagających

Polecane posty

Gość gość

decydowania o ważnych rzeczach. Kobiety nie powinny pracować na stanowiskach kierowniczych, w szkołach, na uniwersytetach, w szpitalach. Nie powinny decydować o zatrudnieniu, bądź zwolnieniu kogoś i być nad kimś z tego powodu, że kobiety w decyzjach kierują się tylko emocjami (hormonami), osobistymi sympatiami i antypatiami. Są niesprawiedliwie i nierzetelne w osądzie rzeczywistości. Weźmy prosty przykład. Obecnie studiuję na uczelni i na każdym przedmiocie, który wykłada kobieta mam zawsze fory i znacznie zawyżone oceny, chociaż moje zachowanie jest bezczelne i jestem nierobem to za wygląd i urok osobisty+ pewność siebie dostaję o wiele wyższe oceny na jakie nie zasługuję. Kiedyś z jednego przedmiotu zaliczyłem jedyne i główne kolokwium na ocenę niedostateczną, poszedłem zagadałem do babki i podniosła mi tą ocenę do dst, a na koniec z całego przedmiotu dostałem pięć, chociaż napisałem prawie najgorzej w grupie, a pozostali musieli chodzić i to zaliczać. Tak jest ze wszystkim. Kobiety są kompletnie nieobiektywne i faworyzują tych, którzy przestrajają im gospodarkę hormonalną, nawet jeśli wszelka logika temu przeczy.

Gość gość
bo wykładowcy ladnych studentek nie faworyzuja.. z ktorej choinki sie urwales?

Gość gość
no tak, bo wykładowcy faceci nie stawiali mi wyzszych ocen jak mi cycki na wierzch wyskakiwały:).

Gość gość
I co? Podnosili wam za cycki z ndst na 5?