Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni0000000022202020202

Czy jest sens to ciągnąć?

Polecane posty

Zarzeka się, że mnie kocha, ja go też. Jest dużo namiętności, chyba aż za dużo. Jednak... chodzi do klubów z kolegami, informuje mnie o wszystkim przed, jak się złoszczę to mówi, żebym przyszła do niego i on czeka. Problem w tym, że mieszkam z rodzicami, jestem studentką jak on, ale nie mieszkam w akademiku, nie mam takiej wolności, muszę wcześniej wyjść i powiedzieć rodzicom, że idę nocować do koleżanki i wtedy dopiero. Pytanie zasadnicze... Po co mu te kluby? :( Bardzo mi przykro... Mam najgorsze skojarzenia. Co mam zrobić?

Gość gość
bo jest mlod i potrzebuje towarzystaw rowiesnikow a ty sie spodziewasz ze czas bedzie spedzal tylko i wylacznie z toba

Właśnie że nie jest tak. :( Nie chcę trzymać go na smyczy. Spotykamy się np. co 2 dni i w ten dzień kiedy mamy jakąś przerwę on mnie nagle informuje na wieczór, że idzie do klubu z kolegami. Wtedy mi ciśnienie się podnosi i mnie rozrywa w klatce piersiowej, nie mogę nawet spać! Naprawdę jak mieszka w akademiku na codzień, ma kolegów za ścianą może popić ile chce o każdej porze i pogadać sobie to za mało i musi chodzić do tych klubów gdzie jest tyle gołych tyłków? Niby po co tam chodzi skoro ma taki luz na codzień? Rozumiem gdyby mieszkał z rodzicami jak ja i chciał się wyszumieć, ale on jest w nieco innej sytuacji... Rozbraja mnie natomiast jego szczerość, potrafi napisać czego się złościsz przyjdź do mnie no i co ja mam zrobić? On wie doskonale, że nie mogę wyjść o 23 z domu, bo rodziców mam staroświeckich i strachliwych. Jak ja mam mu zaufać i jak sprawdzić co on tam robi? Moja intuicja rzadko się myli, jest coś nie tak...