Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Gość agnieszka5g
eh właśnie wróciłam od gina nie było tak strasznie u faceta nawet lepiej. jest naprawdę super pokazałam mu wszystkie wyniki bromergon mam dalej brać na usg wyszło ze owulacja była z lewego jajnika o jest cialko zolte ale przeczytałam ze nie ma płynu w zatoce Douglasa gin stwierdził że owulka byla. vzy płyn powinien być? umuwilam się na monitoring w następnym cyklu. kazał kochać się jak króliki hehe najlepiej codziennie po 2 razy i nie liczyć temp i robić to tylko w dni płodne. Dostałam tez skierowanie na badanie nasienia hm jak go teraz namówić na badanie dziewczyny? ???

Gość kamyczek85
agnieszka5g zrób to znienacka, złap w słoiczek :D:D:D:D::D

aga ja nie wiem jak to jest z tym płynem, mi powiedziala ze bylo owu bo byl plyn w zatoce , o cialku zoltym nie mowila bo ja mam niedomoge i biore duphaston i moze dlatego... a ten płyn to moze raz jest a raz go nie ma... a z tymi badaniami nasienia to tez cyrki hehe ja na spokojnie podeszlam Mojego M , ze poprostu musimy wiedziec na czym stoimy i czy on nie powinien lykac jakis mocniejszych witamin i tylko tyle powiedzialam, nawet nie wspomnialam o tym ze chodzi o to zeby sprawdzic czy on moze miec dzieci, tylko ze moze jakies witaminki trzeba konkretne łykac:) a zeby wiedziec jakie trzeba zrobic badanie :)

Aga on nie spi w hotelu, firma im wynajmuje domki i w domku jest po kilka chłopaków, wiec sama rozumiesz ze tam dla mnie miejsca nie ma ani tym bardziej na przytulanki;P

Gość kropka 123
Hej dziewczyny czytam was od jakiegoś czasu i postanowiłam się dolaczyć :) Staramy się 6 cykl intensywnie a od roku się nie zabezpieczamy i na razie nie udaje się. Mieliśmy w poprzednim cyklu inseminacje z którą wiązałam duże nadzieje... niestety nie wyszło. Obecnie jestem w 25 dc cykle mam 27-28 dniowe, chcę zrobić test w piątek. Z objawów mam wszystkie ciążowe ale się nie nakręcam bo po wspomagaczach jakie zażywam duphaston clo i ovitrelle takie objawy mam co cykl a @ przychodzi. Gratuluje wszystkim nowym mamusiom a starającym się życzę II kreseczek :-)

Gość kasik922
Blondyneczko nie jesteś sama ja niestety tez mam cykle zmarnowane. Dobrze kochane ze wszystkie sie tu mamy i wspieramy

Gość kasik922
Blondyneczko nie jesteś sama ja niestety tez mam cykle zmarnowane. Dobrze kochane ze wszystkie sie tu mamy i wspieramy

witaj kropka:) kasik mamy niestety pod górke, zazdroszcze tym co moga sie starac co miesiąc... przez ostatnie dwa lata to moze z 6 cykli bylo gdzie bylam pewna ze trafilismy w owu z tym ze ja dopiero od grudnia wiem jak wyglada moja owu i w zasadzie dopiero od grudnia mam owu tak jak trzeba czyli w terminie wiec z 6miesiecy robia sie 3, masakra... ale wiecie co tak sobie mysle ze moze dobrze, bo znajde jakas prace , maz wroci na stale i moze wtedy sie uda , tak wszystko na raz ale u mnie wlasnie w zyciu tak jest, jak nic sie nie dzieje to cisza kompletna a jak sie zaczyna dziac to wszystko na raz... zobaczymy co nam los przyniesie...

aha rozumiem blondyneczka. :-( ale jestem szczęśliwa ze jednak była owulacja.nawet nie wiecie jak się ciesze :-) od przyszłego cyklu będziemy intensywnie działać jak nic nie wyjdzie w tym :-)

Gość kamyczek85
Wylal sie ze mnie mleczny sluz o_O Kropka witaj

Gość maomi
Blondyneczko to faktycznie ciezko:-( w takim ukladzie pozostaje Ci czekanie az wroci do Ciebie na stale:(a bedziesz brala w tym cyklu clo skoro raczej nie uda sie w nim zajsc? Cwiczysz nadal:) Kropka witamy:)zycze dwoch kreseczek na tescie:)daj znac jak wyszedl:)robiliscie badania meza? Jakie masz objawy?:) Kasik w grupie sila:)sarilec udalo sie trafic w owu przy czestotliwosci raz do roku to i Wam sie uda:)

Agnieszka brawo:-)widzisz nie bylo sie czego bac:)co do cialka zoltego i plynu to niestety nie wiem jak to powinno byc bo nie mialam monitoringu nigdy:(

Kamilusia słyszałam o uciążliwych Bólach owulacyjnych, ale że aż tak? Oj współczuje kobietko:( na wizycie koniecznie o tym powiedz. Maomi, ja mam straszne bóle głowy na zmianę pogody, nie chciałam sie truć proszkami i kiedyś natrafilan na artykuł o akupresurze i np uciskając palce u dłoni w miejscu pomiędzy opuszkiem a zagięciem(kostką) zmniejszamy bol głowy a nawet go eliminujemy, wiem ze to mze dziwnie brzmi, ale uwierz mi pomaga, a nie wierze w gusła i znachorów;) sprawdź, na pewno sobie krzywdy nie zrobisz:) Kamyczku, Maomi ma racje, ze wskazany jest monitoring przy clo, ja wlasnie nie miałam czasu na monitoring i stad clo sie oddaliło:( Blondyneczko, co to za załamka?? Czyżby i Ciebie dopadł koszmarny nastrój? Nie poddawaj sie! Albo zajmij sie czymś innym.. Ćwiczenia, szydełkowanie.. Nieważne byle by głowa odpoczęła;) hotele w Norwegii fakt koszmar! Ale bilety sa tanie, często latam i naprawdę mozna wyhaczyc tanie i wtedy np. nad fiordem w dziczy, tam odludzie nikt nie zobaczy!;) a tak serio to zatęsknicie za sobą i wtedy to bedzie sie działo!:)) Aga, nie znam sie, nie wypowiadam;)a co do Twego lubego to sposób Blondyneczki jest świetny, nie naruszysz jego męskiego EGO:D Ja zaczęłam biegać, czytałam ze biegając mozna wyregulować cykle, a ze tonący brzytwy sie chwyta... Jak juz bede miała książkowe 28 dni dam znać:D

Gość kamilusia122
Nitka pierwszy raz się spotykam z sytuacją Gdzie w owulacje bolą oba naraz jajniki. Juz teraz mi trochę przeszło ale jak gwałtownie usiade albo wstane a nie daj Boże się wyprostuje za szybko to aż łzy mi lecą. Boje się ze ty coś złego. Jutro będę się rejestrować do ginekologa

Jesli to owulacja to powinno niebawem przejść, ale jak nie przejdzie to idź do lekarza pierwszego kontaktu, da Ci skierowanie, albo jakieś usg... Nie wiem:(

kamilusia mnie czasami podczas owu bolą dwa jajniki :) maomi w cyklu kiedy go nie ma nie biore clo bo po co... a co do cwiczen to wroce jak sie @ skonczy :) bo ta to mi daje w kosc :/ Nitka samolot nie jest drogi bo jak sie wczesniej kupi to 250zł w dwie strony, za to tam jest gorzej bo na jeden dzien nie ma sensu jechac a ze wiem ze niedlugo do mnie wroci na stale to nie chce kombinowac i wydawac kase, jeden /dwa miesiace w tą czy w tamtą nie robią juz mi roznicy :) a co do męskiego EGO i rozmowy o badaniu nasienia to nawet moja pani doktor powiedziala zeby im za duzo nie mówic bo moze ich to zablokowac a dopiero wtedy będzie problem... Aga i doskonale znam uczucie szczescia ze byla owu :P kiedy bylam bez lekow u mojej pani doktor i powiedziala mi ze owu byla normalnie to tez bylam happy ze wszystko zaczelo działac tak jak trzeba:)

Gość kropka 123
Dziękuję za miłe przyjęcie:) Z objawów wylewa się ze mnie mleczny śluź w ogrrromnych ilościach, senność ale to chyba powoduje duphaston, od 4 dni po owulacji ciągnie mnie jajnik a od wczoraj pobolewa podbrzusze więc może @ się zbliża, ale piersi wogóle nie bolą. Wyniki nasienia męża są średnie ale nie najgorsze podobno co drugi facet teraz tak ma. My mamy juz jedno dziecko i w ciąże wtedy zaszałam 3 miesiące po ślubie bez problemów, ale teraz jestem 12 lat starsza więc może dlatego trudniej. Zastanawiam sie czy to nie blokada psychiczna bo za bardzo chce. Mam nadzieję że z wami dziewczynki uda mi się złapać trochę luzu i w końcu sie uda:) Oczywiscie napisze jak zatestuję, pozdrawiam

kropka to trzymam kciuki dawaj znać na bieżąco. mam nadzieje ze jakoś go przekonał powiedział mi wcześniej ze jak że mną będzie ok to on pujdzie się zbadać wiec tego się trzymam narazie nie jest chętny zobaczymy. :-) a i oczywiście mam wyłączyć myślenie o ciąży tylko jak to zrobić :-(

Gość annamaria88
U mnie idzie 5 tydzien. Dzisiaj pierwszy raz odczulam delikatne mdlosci w pracy. A tak to spokoj:)

Dziewczyny ze mna naprawde jest cos nie tak :/ dzisiaj moj chcial sie pogpdzic chcial przyjechac ale ja mu odmowilam, i zapytal sie mnie czy takie jest moje ostateczne zdanie? Powiedzialam ze tak, ze nie chce sie z nim spotykac :/ to on ze jak tak chce to tak bedzie i nie bedzie mnie zmuszal do slubu :/ ehhh czuje ze glupia jestem... :( a tak pozatym to w piatek mam to prenatalne i strasznie sie zaczynam denerwowac :( w ogole czy wszystko w porzatku, bo nawet mnie juz piersi przestaly bolec :( i sie boje czy ten brak objawow przypadkiem nie jest zlym znakiem :(

Gość kasik922
kasiek kochanie nie poddawaj sie! co do faceta to myśle że mu minie , niech zobaczy jak to jest czuc sie odrzucanym. a CO DO badan to wszystko będzie ok napewno :) a jesli dowiesz sie ile ma malenstwo itp to mu napisz ze byłas i że wasze maleństwo widziałas jak nie bedzie za wczesnie :)

Kasik on wie ze mam isc w piatek, powiedzialam mu ze jezeli chodzi o dziecko to bede go informowala ale tylko tyle bo musze sobie wszystko ulozyc w glowie co dalej robic ale boje sie ze za dlugo go przetrzymam i pozniek bedzie za pozno i bede zalowala :(

kropka 123 witam podobnie jak ja:) moj mały ma 12 lat, mnie tez po owulacji pare dni, ciagnal jajnik jeden i tez mam sluzu mlecznego duzoooo piersi wogóle nie bolą, oczywisnie moga to byc objawy zbliżajacej@ ale wczoraj zrobiłam test bo nie wytrzymałam, ujżałam druga cieniusienka kreseczke za parę dni zrobie ponownie test, a @ mam miec sobote lub niedziele, trzymam kciuki za Ciebie

Gość Olilia92
Maomi, kochana gratuluję Ci z całego serca ! Jak cudownie było to przeczytać :) Piękna wiadomość ! Gratuluje ♡ x U mnie nic się nie dzieje, 14 dc. Staramy się z mężem kochać co drugi dzien. Podobno to bardziej pomaga, bo plemniki są mocniejsze. Zobaczymy co tym razem nam wyjdzie.

Gość ScarletKate
Ja dzisiaj 16 dc :) Sataranka są intensywne w ogóle jakoś Libido mi wzrosło :P

Gość Sarilec
Hej dziewczyny! Olilia, podobno to dawno i nieprawda, ze plemniki sie "wzmacniają". Im starsze, tym leniwsze. Tak twierdzi mój lekarz. I potwierdza to akurat mój przypadek. Poza tym takie wyliczanie ile razy trzeba i co ile dni, zabija wszelka spontaniczność i włącza sie zadaniowosc. To przekłada sie na psychikę. A psychika to czesto klucz do sukcesu. Absolutnie nie chce sie mądrzyć, wiem jakie zalecenia sa najpopularniejsze, ale oceniam to na swoj rozum i doświadczenie. A także na intuicję. :) Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące!!!